Nattevakt på kjøkkenet

10.06.2023, 07:36

Enda en natt på kjøkkenet er unnagjort. Gikk veldig fint denne gangen også. Kanskje jeg skal begynne å sove der fast😂not..men veldig kjekt å ha en plan b som funker. Det er egentlig litt for varmt der også, så jeg gleder meg til å sove i kjellern igjen...

Lurer på hvordan det har gått med tatovøren og om gjestene mine traff på hverandre. De skulle jo på samme greie😂

Fullt i gangen! Til Vilmas store glede. Hun digger folk😊

Jeg har en jumpsuit som er plagsomt trang rundt mine overdimensjonerte fotballegger.

Jeg liker den, så noe må gjøres...spretter opp og lager splitt!

Den er så trang at det gjør vondt å måle🥴sprette opp, tråkle, brette inn og sy sammen

Tja, dette funker jo! Skal bruke den litt og se. Om jeg ikke er fornøyd går det an å klippe den av rett under kneet.

Vi får se.

Oioi! Liv i kjellern! Heldigvis er langtidsleieren ganske ryddig av seg, så han startet dagen med oppvask og støvsuging😊NICE! Så kom soveromstyven ned og lurte på om hun kunne låne målebånd. Såklart hun kan. Jeg har akkurat brukt det sjæl.

Så ble det en litt pussig frokost. 

Kålmix og kokoskaffe. Yey🥴hvorfor ikke. Næring er næring. Litt tusling hit og dit, nede hos hønsa for å fylle på mat og vann, skrur ned en hylle 'når jeg først er der', trenger knektene til en inne-hylle.

Oi. Det meldes om massive mengder vann på badet. Igjen. Javel. Så får jeg vel ta tak i det da! Jeg fyker opp, demonterer badekaret, plukker fra hverandre sluket, renser, tester, skraper silikon og herjer på. Sorry ass, det er ingen lekkasje, rørene er tette, i sluket var det kanskje 20 hår (ikke spesielt mye), det er deg det er noe feil med...jeg forteller det på en pen måte; there is no leakage, you just need to be more careful. Som også ante meg, vedkommende tar helt aaaaaav ved dusjing. Bruker typ tre kvarter og etterlater seg et salig søl med vann overalt.

Men, kjære vene, jeg gjør mitt og kitter igjen med gaffa. Frem til leieforholdet er over!

Kjellerfolket vil også gjerne dusje, men det går jo ikke når badet er opptatt i all evighet, så de gir opp og drar avgårde. Det er etter at de har dratt jeg fikser det, såpss skal sies. Det er soveromstyven som opptar det når de vil dusje.

En svett halvtime senere er alt vannet på badet tørket opp og jeg hiver meg ut i solen. Ryggen denne gangen. Trenger litt vitaminer der også.

Oh no..jeg burde vært i butikken en tur. Hører med naboen om hun skal ned. Det skal hun og har akkurat kommet ned. Hun sender meg bilde av hyllen min og jeg skriver faktisk 'tusen takk, jeg tar turen på mandag' før jeg får tenkt meg om bittelitt, river med meg ting fra verandaen inn, ringer taxi, pakker noe småtteri og fyker avgårde. Like greit

Ting blir ikke solgt av å ligge her og slenge. 

Jeg kommer meg avgårde, treffer på naboen, skravlet med henne en laaaaang stund *kos*, priser, kjøper ny stand, priser mer, gjør om, tar bilder og styrer på.

Yey! Full fart hjemover for å skru av varmtvannet!

Var ganske effektive saker. Men nå er det gjort😊det blir tilogmed ny klesstand😊booket og betalt. Og jeg har booket og betalt hyllen min ut juni. Selvom salget er veldig redusert er det jo noe..rekker akkurat å sette ut litt nytt før jeg blir hentet.

Vel hjemme igjen får jeg hivi innpå tacosalat 😊så kommer kjellerfolket tilbake og de tar seg en dusj! Nå tror jeg de har dratt igjen, det ble ihverfall stille der nede.

Ahh..slækk ass. Men det er ikke uutholdelig varmt, bare varmt. Det gjør susen å ikke spise chili😂

Gleder meg til i morgen med husarbeid, kakesteking, støvsuging og husmorkos! Blir litt fint å få tilbake soverommet også. Fire stykk sjekker ut i morgen. 

Guddbai, Freia. Sånn går det når man selger seg ut av landet..Men på en annen side hadde det kanskje vært mer attraktivt å holde seg i Norge om betingelsene hadde vært bedre. Jeg gleder meg sjæl til den dagen jeg kan emigrere til et mer skattemessig gunstig land.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler