Selvplukk!

29.08.2023, 08:19

Ut på tur, aldri sur!

Skal til Drøbak og selvplukke grønnsaker. Men først frokost; gårsdagens stekte brød med cottagecheese og syltetøy. NAM!

Går litt i ett før avreise med kasting av rekkverk bit for bit, generell rydding etter helgens strabasiøse aktiviteter osv..men plutselig er vi her!

Plukker meg en maiskolbe, yepp, bare én😂, noen svære agurker til sylting, en liten pose løk, noen stilker grønnkål og noen få gulrøtter. Ikke voldsomme mengder, men har ikke plass heller. Og får ikke spist opp så mye før det blir dårlig.

Ble kjempedårlig etter selvplukken, helt gjennomsvett, skyhøy puls, totalt uttafor og akutt magetrøbbel. Flott vi var i nærheten av et toalett som tilogmed hadde bøtte tilgjengelig! Heldigvis gikk det fort over. En halvtime senere var alt bra igjen.

Vi dro innom holdbart på vei hjem, og der ble det både det ene og det andre..brukte over 700 kroner! Shit!

Ganske mange dip-bokser jeg skal bruke i saus, kesam som er digg, noen yoghurter, fisk til 80 kr pr kg og endel annet. 

Ting er på plass og ting er på stell! Så sender naboen melding og lurer på om vi skal ta en spontansamling! Såklart skal vi det! Jeg hiver meg rundt, får i meg litt mat og fyker avgårde for å plukke sopper jeg så da vi var på vei hjem.

Nesten full kurv! Artig! Rett videre til naboen og blir sittende der noen timer. Da er jeg så skutt at jeg må hjem..orker ikke mer av noe særlig nå😂MÅ kutte soppene og legge til tørk

Heldigvis er de i veldig bra stand! Overraskende, til å være så svære😊artig! Kapper opp og legger på brett før jeg tar meg litt sjokoladepudding😊

Våknet litt av soppglede😊

Men våkningen er kortvarig. En kjapp tissetur før jeg legger meg. Rett før jeg sovner kommer jeg på at jeg har glemt å sette på tørkern! Fyker ned og gjør det, fyker opp igjen og slokner totalt.

Del artikkel:

Relaterte artikler