Stiv, støl, sliten og trøtt

01.09.2023, 10:46

Kroppen er litt krøkkete..tror det blir hviledag i dag. Vi får se. Har egentlig sparkling og sliping på planen, men det går jo ikke sin vei!

Fikk endelig gjort ferdig skriving for tirsdag og onsdag😊i går gikk dagen med til ferdigstilling av kjellern. Folket har flyttet helt ut nede

og sover siste natten oppe. Jeg orker ikke å vente lenger. Flytter ut det meste av ting, drar frem sengen, støvsuger uttrekket, under, inntil, lister og overalt, salmiakkvasker gulvet og får vekk alt gugg! Deilig! Stabler sengen tilbake, putter uttrekket under sammen med klappseng og madrass, inn med nattbord, stol og skrivebord fra det andre rommet. Islendern blir fornærmet, og jeg påpeker at dette var han klar over. Joa, han var vel egentlig det..og jeg har også sagt i fra at ting kan bli flyttet, nytt kan komme, ting kan forsvinne og det har vært ok. Men ikke om han må stå for det, tydeligvis..

Ute på luftetur fant jeg en steinsopp rett oppi veien😊artig😊

Pakket ut håndtakene også, og jeg har fått feil..skulle ha blanke..så får jeg sende klage da!

Sendte klage på bacongullet jeg kjøpte her om dagen. Det er seigt og ekkelt.

Vasket resten av huset også. Når jeg først var i gang med salmiakken. Så var den dagen over..tok meg en femtimers lur og la meg ganske tidlig.

Sov som en stein i natt og våknet av klokken. Litt slækk, tror ikke det skjer stort i dag. Venter på at vaffelmannen sjekker helt ut. Det skal bli digg..de har vært veldig ålreite gjester da! Det skal sies.

Tatt ned og brettet sammen klesvasken jeg hang opp i dag morges. Forberedt litt middag også. Blir grønnsaksmiks i dag også. Sammen med enten choritzo eller skinkestek. Eller svinekjaker. Litt usikkert enda.

Oioi, solgt en genser, et brett og to ukjente ting. Artig:)

Ble svært så rolig i dag. Satser på sparkling i morgen istedet😊nå skal jeg snart sove litt igjen.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler