❤️Hverdag❤️

04.09.2023, 07:53

GmN er tilbake😊hurra😊

Jeg la meg ganske tidlig i går også, ække så rart når jeg begynner dagen såpass tidlig og holder på jevnt..våknet 05:38, og konkluderte med at det var like greit å stå opp. Venstre ankel er skikkelig vond. Har et sår der som strammer, strekker og er kjempeplagsomt. Skorpen blir steinhard og det gror jækla dårlig. Hadde på plaster og desinfiserende salve jeg tok av i går og det tørket helt ut. Krøp til plasterkorset igjen i dag og kylte på med mer salve. Det er allerede bedre, så kanskje det må være på så det holder seg mykt. Orker ikke ha unødvendig vondt. Jeg er da mer enn nok stiv og støl og fylla v vondter jeg ikke får gjort noe med fra før!

Ble reprasjon av mormor-duk etter plastringen og nå venter jeg på at gjestene skal våkne så jeg kan vaske dem ut!

Skal vel få på en bit strie rundt hjørnet ved sofaen i dag også..tror jeg skal legge papirstrimmel over isolasjonen mellom dødkarm og vegg og kyle strien inn på dørkarmen. Jeg vil ikke ha lister..blir spennende å se om jeg får til det med diverse vinkler og kutting..

Jeg er kul ass! Klokken bikket åtte, og jeg heiv meg over døråpningen...Jula-teiper ække så innmari fin så jeg skal bytte den med papirstrimmel.

Det fungerte svært dårlig, men nå er den full av lim og bør jo brukes til noe😂Hmm..kan jo ta det andre hjørnet da!

Trengs litt reparering der også. 

Ryker på et par smeller underveis, men det er ikke så rart. Jeg har jo ikke forberedt jobbing her! Det må skrapes litt, plukkes av og justeres underveis, men jeg får den på med sparkel under, brettet rundt og sparkel over. Ble så bra så.Da kan jeg rive av Jula og putte på lys maskeringstape.

Det ser ihvertfall bedre ut. Og sparkle andre siden av hjørnelisten jeg festet på søndag. Jeg er jo så bra på sparkling😂

Yey!

Så dro syklistene oppe, de hadde sovet godt😊

Jaggu dro dama nede også, så da kan jeg bråke villt! Hahahaha. Hakke noe å bråke med..men jeg kan fortsette å sparkle..

Så heiv jeg meg over mailen og svarte på undersøkelser i bøtter og spann! Jeg trenger jo gavekort så jeg får kjøpt malerulle! Joa, jeg kan bråke med kaffebønnekverning! Dét trengs!

Ahh, det var digg å få gjort! Sto ikke på planen i det hele tatt. Kvernet bønner, blandet sammen mørkbrent og mellombrent og putter tilbake på poser

Tid for litt snodig frokost; pastasaus, tomat og 'brød' med smør. Men det bør spises snart, så hvorfor ikke? Mat er mat.

Oioi! Fyker opp og gjør klart rommet. Man vet jo aldri når det detter inn gjester.

Lurer på hva resten av dagen bringer😊jeg tok en Antabus i dag morges så det blir ihvertfall ikke vin! Det er en fin følelse å vite at jeg slipper fyllesyke i morgen😊

Kommer en dud på befaring i morgen tidlig😊Har lagt ut tapetseringsjobben også🤬Fordi jeg egentlig ikke gidder selv. Det er så himla kjedelig! Og det tar så innmari lang tid når jeg bare greier en time av gangen..

Hurra! Har fått en brødboks jeg skal hente i morgen. Da må jeg ut og kan dra innom posten med flaskestativet. Og nedom butikken med litt påfyll. Så får jeg kanskje stemt også..vi får se. Hah! Hun hadde masse gøy! Da blir det både glass, kopper, sugerør, skåler og en sil også! Mulig enda mer😊

Hurra! En som har kjøpt skuffeorganiserer:) finfint! Og en annen som ville ha oppvaskstativ og to bokser😊også fint! Litt senere datt det inn en henvendelse på fermentert diverse. Gøy! Hadde vært fint med litt ånkli salg på finn, det har jo blitt helt dødt der!

Jeg er trøtt ass..tror ikke det skjer stort mer i dag. Det er altfor varmt.

TULLAAAA!!! Heldigvis blir det kjølig ganske tidlig på kvelden, så da går det an å drive med noe!

Først sette til fermentering, siden jeg allerede har fått betalt.

JEG BARE GJØR DET!!! Sager rekkverk med alt som hører til av kosting og støvsuging etterpå

Og jeg blir så happy da jeg ser at alt som trengs er en kloss, jeg trenger ikke sage alle spilene og ta vekk hele greia!

Jeg får litt ekstra energi av det og hiver meg over nøkkelskilt på kjellerdøren og bytting av håndtak på lageret😊

Yey! Jeg kom nemlig på at jeg kan ha børstet variant på innsiden og blank på utsiden. Det blir 'bra nok'

Så blir det resten av pastasausen, damen kommer tilbake, jeg tar livet litt med ro og begynner så smått å planlegge dagen i morgen.

Del artikkel:

Relaterte artikler