Midt i uken allerede!

06.09.2023, 06:34

Shit som tiden flyr..plutselig er det snart helg igjen.

Planen var egentlig butikken i dag, men det får vi se an..ble en flaske rabarbravin til middag i går og det var litt dumt..men kan jo være formen kommer seg utover formiddagen. Først skal uansett gjestene ryddes opp etter og rommene klargjøres for andre😊må finne frem ting også, hvis det blir til at jeg tar turen. Hakke bestemt meg. Ut må jeg åkke som, fant en drøss med greier på finn i går.. 

Hadde vært fint å komme litt videre med sparkling også..

Oi..syklisten dro og jeg konkluderte med super form! Heiv innpå en Antabus for å slippe å bruke energi på viljestyrke..kan heller bruke energi på sengetøyskift, støvsuging og gulvvask! Vasket ikke gulv hverken i går eller i forigårs, så det var på tide i dag. Og mens jeg holdt på i kjellern hørte jeg dusjen begynne å renne! Yezz! Da er han våken også😊Færri nede, fortsetter oppe! Like greit å bli ferdig med det. Fyllesyke er ingen unnskyldning når det var helt uttafor å drikke. 

Jaggu..en time senere var mye gjort! Rommet nede er helt klart, rommet oppe er nesten klart og jeg tok meg en dusj også! Så fikk jeg vasket bort alkoholen😂eller noe..

Fant frem diverse greier jeg skal ha med ned til butikken, så det blir visst tur i dag😊like greit å få det unna.

Yepp! Blir hentet om en halvtime, så da er det fullt fokus😊først innom å hente enda mer! Jeg fant, jeg fant på finn i går😂

Fremme på butikken og alt i hyllen skal vekk, og alle de 'nye' tingene inn! Ikkeno er forberedt, så dette kommer til å ta tid. Men det er bare å sette i gang. Registrere ting og priser underveis i utpakking, få skrevet ut, satt på etiketter og stappe i hylle. Litt forberedt var jeg, hadde med en nesten tom kasse til å putte ting i, og jeg var tidlig ute så jeg fikk tatt meg ganske mye plass denne gangen😂

Det ble bra til slutt, med overraskende mye fokus underveis fikk jeg registrert håndskrevne etiketter, lagt inn ting jeg har hjemme som ikke er satt ut enda osvosvosv. Finfin arbeidsdag! Jeg var ganske flink til å ta meg pauser underveis som jeg benyttet til å svare på diverse undersøkelser. Gavekort i sikte!

Ringer vikar-sjåføren, men han var ikke ledig før om tre kvarter...hah! Da fikk jeg stemt også!

Herlig å få dét ut av hue.

Prøvde å skvise inn en hårklipp, men jeg fikk ikke lastet ned appen, og siden jeg la igjen kortet hjemme slapp jeg det og sparte de penga..kan klippe meg sjæl! Eller la vær😅

Klappet og klart for hjemreise❤️

Blir bittelitt jobb å få stablet det sammen på hippirommet, men det kan jeg ta litt og litt.

Gleder meg sjuuuuukt til å komme hjem!

Hah! Stablet alt i gangen, fisket ut Vilma så hun fikk tisse, og bar alt opp med en gang! Unntatt det som skal repareres. Hentet en finfin pelskrakk i dag som har mistet et ben, men det må da gå an å lime?

Ridepisker er også ødelagt, den faller fra hverandre på jevnlig basis..

Joa...jeg bar ting opp på hippirommet, men det er ikke helt ferdig😂

Først kaffe og en hvil!

Skal finne frem klær også, har leid stand fra fredag ettermiddag. Snille damen tilbød seg å henge opp for meg dersom jeg hadde alt klart på forhånd. Det er jo perfekt, da kan jeg dra ned på formiddagen med alt, prise, henge opp og årne, pluss ta med den posen jeg glemte i dag, også dra hjem når jeg er ferdig, så henger hun opp på slutten av dagen😊veldig glad for det ass..hun er veldig hyggelig mot meg. Kanskje fordi jeg har booket og betalt ut året? Kan jo være.

FAEN jeg har lyst på vin! Men det går jo ikke siden jeg tok pilla mi i dag morges. Det var veldig lurt. Jeg skulle ikke drikke i går heller, men stolte på egen viljestyrke og tok ikke Antabus. Det gikk jo til helvete, så det er bare å ta den. Punktum.

Det gjorde susen med litt mat! Shit au, jeg spiser av kjelen😂

Namnam! Resten av svinefileten, stilker, soppstuing-rester med gulrot og bønner sammen med 'potet'salat.

Slikkepottet resten av kraften og fettet over kyllingen som skal slowcookes i natt.

Oi! Kanskje det kommer en gjest i kjellern! Har godkjent en forespørsel, men ikke fått noe svar enda.

Kom ingen gjest. Mest fordi jeg ikke gadd å leke reisebyrå. Ville heller ha fri.

Hah! Det sytes på Facebook over at folk setter fra seg ting utenfor søppelconteinerene. Jeg greide ikke dy meg og gikk ned for å hente det! Det var to stappfulle poser med potteskjulere, noe jeg har skrytt av at jeg skal ta med ned til butikken. Da kan jeg endelig stå for det! Savner tiden det gikk an å låse seg inn i søppelhusene og plukke det man ville! Fant jo massive mengder pant, glassflasker, ting og tang som jeg solgte og masse brukandes greier. MenMen. Den tiden er over😢

Ble ganske slækk etter middag, men ikke slækk nok til å sove..bare for slækk til å sparkle😂kanskje denne kan selges?

Så skal jeg egentlig legge meg. Forberede meg, ihvertfall. Men har planlagt å rydde på hippirommet først. Kanke ha det sånn😆

Etter litt lemping frem og tilbake, opp og med, hit og dit ble det riktig så orden! Ting er sortert 'sånn passe' i kategorier og gulvet er fullt av....PLASS!

Det er jo fordi mesteparten skulle ut, registreres og selges på fredag! Så det er bare flyttet ut i gangen😅

men forhåpentligvis forsvinner mange (🤞) av klærne😊blir de ikke solgt så ryker mye av det til Fretex. Noe skal riktignok hjem igjen, jeg har jo omtrent ikke klær igjen. Men jeg liker tomt skap! Og jeg har klart meg aldeles brillefint med det jeg har brukt i sommer, som var en overraskende liten mengde. Ingen grunn til å ha så himla mye da. Kan forsåvidt være lurt å ha noe ekstra til neste år når jeg skal bo litt på to steder. Vi får se hva som blir igjen når leieperioden er over😊

Da er det leggetid og jeg gleder meg til å våkne ikke-fyllesjuk i morgen😊var forsåvidt ikke det i dag heller, bare litt slappskap som gikk over. Gjør susen å tvinge seg til å vaske huset før ni💪føle at man kommer igang, lizzm..

Del artikkel:

Relaterte artikler