Gårsdagens avsporinger..

08.09.2023, 05:13

I dag skal jeg bare pusle rundt hjemme😊reparere krakken med det knekte benet, for eksempel😊Chille litt på soffan først.

Tja..ikke så innmari interessant GmN-sending i dag, så jeg går ned for å hente lim. Der var islendern våken allerede! Hmm..ingen grunn til å utsette ommøblering! Den sorte sengen sto hos islendern, men skal bo på eks-verkstedet siden jeg har sengeforlenger der som passer bedre til den type seng.

Ting gikk jo akkurat for forutsett, alt er litt for stort og må demonteres🤦🏻‍♀️men det skal jeg få til! Har gjort det såpass mange ganger før at det går greit. Smækk, islender-seng på plass!

Da er det 'bare' resten som gjenstår...Hmm...skulle jeg ikke egentlig bare hente lim?!!

CRAP! Sengeforlengeren er tilpasset den andre sengen som tydeligvis er lavere😅hahahaah, javel, ja! Prosjektet utvikler seg...

Da må jeg lage lengre ben. Det skal vi årne. Ikke fatter jeg hvordan det er mulig, men jeg har en 2"4 som er AKKURAT lang nok til to ben..

hell yeah! Sagern i to, skrur ut de andre bena og inn med skruer i 2"4-ene! Benet på midten har jeg ikke noe som er langt nok, men det funker jo å sage av en passende bit, lime fast under og stifte skjøtene

Yepp! Funker! Da er alt som det skal og sengen skal på plass. NOT! Hodegjerdet er for høyt, så det kræsjer i lampen. Annoying! Og, NEI! Jeg gidder ikke skru ned lampen og flytte den. Jeg sager heller av hodegjerdet😂hahahahaha! Jeg måtte jo gjøre nøyaktig det samme på sengen oppe!

To timer senere var mye gjort, ombygging av sengebunn utført, saging av hodegjerde overstått, støvsuging av sagflis (for et sløseri!) behørig gjennomført, og ting er på plass. Da kan jeg få på plass møbler, madrasser ol som har fyllt opp gangen. Og jeg kan ta med madrassene opp til sammensying. Kommer snart en kar på befaring. 

Jeg husket faktisk å ta med lim opp også! 

Karen har vært her, oiet og akket seg ferdig og dratt igjen. Hva er det med folk 'nå om dagen'? Folk får helt sjokk når det faktisk må gjøres en jobb, og man må finne løsninger og tenke sjæl! Men det er helt greit, jeg kan gjøre det selv. Ting tar bare lenger tid.

Men tid har jeg! Til å sy sammen madrassene, f.eks!

Istedetfor at de ligger ved siden av hverandre inni et trekk kan trekkene sys sammen og det store trekket brukes et annet sted! Har en annen madrass som mangler trekk, nemlig.

Syr bare i den øverste sømmen så de fremdeles kan stables oppå hverandre og fungere som enkeltmadrass i tillegg.

Begynner å få tilbake flerfunksjon og stable-kunnskapen. Har visst begynt å flytte ut mentalt, og fått mer fokus på komprimering. 

Min voldsomme aktivitet og vanvittige (u)fokus har smittet over på samboern og plutselig er det full fart med saging, brekkjerning og maling nede. Han skulle på død og liv skifte en planke på terrassen. Kjør på! Fint det😊

DA kan jeg lime benet på krakken!

Kommer en maler på verandaen som kan fortelle at det står et nytt lass med blomsterpotter ved søpla! Hurra! Jeg hiver meg rundt og fyker avgårde. Omg..det var endel, ja! Passer jo bra når jeg skal ned til byen med et lass uansett i morgen. Kan like gjerne ta med et par-tre poser til😂bør kanskje begynne å registrere ting og priser snart også...

Jaggu fant jeg en løk også! Yepp..en helt vanlig gul kepaløk lå på gressplenen helt ensom og alene..

Jeg tok den med😊kan ha den til middag sammen med soppene jeg også fant! Brunskrubber på formiddagstur og steinsopp på morgentur😊

Da begynner jeg så smått å registrere. Sånn for gøy så lager jeg en egen oversikt over 'søppel-potter', for å se hva jeg får for dem😊hiver meg over postbud med klær også. Like greit når jeg først holder på.

Oioi! Der datt det inn en booking på soverommet mitt! Jeg fikser det med en gang, så er det gjort. Da må jeg flytte til gjesterommet, og benytter i samme slengen muligheten til å få skrudd sengen her skikkelig sammen med skruene jeg fikk fra ikea her om dagen. Jeg bestilte både skruer, strammegreie, muttere, sengebunn-holder og en mini fastnøkkel! 

Yeah! Da er den omsider i orden. Hadde ikke skruer i fjor sommer da jeg hentet den, så den har bare vært limt og skrudd fra yttersiden. Har jo holdt helt fint, men best når ting er skikkelig.

Plukker vekk mine ting fra soverommet og rer opp til gjest, setter sammen seng, madrasser og garnityr på gjesterommet til meg😊passet ganske bra, faktisk. Jeg har lurt på hvordan den sengen er å sove i, så nå får jeg endelig testet det.

OMG..tiden flyr. Jeg har lovet samboern middag siden han har stått på og hjulpet meg i dag. Men jeg rekker vel å rydde litt på lageret først?

Fikk en massiv mengde søtningsmiddel her om dagen som jeg bare har satt ned og ikke pakket ut. Det var super-duper-tilbud, så jeg greide ikke dy meg. 25 kroner kiloen for 'kunstig' søtning er så billig at jeg gikk en smule bananas. Tror jeg kjøpte nærmere 40 kilo. Da har jeg ut året og vel så det. Det var forskjellige smaker; blåbær og bringebær som er fint til krem, yoghurt og denslags, salt karamell og sitron som egentlig kan brukes til alt. Karamell er jo en slags sukkersmak, og salt trengs uansett, sitron er universal under meste. Perfekt!

Joa, jeg fikk ryddet på plass og det ble riktig så fint.

Men det tok jo halvannen time! Nå MÅ jeg lage middag! Det blir sopp og løk fra plenen på utsiden, stekt i smør, blandet med slowcooked kyllingkraft og tyknet med cheddardip, slowcookede kyllingfileter til oss begge, spaghetti til samboern og stilker til meg. Det var faktisk ganske godt!

Mens sausen og spaghettien sto til kok fikk jeg registrert resten av klærne, ryddet spisebordet og satt ting litt sammen. Shit det er mye ass..

Men bra pakket, sortert og enkelt å pakke ut igjen.

Å ja, det er sant...jeg har forberedt salg av kaffeglass og pepsiglass også...de står i oppvaskmaskinen i påvente av mer oppvask. Kan jo sette maskinen på timing så er det klart til i morgen..

Så datt det inn en gjest. Hun er megahyggelig! Litt nervøs for å kjøre en kjempebil ned på smale gangveier, så jeg tilbyr meg å kjøre for henne..det ville hun veldig gjerne. Greit nok, men da vi kommer opp til bilen har hun fått tilbake trua på seg sjæl, så det hilder at jeg sitter på og peker ut retningen.

Vi får parkert og lastet av og på vei opp igjen finner jeg både noen brunskrubb og et par steinsopp! Hurra! Da kan jeg smelle i gang tørkern også. Den er, nok en gang, ganske full..

Shit for en dag..har fått gjort sååååå mye både småtteri og storeri! Og ingen alkohol! Det er digg. Men tragisk at jeg er fornøyd med det. Burde egentlig bare mangle..

Kaketid!

Sukkerfri og karbohydrat-lav sjokoladekake med bringebærostekrem og -saus😊Yammie! Jesp...på tide å legge seg og teste sengen på gjesterommet, nå er jeg så trøtt at jeg bare svimer rundt. Skal tidlig opp også, dama ville dra kl 4:45😴

Del artikkel:

Relaterte artikler