Opp om morran!

08.09.2023, 11:06

Yey! Testet sengen på gjesterommet og den fungerer aldeles utmerket slik den er. Altså funker den nedliggede madrassen om den brettes i to! Flott! Da skal jeg klippe den, legge dem hver sin vei og lage trekk. Dette blir bra! Våknet riktignok rett over halv fire, noe som var veldig klønete....litt tidlig å stå opp, men teit å sovne én time. Da våkner jeg ev midt i søvnsyklusen og kommer til å være helfjern leeeeenge. Det er faktisk bedre å bare stå opp..jeg kan jo rense og kappe sopper til tørking😊det er fremdeles nattpris på nettleie😊kjør på. 

Hmm...jeg kan sparkle litt også..og nå er det liv i kjellern, så da kan jeg male sengen så rommet er et skritt nærmere klart!

Det kan jo bli booket når som helst, så det er greit om det blir klart og tørt. Jeg gjør det før Christin kommer, så rekker jeg strøk nummer to etterpå.

Hmm..tok av trekket på madrassen og her har det visst skjedd noe...'noen' har sølt maling🤬

Da får jeg legge det litt i bløt med vanish..og sette på en 90 graders vask etterpå.

Hmm..jeg er jo her nede, samboern er våken og jeg benytter muligheten til å ta inn det daglige egget😊blir til at jeg 'stusser' litt i hagen også. Dvs river toppen av jordskokkene som uansett har veltet. Mange knekker, men én henger fast! Da får jeg jo greie på ståa under jorden, og de kan med fordel stå en måned til..ikke så mange og ganske så små

Rakk det! Rank tilogmed å tømme oppvaskmaskinen, skrape av etikett, stable ut Pepsi- og kaffeglass, sette klart klær osvosvosv. 

Ahh...veldig fint å treffe Christin igjen😊men hun tok frem den skumle boken sin og jeg fikk halvveis pænik. Det betyr at vedtaket skal vurderes og jeg er livredd for at hun skal forlate meg🥴😝😵😳

Chill! Hun skal ingen verdens steder. Heldigvis😅Smækk, fornyet vedtak! Spørsmålet var heller ikke OM det skulle fornyes, men hvor lenge😂da var ihvertfall det i orden. Finfint. Vi skravlet litt og vi fikk besøk av alkoholtrollet som sitter på høyre side inni hue. Det er en hellsikkes slitsom skapning som aldri holder helt kjeft. Eneste gangene det er relativt stille fra den kanten er når jeg holder på med noe. Problemet når jeg holder på og holder på og holder på er at det kommer et vanvittig behov for belønning etterpå. Og det er ikke noen belønning som kan erstatte et par-tre flasker vin..dessverre..men jeg tar affære! Svelger unna en Antabus før jeg får tenkt meg om! Hah💪da KAN jeg ikke drikke i dag😊har testet det før og blir dausjuk. Så det blir ikke løsningen i dag. Veldig happy med den avgjørelsen for belønningsbehovet kommer til å bli enormt etter denne dagen.

Christin har gått, jeg går opp en tur og henter 'kontoret'. Er godt forberedt for utplassering i butikk! Det er massive mengder greier som skal med..

Dette er bare inne-ting, står fire (fem?) bæreposer med potter og blomstergreier i boden og en kasse meg glass ute..

Blir spennende å følge blomsterpottesalget! Og jeg håper jeg får solgt en drøss med klær! Blir ikke hentet før om en time, så jeg rekker egentlig å gjøre litt fornuftige ting..ok..svarer på noen undersøkelser..såpass mange på litt forskjellige plattformer at det blir 150,- i gavekort på Jula! Perfekt! Da kan jeg kjøpe lys til å ha i trappen😊yezz! Helt aldeles gratis😊

Oioi! PipPipPip fra vaskemaskinen! Jawohl, jeg får sjekke resultatet og henge opp da! Ble slett ikke bra, flekken ser ca lik ut som før vasken😂faen..javel. Men nå må jeg dra. Hahaha. Det var såvidt han ville ha meg med..kanskje ikke så rart? 

Som han sa; skal du flytte, eller?!? Vi driver ikke med varetransport assa! Neida, jeg skal ikke flytte. Forestill deg at det er tre andre personer, så går det så bra, så. Og det gikk jo fint! Han hadde tilogmed sikt ut av bakspeilet. Null og niks synd på han.

Tok jo tid å laste av også, måtte redigere priser og flytte over ting fra en liste til en annen, så jeg kom litt tregt i gang. Men jeg fikk hjelp til å plassere ut potter! Yezz! Og når jeg får ha dem med planter oppi tar det ikke opp plass i hyllen😊ingen fare, får døtta inn litt der også.

Shit..dagen forsvant..alt tok lenger tid enn planlagt. Hadde planlagt henting av andre ting ca kl 15, men da stå jeg midt oppi klær-prising, så det ble utsatt halvannen time🥴fryktelig irriterende, jeg hater å utsette og bli forsinket. Ikke ble jeg ferdig i butikken heller. Måtte bare dra og komme meg ut, orket ikke mer. Så jeg må ned igjen i morgen. Ihvertfall ikke noe gøy, hadde planlagt hviledag hjemme i morgen..jaja..jeg får en hyggelig sjåfør på vei hjem, småskravler med han og ler av vitsene hans så han skal bli i godt humør. Da gir han meg en bra pris, hjelper meg å bære, stappe og løfte og alle er happy. Falskheten lenge leve!

Får hentet madrass og ryggpute med trekk, to bestikk-greier og en kasse med diverse hvor mesteparten skal selges.

Hjemme igjen😊Veldig deilig med middag under teppet på soffan! Trekket til ryggputen ligger allerede i bløt og skal vaskes i natt. Det var ganske skittent.

Var mye gøy i kassen; kakespade, kniv, forkle, en figur, to krus, en flaske, en vase(?) en flaske til og annet småtteri. Blir fort et par-tre hundre kroner der også.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler