Mandag, hverdag og arbeidsdag!

18.09.2023, 19:59

Startet dagen med en kranglete rygg, vonde hofter og støle armer og ben så det tok litt tid å komme i gang...men jeg har såpass lyst til å bli ferdig med sofaveggen at jeg til slutt begynner på det..demontere stuen først da..

Vekk med madrass, puter, kasse. Flytte tv, ta vekk bord og skyve frem sofa

Hmm..den lager fremdeles riper i veggen..jeg får kappe den litt mer da. Så kan jeg male veggen..

Rekkverket oppe har også godt av å bli hakket mer ferdig. Trengs litt mer sparkel, pussing og fiksing. 

Gir tilslutt opp pussingen og går for kniv.

Det gjør skikkelig susen og tutten plopper ut! Finfint! Fyller i sparkel istedet! Koster, blåser og børster nedover. Hahahaha! En flaskekost kan brukes til så mangt!

Får årna nederst også, i tillegg til rekkverket, så det er klart for lett puss og mal i morgen😊

Må ha meg en hvil. Er virkelig ikke i form. Har solgt en Iphonelader! Artig:) alt som forsvinner er supert!

Oioi! Har fått inn penger på konto:) jeg hadde helt glemt at jeg åpnet en konto i morrowbank i sommer, og der sto det litt penger jeg heller kan putte på fastrente i Nordea. Driver å samler sammen for å få litt bedre oversikt. Og rådgiveren min ble litt sur fordi jeg hadde sparepenger andre steder..men jeg svarte han at jeg sparer der jeg får mest igjen for dem! Og da fikset har en bra rente til meg, så jeg flyttet over dit etterhvert som jeg kommer på hvor jeg har kontoer😂

Får svart på noen undersøkelser også. Kan snart bestille gavekort igjen! Hurra! Men det er ikkeno jeg trenger akkurat nå, så jeg kan heller svare på flere først så jeg får et større gavekort. Skal jo ha med diverse Kitchenaid til den nye leiligheten også..

Oioi! Sloknet et par timer. Deilig. Sov såpass at jeg drømte, faktisk. Da er jeg vel snart klar for senvakt..

Veggen skal males et strøk til.

Jada. Det er jo møkkakjedelig. Men det blir ikke mindre kjedelig av å utsette det..og i dag er dagen for kjedelige ting..pusser og sparklet endene på hylleplankene også. Langsidene er helt flisete og noe må gjøres, så jeg bare gjør det..ække noen andre som gjør det😂

Skal til å sette på plass soffan, men finner enda en kloss..det var da voldsomt med unødvendige deler på denne sofaen! Jeg bøyer og bender den av og slår inn stiftene.

Hmm..nå har jeg soffan fremme...kanskje jeg skal dra av trekket og få vasket det? Det har stått på planen i månedsvis..

Jau, jeg gjør det. Kanskje jeg får reparert det også😊og kanskje farget det?!

Veggen er tørr og jeg kan sette på plass soffan og få ryddet opp. Oh, no! Da skjedde jo det jeg har vært redd for en stund...beinet bøyde seg og brakk🤦🏻‍♀️

Javel, ja..jeg får fikse det da..og siden jeg da må snu den uansett kan jeg se om jeg finner ut hvorfor den knirker og har blitt så løs. Jau. Det er fordi den ene planken har knekt i en kvist på to steder. Den er megavrien å få orden på..det må mye makt, endel lim og tidvis hamring, tvinger og skruer til for å få en slags orden.

Etter maktbruk på høyt nivå, skruer fra både utsiden og innsiden, en lekt og to biter 2"4 føler jeg meg svært fornøyd med egne møbelsnekkertalenter! 

Dette ser jo hæren fløtte meg ut til å funke! Jeg fant soffan på finn i 2015 og det ble påstått at den var godt brukt og utslitt allerede da. I beg to differ. Det er jo bare å reparere og fikse..og med to 2"4 på tvers holder den sikkert i ti år til😂hahaha! 

Jeg går ned og spør om islendern kan hjelpe meg med å snu den. Det kan han! Finfint😊Soffan er snudd, trøkka inn, madrassen og puter på plass, ting ryddet sammen og arbeidsdagen avsluttet for i dag.

Laget omelett til i morgen, når jeg først var på kjøkkenet. Så fikk jeg tømt enda flere egg. Kan snart pakke vekk skallene😊da er det middagstid. NamNamNam! Baconpølse med ost😊yammie!

Og kake!

Shit..trøtt ass..ble en bitteliten lur etter middag også...gleder meg til å sove på ånkli..er fornøyd med dagen:) den ble bedre enn jeg fryktet..

Soffan knirker betraktelig mindre😊gleder meg til å kanskje bli ferdig med rekkverk og dustehylle i morgen😊

Oi! Solgt flere pepsiglass! I tillegg til blomsterpotter, en hagefigur og endel annet ræl. Megagøy!

Del artikkel: Del på X


 #Demontere   #møbelsnekker   #sage   #male   #spare   #reparere   #pølse   #kake 

Relaterte artikler