Dramatikk på morgenkvisten😆

20.09.2023, 07:06

Sofatrekket er ferdigfarget og bør settes på mens det er fuktig. Trekket er vått, tungt, tykt og slintrete. Skulle jo muligens fikse det, men det skjedde visst ikke denne gangen. Kanskje en annen gang..er ganske lei av å dra soffan frem og tilbake nå..jeg fikk jo trekket delvis på plass med diverse flytting av ting underveis, teppe som krøller seg osv. Bittelitt irriterende. Må løfte tvbenken opp på teppet og da velter tv'n veldig, veldig nesten! Rakk akkurat å ta tak i den og redde den..

OMG..da ble jeg ganske stressa ass..uten tv fungerer jeg ikke, så det er helt krise om den blir ødelagt.

Får på plass mer av trekket, løsner ganske mange tråder og får festet det sånn passe og nesten bra. Siste innspurt er å dra det over ryggen på sjeselongen som er den tyngste og mest ukurante delen siden jeg må stå foroverbøyd over sofaen og dra oppover. Det er sjelden noen god idé å slåss mot tyngdekraften..Det er slitsomt😅må flytte bittelitt på sjeselongen og nå velter tv'en på ånkli!!!! Hjælpes! Den ligger utover bordet og ser trist og lei seg ut🤯🥴😵omg. Setter den forsiktig opp og den har sprukket øverst. OH NO!!! Men den er ikke knust, ihvertfall..jeg nedlegger sofatrekk-arbeidet og skrur på for å sjekke skaden.

THANK GOD! Alt funker som vanlig😅Herrejemini, dette var skummelt. Sprekken øverst kunne klemmes sammen og kanten bøyes over og tilbake, så det kan se ut som om alt har gått bra..shit, dette tok på😂

Trekket er nogenlunde på plass også. Men ikke helt. Det ble for skummelt😅ække så farlig, kan ta det fra hverandre ved en senere anledning, reparere det og farge det en gang til. Ble litt blek farge. Men det ble rosa tvkrok, med fungerende tv:) Hurra!

Etter en så brå start må jeg hvile litt..dette var jo tidvis panikktilstander.

Har på planen å male ferdig oppe i dag, plukke frem ting som skal registreres og pakkes med til butikken i morgen. Blir ikke tur i dag, jeg trenger en hjemmedag til.

Hmm...jeg er treeeeeeg i dag...mulig fordi jeg ikke sovnet før tre? Antakelig..

Morgenen går med til halvsoving, litt mobilering og kaffedrikking. Så plutselig går jeg opp og maler! Hurra! Begynner såvidt på rekkverket, og før jeg vet ordet av det har jeg tatt kanten bak og innimellom spilene nedover hele trappen! Herlig! Runder av med å dra over dustehyllen.

Skal nok skjære av kanten en gang også. Bare vent og se..

Smækk, ned i kjellern og henter klesvask, sprayer med milomykner og henger opp

Yeah! Slett ikke verst. Opp en tur igjen for å bære ned ting til registrering og pakking.

Vipps, så var spisebordet ganske kaotisk igjen😂men det løser seg når jeg får ned esken som skal med og får pakket mopper og skaft som skal sendes.

Etterpå..hvile litt..er slækk etter altfor lite og altfor dårlig søvn. Megavondt i hofter, rygg og melkesyre i både armer og bein. Flott. Skyhøy luftfuktighet i tillegg gjør meg ekstra slækk. Hmm..det er jo ca gratis strøm. Jeg kan bruke avfukteren..så blir alt så meget bedre! Kan røre litt i vinen😊såpass orker jeg 

Helt ut av det blå kommer det litt energi snikende! Jeg skulle jo hvile...men er oppe for å hente avfukteren, setter en b-vitamin 'på veien' og rydder litt på hippirommet. Ned med eske og avfukter, setter den på full guffe og det gjør susen! Det er lettere å puste og alt blir litt mindre slitsomt.

Tømmer esken og legger oppi én og én ting, samtidig som jeg registrerer:) yey! En halvtime senere er mål skrevet ned, ting er lagret og det er vesentlig mindre rot etter nedpakking😊

Rydder litt her og der, får orden på kjøkkenet, tømmer kaffegrut, gjør klar trakteren til i morgen og finner omsider litt ro. Da kan jeg spise frokost😊

Greier ikke å bestemme meg om jeg skal ha rømme eller philadelfia, ender opp med en av hver. Gidder ikke velge mellom eple og jordbær, så det blir begge på begge. Kjempefin løsning!

DA kan jeg ta meg en hvil. Så kanskje jeg begynner på trappegangen etterpå! Hvem vet..

Sloknet totalt og var vekk et par timer. Denne dagen forsvinner ut i periferien og det blir visst lite fokus i dag. Men det er ikke så rart når det ble tre timer nattesøvn😂

Pakketid! Så kan jeg poste i morgen.

Var på tissetur til søpla så gangen ble ledig til greier jeg skal ha med i morgen.

Digg å få det ut av spisestuen. Rydding og organisering gjør noe med både humør og trøtthet! Våkner ihvertfall LITT. Tror jeg skal pusse litt i trapperommet! Så kommer jeg litt i gang.

Hurra! Har solgt en kjele og en genser😊sånt er jo artig. Da blir det ihvertfall to ting mindre å dra med seg i morgen😅YEZZ! Da forsvant det to bunter med kronelys også! Herlig!

Jeg fikk en undersøkelse jeg 'må' svare på😊da kan jeg utsette pussingen litt til😂

OI!!! Har solgt en jakke! Det hadde jeg ikke trodd! Den var skikkelig møkkete, noe jeg ikke så før jeg hang den ut..hadde tenkt til å ta den med meg i morgen, men da slapp jeg jo det! Finfint! Da kan jeg begynne i trappegangen..

Ikke pussing helt enda, her må det sparkel til først. Da kan jeg splitte tresparkel-tuben og skrape ut resten😊

Joa. Det blir jo tett😂

Byggmester Bob kommer opp en tur. Han omtaler seg selv som byggmester i største alvor. Javel, ja. Hvis du er byggmester er jeg Kong Carl Gustav😂han mener f.eks at vi skal skru ut den nederste 2"4 den innerste (og isolerte) veggen er festet på. Ehh, DA DETTER ALL ROCKWOOL'EN UT! Og mulig gipsen faller ned😂så, nei, ellers takk. Neivel, da må han ha en list. Jeg fatter ikke hva han skal ha lister for. Jeg gidder ikke at han skal kåle til noe som fører til mer sparkling for meg, så jeg konkluderer med at jeg gjør det selv. Det blir enklere. Siden jeg ikke er byggmester tenker jeg mer utenfor boksen😅han blir skikkelig sur og grinete og frekk i kjeften. Skikkelig barnslig, faktisk; bedre at du gjør det selv, det er DU som snakker høyt, jeg hører veldig godt, det er DU som hører dårlig osvosvosv. Jada. Du er snart åtti, Mister. Både ser og hører sikkert som supermann. Du påstår jo stadig at rommet ditt er så rent, hvorfor sitter jeg fast i gulvet når jeg går igjennom der? Hvordan kan jeg sitte i etasjen over, med tv'n på, og følge med på en samtale du har på nett hvis du hører så jækla godt?

Men samme kan det være. Jeg sparkler heller en ekstra dag selv, enn å risikere å bruke en uke på å rydde opp etter verdensmesteren. Sorry ass..en byggmester ville ikke brukt en planke som var en halv cm for stor til å tette med😂whatever..jeg får brukt opp både tresparkel og et glass finsparkel, så jeg er happy! To kolli mindre😊

Elsker å rydde på denne måten!

Og det ble jo helt ok.

Vater og lodd blir det ikke, det er bare å finne seg i, men det kan bli jevnt og forholdsvis boblefritt! Håper jeg.

Ble ganske så mye tettere oppi her også! Men det må tas i posjoner. Sprekken var jo oppi 5-cm flere steder..

Yeah! Da er jeg ganske fornøyd med egen innsats! I morgen skal jeg poste, hente Antabus og bytte om i butikken, så da skjer det muligens ikke noe særlig annet.

Har funnet frem varmeovnene😊shit, jeg er gæern ass..makan til sløsing..19 grader inne!!! Det gjør jo at både maling, sparkel og klesvask tørker raskere..og når jeg har leieboere her bør det være såpass med grader..

Middagen er fortært og jeg skal snart legge meg. Det skal bli deilig, jeg er ganske trøtt. Håper jeg sover bra i natt!

Skal ha meg litt dessert først. En kakebit med litt syltetøy og gresk yoghurt.

Yammie! Vi leker ikke dessert...

Enda et tomt glass, vasket, skrapet og klart for vakteleggeskall!

Del artikkel: Del på X


 #Sparkle   #male   #tapet   #selge   #Måle   #Pakke   #Rydde   #Vaske   #Sliten   #Vondt 

Relaterte artikler