Torsdag

21.09.2023, 06:45

Oi! Sovet som en sten! Helt bortevekk hele natten. Digg😊da er jeg vel tilbake på sporet i dag. Gårsdagen ble litt oppstykket med soving både her og der..

I dag skal jeg til byen med nye saker og ting😊og skal sikkert ha med en god del i retur. Hadde egentlig planlagt en tur-retur, men tror jeg heller bruker litt tid der nede og tar livet litt med ro. Kan jo være fint å slippe stressing.

Håper jeg kommer litt videre i trappegangen i dag, er endel igjen der også😂der er det MYE fikling. Da trengs det tid og tålmodighet! Om jeg tar litt av gangen går det nok bra.

Oioioi, rentemøte i dag! Ekspertene tror det blir heving av styringsrenten og det hadde jo vært fint🤞Har bedrevet litt kontorydding i det siste for å få samlet ting i Nordea. Rådgiveren min ble litt grinete da jeg fortalte at jeg har penger både her og der, avhengig av tilbud jeg har fått oppigjennom. Han hostet opp et tilbud på linje med de beste andre, så da flyttet jeg over det meste dit. Blir himla spennende neste år..hadde vært festlig om jeg slapp lån. Det går en reklame på TV som mener du skal bli bestevenn med lånet ditt..den er jeg ikke helt enig i ass. Lån og jeg er bitre fiender. På linje med Russland og Ukraina, egentlig😂eller på samme nivå som rødt og frp. Your choice.

Tja..kanskje jeg skal gå opp i 2.etg og få litt orden på kroppen. Blir tidvis mye støv, puss og gugg som det er digg å vaske vekk. Shit..kanskje jeg skal spandere på meg rene klær også! Oioi..

Plommene bobler! Hurra! Gjæringen tar litt lenger tid når temperaturen er lavere. Det er vel 18-20 grader her og ingen grunn til å syte. Skal bli litt kjøligere nå fremover og jeg har forberedt meg med varmeovner allerede! Har funnet et gavekort-mål også! Jeg trenger en stor gassflaske til ovnen jeg fikk til bursdagen😊 det er et fint sparemål😊fikk aldri rotet meg til å kjøpe det i våres.

Ahh! Ryddet voldsomt i eggeskall på hippirommet! Nå er vaktelskall i glass og eske, male-egg er i eggekartonger og pakket forsvarlig frem til påske!

Flott assa! Etter litt intensiv aktivitet på finn ser det ut som om jeg får en pakke glava! Kjekt å ha på loftet og eventuelt bruke en gang jeg bestemmer meg for å demontere alle gerikter og døtte inni.

Ble litt forandring i planene siden jeg gjerne vil ha min faste sjåfør...han må få unna noe private greier før han kan hente meg, og han skal på en annen jobb kl 13...javel, da må det forandres litt..

Jeg rydder og sorterer i kjøleskap og fryser mens jeg venter på svar fra diverse folk. Jaggu! Dette ble bra!

Shit au. Jeg blander kaffe også..gleder meg til jeg er ferdig med den mørkbrente! Klønete å måtte spe den ut😂

Ahh, deilig! Nå kan jeg glede meg til å komme hjem til ryddig hus!

Jeg tar jo helt aaaaaav! Drar av lakenet som er så slitt at det er hull og bytter med ett som det ikke er hull i. Jeg skal KASTE det med hull, faktisk! Shit..

Fin, rosa sofa❤️trekket er ikke tørt enda, kanskje jeg skal sette det på skikkelig etterpå. Vi får se.

Oi! Nå skjer jo alt på en gang...sjåføren henter meg litt tidligere, så jeg rekker å poste og hente Antabus. Satser på at sjåføren kan poste! Vi er ganske løsningsorienterte begge to. 

Siden han skal på en annen jobb etterpå rekker vi ikke å hente isolasjonen....men jeg MÅ jo ikke være med dit! Han har hentet ting for meg helt på egenhånd før, så jeg kan årne i butikken mens han henter😊for en fantastisk plan!

Holy Moly...dette ble en travel dag! Først innom butikken med et (lite) lass med ting. Mens jeg venter på kjøring kan jeg jo luke! Hah💪

Middagen er klar, bare å dra opp og knipe av jorden

Vi fyker avgårde....jeg til legen og sjåføren leverer pakke. Effektiviteten lenge leve 

Fantastisk!

Videre til butikken! Jeg har fått lov å komme litt før😊rydder, tar vekk, priser og setter ut nye ting. Det ble ikke glava allikevel, han ga det til noen andre som fortalte han at de var meg....🤪javel. Jækla rart siden jeg ikke hadde adressen..

Men greit nok det. Da var det ikke meningen. Kom meg hjem en halvtime tidligere enn planlagt. Rekker å pakke ut og sette ting på plass før jeg får melding av en nabo som skal ut på tur både hit og dit. Ja, jeg skal være med!

En tur innom bruktsjappa først, jeg priser om en genser og legger ut fire oppladbare batterier før turen går videre til Lyreco. Jeg har litt panikk for tilgodelappen på 800+...finner både Milo, snurrehylle, flekkfjerner og litt annet tull. Mest for å få forlenget holdbarheten.

Turen går videre til Jula, hvor jeg for en gang skyld ikke skal ha noe! Hva skjeeeeer??!?? På Europris, derimot skal jeg ha en hel del! På kiwi også..vaniljesaus og sjokoladepudding uten sukker, en sixpack cider, løk og sommerkoteletter. Det er jo trippeltrumf.

Ble litt på Europris også..bønner med paprikakrydder viser seg å være en bra erstatning for potetgull, og til 2 kroner pr pose handler jeg et uvisst antall. 'Skuffen' fra holdbart er plutselig veldig smart!

Men dette er jo bare litt..det står et lite lass på kjøkkenet også.

En halvtime senere er mye gjort og ting er på plass både oppe, nede og i hovedetasjen! Herlig😊

Hmm..står noe liste-greier i trappen..og bordet på lageret er fullt av verktøy. Skikkelig irriterende begge deler. Kan han ikke bare legge det på plass?!?

Han vet hvor det skal..

Men han har funnet gulvlister. Det er jo fint. Kanskje han ikke er grinete lenger. Gjenstår å se. Jeg har plassert ting og lukket igjen døren. Har ikke noe behov for besøk akkurat nå.

Men jeg kan jo bære opp listene, tvinge ut skruene med tang, slå hullene flate, pusse og sparkle.

Så er det klart for maling.

YEZZ!!! RENTEHEVING!!! Herlig!!! Det lønner seg herved enda mer å ha penger på konto! Og for oss som har det er dette bra nyheter! Det begynner omsider å bli en bra deal å ha penger på konto!

Da er jeg ferdig for dagen..håper på en like bra dag i morgen!

Ehh...eller ikke..fortsettelse følger...

Oioi! Logget inn på både finn og bruktsjappa, det har vært bra salg på sistnevte, den første på finn gir jeg beskjed om å forestille seg fingern til høyre for denne👆

Noe som viser seg effektivt. Flott. Da kan jeg avtale og ev gi velkommende en ræva vurdering. Det er fremdeles på tide å legge seg.

Jeg gleder meg til Christin kommer i morgen. Jeg har MYE som må ut.

Jeg er egentlig ganske sliten, det har vært litt for mye i dag..

men det er kaos i hodet og jeg får ikke fred..faen assa..Neivel..jeg tar meg et glass vin, kanskje det roer ned kjøret.

Nope, ble ikke fred å få..så da hiver jeg meg over stemjerning av 2"4 som stikker ut fra veggen!

Kan da for pokker ikke være helt umulig å få vekk..jeg får såpass vondt i armene underveis at jeg MÅ ha en pause..Jawohl! Jeg legger fugemasse i et hjørne😊

Litt uheldig skygge, det ble bra!

Jeg skulle jo sove!! Er helt vanvittig sliten..men det går ikke når det er kaos i topplokket. Da går det ikke å sove. Og jeg kan ikke ta meg en sovepille heller når jeg har drukket..så da får jeg drikke litt mer da! Desto mer jeg drikker, desto bedre idé er det å drikke mer🤦🏻‍♀️også kan jeg fortsette på 2"4-faen! Må kappe en skrue som er bittelitt i veien

Sage litt, banke litt, sage litt mer, og banke HARDT. Yeah. Vekk me'n! Da kan jeg hamre vekk resten av utstikker-planken. Done! Så venter jeg bare på naboklage😂

Særr! Jeg MÅ få fred i hue så jeg får sove. Jeg blir sprø. Går ut med snuppelure så hun får tisse..koster, støvsuger og vasker nede.

Sånt pleier å gjøre meg rolig. Men ikke denne gangen. Og jeg har drukket såpass mye at den løsningen tydeligvis ikke hjelper heller. Nå er jeg så desperat at alt svartner. Det skjer noe jeg ikke kan legge ut bilde av, som overhodet ikke er helt innafor...men smerte og blod pleier å skape ro i hodet og ha en beroligende effekt. Og litt effekt har det, noe som er jævla skummelt. Men om det funker med litt funker det kanskje bedre med mer? Jeg hiver meg over det andre håndleddet mitt også. Aaarrgghh🤬

Noen har brukt kniven min og 'glemt' å slipe den. Faen ta dem. Den er vanligvis mye skarpere enn dette. Men på en annen side, så er hud jævla seigt og vanskelig å skjære i.

Dette er så langt over streken at jeg ikke lenger kan SE streken. Særr! Skjerp deg! Ta deg sammen. Dette er bare patetisk.

Del artikkel:


Relaterte artikler