Tirsdag

05.12.2023, 07:59

Det ble pinnekjøtt i går😊og det var godt! Hadde jordskokker i bunnen av slowcookern, pinnekjøtt over og fenalår på toppen. Absolutt å anbefale. Da gryten var ferdig helte jeg av kraften i bunnen og brukte i kålrotstappen, som også ble vellykket😊men jeg syns ikke kjøttet var mørt nok, så jeg kjører den noen timer til. Denne gangen putter jeg kålrotstappen i bunnen sammen med skokker så er alt i en gryte. Da blir det pinnekjøtt til middag i dag også😊

Ble ganske tidlig kvelden i går også, og det var digg. Sov som en stein frem til klokken ringte.

Tror faktisk jeg skal sette på den andre ovnen, etter at jeg flyttet den ned i går til malingstørking sank det til 13-14 grader i stuen. Det er litt kjølig om jeg ikke fyker rundt.

Haha..'skulle bare' flytte på lampeledningen til sofalyset så lysbryteren er på andre siden. Gadd ikke fløtte alt på brettet..eller lukke koppen..

Jaja..satt koppen tilbake på brettet, fremdeles ikke lukket🤦🏻‍♀️ og fortsatte ledningstriksingen..jaggu skjedde det samme igjen, gitt😂hahaha, javel, ja. Da blir det vasking av klær! Har to laken jeg også skal vaske, så det passer forsåvidt greit😅Fikk på plass ledningen etterhvert, og bryteren på riktig side. 

Kan gå opp med den reparerte planken og få orden på sengebunnen..

Yeah! Sengebunnen er herved fikset😊overmadrassen fikk seg en flekk i sommer da 'noen' hjalp meg å male...har prøvd å fjerne den utallige ganger med ganske mye forskjellig, men uten hell. Løsningen blir jo da å få brukt noen laken-rester og sy fast over😊

Ok, så tar jeg flekkene på andre siden også daaaahh..

det ble jo veldig bra😊

Og den lille resten av laken som ble til overs etter kappelaken-stifting er herved brukt til noe fornuftig😊og ikke minst; jeg slapp å hive et fullt brukbart overmadrasstrekk, som de fleste andre ville gjort..

Termosen jeg kjøpte her om dagen falt fra hverandre før jeg i det hele tatt rakk å bruke den..

Da sendte jeg klage og ble tilbudt en tilgodelapp på beløpet og kunne beholde varen. Hmm..høres jo ut som en bra deal! Jeg kan da alltids lime fast ytterkoppen igjen?

Gjenstår å se om det funker, men det var ihvertfall forsøket verdt!

Oioi, jeg tok meg en liten lur😊egentlig ganske digg! Har vært en veldig fin, stille og rolig dag! Det er superdigg å være alene hjemme!

Jeg har lyst til å lage kokostopper...kan være jeg gjør det i morgen😊eller kanskje bounty? Det er også digg!

Det ble pinnekjøtt i dag også:) ferdigkokt denne gangen. Med jordskokk og kålrotmos. To posjoner, faktisk! Med et par timers mellomrom, skal sies. Nå er det natta! Og jeg gleder meg til stille og rolig morgen i morgen😊

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler