Alt vel!

11.02.2024, 06:49

Det stoppet en bil på utsiden rundt kl 22, rett før jeg sovnet, men jeg så ingen spor i snøen så det var antakelig noen som skulle til naboen. Alternativt var det leieboern som leste meldingene da han sto på utsiden. Det finner jeg ikke ut av, og det spiller heller ingen rolle. Jeg sovnet rett etterpå, sov som en stein og ble vekket av klokken. Da skal alle innbruddsikringene reverseres! Først slippe ut Vilma, så ned og låse opp, knyte opp og flytte på stigen så vi kommer oss ut på tissetur. Ser ingen spor i snøen nå heller, så jeg antar han aldri har vært her.

Smækk, merket som 'no show' og saken er forhåpentligvis ute av verden.

Håper jeg får litt pågangsvilje i dag så jeg får satt en brøddeig, det skjedde aldri i går, og jeg er nesten tom for brød..

Ikke helt enda, slenge litt på soffan først. Skal kjøre en oppvaskmaskin også, men det haster ikke så innmari. Badet vasket jeg i går da jeg holdt på oppe så det er støvsuging og vasking i 1. etg som gjenstår. Det trengs egentlig ikke, så det kommer an på tiltakslysten..

I dag er siste frist for å sende inn forslag til GF...har fremdeles ikke bestemt meg for om jeg gidder. Skal se over etterpå, men jeg tror de er klare..

Var inne på styremailen og ser at det har kommet inn forslag fra halve benkegjengen. Det er jo fint det, men jeg er litt skuffet over at det var null interesse for at vi skulle møtes å diskutere forslag oss i mellom. Men det er min egen skyld at jeg gidder å engasjere meg, stort sett er det ingen interesse så jeg burde egentlig slutte å bry meg. Jeg sender inn mine egne forslag og forventer å bli nedstemt enda en gang. Folk her er for dumme til å skjønne sitt eget beste. Men om jeg gjør det nå så dukker det kanskje opp et lyst hode i fremtiden som tar opp saken igjen.

Jeg skjerper meg bittelitt og setter i gang med brødbaking..

Hadde vært veldig enkelt om jeg bare fulgte oppskriften på brødmix-posen, men dét går jo ikke..jeg skal ha oppi både knekkebrødsmuler, gresskarkjerner og solsikkekjerner. I tillegg til gjær, bakesukkr, sesamfrø og en semulegryn-rest. Så får jeg brukt noe mer av alt jeg har liggende.

Jeg er helt klart ikke uthvilt og klar i toppen så jeg knekker et egg i komposten🤦🏻‍♀️sånt er litt teit når jeg ikke har noe ekstra...men jeg hiver oppi litt ekstra eggehvite og en teskje xantan og håper på det beste. Kjører egg og knekkebrød-avknekk i blendern, en ny omgang med vann, frø, semulegryn og bakesukkr. Ops..ble litt mye av sistnevnte så det blir litt salt også. Haha, jeg sporer av igjen😅whatever. Det blir forhåpentligvis noe å ha pålegg på. Kjører det sammen i kjøkkenmaskinen, kjevler ut og setter til heving oppå ovnen!

Blir spennende å se om det blir bra, eller bare bra nok.

Inni stekovnen fant jeg en rest fra fyllekula!

Så fint! Da kan jeg få vasket det! Må bare bløtlegges litt først. Mulug jeg må ta bunnen i stekovnen også. Det så jeg ikke på da jeg var på kjøkkenet med støvsugeren..kan se etterpå..skal vel uansett støvsuge gulvene i første..

Yezz! Plassert klær på plass, det gadd jeg ikke i går. Fant ikke roa til noe i går, egentlig. Er roligere i dag, bortsett fra litt skjelving. Håper det går over.

Blir fint med en gjest etterpå! Da føles det tryggere å ta i mot andre gjester.

Satt på oppvaskmaskinen...og irriterer meg over bråket...lurer på om jeg skal skru den av...yepp! Av med den. Orker ikke bråk nå. Setter den på i kveld istedet. Går ned i kjellern en tur på jakt etter spekeskinke. Da får jeg med meg både stige, tørkestativ og kiler ned i samme slengen. Mindre rot😊

Namnam, omelett fyllt med spekeskinke og ost til frokost. Det var slett ikke verst.

Oioi! En av sykepleierene fra avgiftningen ringte😊veldig hyggelig at hun følger opp😊det er hverken påkrevd eller helt innafor, derfor ekstra hyggelig at hun gjør det!

Er egentlig ganske trøtt..hangover fra natt til i går, sikkert..holdt på å sovne flere ganger, men har klart å unngå det siden planen er å legge seg ganske tidlig i kveld. Har holdt meg opptatt med litt rydding, brødsteking og camp culinaris.

I tillegg bør jeg være våken når leieboern kommer..og han kom veldig tidlig! Rett over kl 14 var han på plass. Men han føk ut igjen ganske umiddelbart, så jeg gikk tilbake til trøttemodus..kanke holde på med det nå..skal snart på AA-møte. Oppvaskmaskinen var jeg nødt til å stoppe, orker ikke bråket. Kan sette den på etterpå når jeg fyker avgårde, eller i morgen tidlig. Det blir fint å treffe folka i AA igjen:) jeg er fremdeles skeptisk til om jeg skal fortsette, men gir det ihvertfall denne sjansen. Kanskje det blir bedre når jeg har med meg en kjent.

Del artikkel: Del på X


 #AA-møte   #utleie   #gjester   #angst   #redd   #Panikk   #Husarbeid   #bake   #lavkarbo 

Relaterte artikler