Hverdag😊

12.02.2024, 06:15

Yeah, våknet rett over halv seks etter å ha sovet som en stein😊endelig tilbake til koma-søvn😊det var hæren fløtte meg på tide.

Startet dagen med å henge opp klesvask, sette på kaffetraktern og rødde litt på kjøkkenet før vi tasset en tissetur. Det har snødd igjen🤬heldigvis bare bittelitt, så det funker med Crocs! Såvidt..

Gikk greit på møte i går, var litt bekymret et øyeblikk da Anita ikke dukket opp, men hun slet bare med å finne parkering så hun kom etterhvert. Veldig hyggelig at hun tok turen😊vi har avtalt morgenyoga også😊jeg trenger flere folk i livet mitt, og det er befriende å henge med folk jeg deler avhengighetsproblemet med. Håper vi kan bli enda bedre kjent fremover.

Lurer litt på om jeg skal leie ut hele huset fra høsten av. Har fått inn én booking i juli og funderer på å sperre huset etter det. Hadde vært fint å bo på bare ett sted. Vi får se..nå har jeg sperret for korttidsutleie fra 1.8, så det ser ut som om det nærmer seg en avgjørelse. Jeg føler mindre og mindre tilknytning til dette borettslaget og gleder meg mer og mer til andre omgivelser. Det er tungt å stange hue i veggen år etter år for deretter å oppleve at andre får igjennom 'mine' ting på første forsøk. Sånt gjør meg irritert og trist. Jeg sliter fremdeles med å takle falske folk, og kommer nok ikke til å venne meg til sånt. Hvorfor kan ikke folk bare være ærlige? Tragisk. Jeg har veldig lyst til å lage overgangsbolig😂

Hahahahahaha, jeg bare gjorde det! Sendt inn skjema med tilbud til bostedsløse og vanskeligstilte til kommunen! Blir jo himla spennende å se om de er interessert! Det hadde vært den ultimate hevn å stappe voldtektsmenn og ranere inn blant naboene! Så selger jeg huset som oppussingsobjekt om tre år! Gudd bai😈

Da har Christin vært her og ryddet i hodet mitt, spist kake og drukket juice! Yey! Fint med alt som forsvinner! Samboern våknet også og kom ned da Christin gikk. Han fikk seg også kake og kaffe😊og nå har han dratt avgårde til sykehuset. Han er med på et behandlingsopplegg og skal være her i 3 uker. Kjekt med langtidgjester, egentlig. Mye mindre jobb med denslags. Men mer penger i korttidsutleie. Aaarrgghh🤬sliter med å finne en løsning på greia. Har fått lyst til å selge huset også..men det er styrete å flytte på alle tingene..😆

Om jeg skal selge må jeg få på plass noen som kan ta det de vil ha og pælme resten..det er jo en mulighet..samtidig så vil jeg ikke selge NÅ! Bedre å vente på boligmangelen som kommer om et par-tre år..og slite seg ut på korttidsutleie i mellomtiden😂eller leie ut møblert..kanskje..

Hellvette. Har solgt et Bosch batteri på finn, men finner det ikke! Jeg har solgt laderen i bruktsjappa, så antakelig har batteriet 'fulgt med på kjøpet' der..det var litt strek i regninga. MenMen. Det er vekk, og det er bra.

Det ble både frokost og en lur som begge deler var digg😊sjekket rundt på nett etter innbo-oppkjøpere, så det ser ut til at jeg nærmer meg en beslutning..men, hallo?! Jeg skal jo ikke flytte enda, så det er egentlig ikke noe poeng i å gjøre research på denslags helt enda..meeeeen, jeg har også meldt meg som frivillig! Har sendt søknad til kirkens bymisjon. Blir spennende å se om jeg finner en mening med livet der..skal sjekke ut flere steder også. Trenger mer innhold i livet på vinterstid. 

Sendt melding til Anita og spurt om hun har tenkt seg på møte på onsdag. Jeg tror jeg skal..ikke helt spikret, men det hadde passer bra å kombinere med en tur til bruktsjappa..vi får se.

Sulten allerede?!? Javel. Da får det bli pastasaus, løk, veggisboller, byggryn og blomkarse. Det ble himla mye, så da har jeg kveldsmat også.

Så kom leieboern tilbake og heiv seg over måking! Så snill han er😊behandlingen hadde ikke hatt den helt store effekten, men han skal tilbake på torsdag, så kanskje det går bedre da..må være kjedelig å være nødt til å bo hjemmefra i tre uker når det er én time behandling to ganger i uken..

Oioi! Galematias som prøvde å bryte seg inn på fredag har gitt meg bunnscore😂det skjønner jeg jo forsåvidt..istedetfor å få en seng å sove i så blir han bortvist av politiet...kanskje ikke helt det man forventer...men sånn kan det jo fort ende når man prøver å bryte seg inn da! I Norge, vel og merke..mulig det er helt vanlig praksis i Romania, ikke vet jeg😂jeg markerte heldigvis bookingen som 'ikke møtt' natt til lørdag, så da blir den forhåpentligvis slettet.

Hakke vært helt på topp i dag assa..dagen forsvant litt etter at Christin hadde vært her og gikk med til mye internettering.

Duden kom tilbake, tok seg en hvil og la i vei tok butikken. Snill som han er spurte han om jeg skulle ha noe. Men det er ingenting jeg kommer på..jeg har jo spise-opp-prosjekt..kom på litt sent at han godt kunne hentet en pakke for meg..MenMen, det kan jeg alltids ta en annen gang.

Så kom han seg tilbake, laget seg middag og vi skravlet litt før telefonen kachinget! Det ser ikke ut som minstetid fra booking til innsjekk funker..fikk bookingen kl 18-ish og innsjekk stenger kl 20. Jeg hadde satt minimumstid til 4 timer, men nå har jeg satt den til 12 i håp om at dét funker..jeg HATER sånn stress..særlig når det er mitt soverom som blir booket..da blir det mer jobb enn om det er et av de som er klare. Men siden jeg var flink med husarbeid i helgen er det bare å bytte sengegreier, så blir det bra. Da får han andre plass i skapet også, så alle er happy.

Men særr..det gjenstår å se hvor lenge jeg orker dette utleie-greiene..jeg er ganske lei allerede..ønsker meg langtidsbeboere som årner seg sjæl så jeg kan dra over fellesområder en gang i uken..samtidig så er korttid veldig greit siden jeg ikke trenger å forholde meg noe særlig til dem. 

Uuæææ! Fondene er ned 155,62 kr..fint det ikke er mer😊jeg gjorde ytterligere forandring i dag. Enda mer ut av risiko og inn på kjedelig..pluss at jeg fikk inn uttaket i dag, så det er på vei til nordax og MEGAKJEDELIG og risikofritt med bare bankrente..dog på 4,85% som ikke er så verst. 

Ops..rakk ikke styremøte..trist..glemte det faktisk..

YEZZ!!!! Solgt et tacosausglass med tomme vakteleggeskall!!!! HURRAAAA!!!

Jau! På tide å sove litt..har utsjekk kl 7 i morgen, og det kan jo være kjekt å være opplagt til det..fikk varmet opp eks-verkstedet til 12 grader påstår ovnen, men det må da være varmere enn 12! Føles som noenogtjue..om det faktisk ER 12 blir det grusomt å være meg til sommeren🥵

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler