Sped start på flytting

15.05.2024, 08:51

I dag er det ferdigbefaring! Omsider! Det kreker seg nærmere og nærmere overtakelse.

Fattern kommer etterpå, han skal være med på befaringen. Det blir bra, så har jeg en sakkyndig! Det skal måles til kjøleskap og foldevegg også. Blir bra å komme et skritt videre i prosessen. 

Jeg solgte jo en god del i burikken i går, så planen er en tur ned i dag for å fylle på med flere bukser😊

Det så veldig lite og pertentlig ut før jeg startet

Men det er fordi jeg ikke orker masse rot og dårlig oversikt. Starter med å se på størrelsen, legger inn på nettet og skriver størrelse og pris på en pappbit som jeg syr fast nederst på buksebenet. Yeah! Sakte, men sikkert blir jeg ferdig med bukseskuffen og kan gå opp etter mer. Jeg har et par bukser til, pluss noen andre klær jeg skal ha ned. Jeg skal jo fortsette med klesstand en stund til, så det er bare å få det ut! Når leieperioden er over har jeg flyttet og kan ta med restene til leiligheten, så det blir litt tyvstart på flyttingen.

Det ble ikke den helt store mengden, men det er godt med alt som kan selges! Fondene endte en tusenlapp ned i går, og jeg er satt to dager tilbake. Whatevs. Løser seg.

Planen var egentlig å sitte på med pappa ned til byen etter ferdigbefaringen, men jeg kan egentlig dra ned selv, før befaringen! Så får jeg ut plaggene så kjapt som mulig, pluss at jeg er ferdig før dagen etter befaringen! Bedre å få ting unna enn å slenge på soffan..tror jeg gjør det. Men ikke enda, det er altfor tidlig.

Hellu?!? Tv2 påstår at vi betaler mer for strømmen i år ift i fjor. Fordi vi brukte mer strøm i april. Javel, ja. Det burde ikke være en nyhetssak at ting koster mer hvis man kjøper mer😂

Jeg stikker en tur til naboen! Fant en annonse på finn i går ned gisbort-banankasser som passer perfekt! Vi sendte noen meldinger frem og tilbake, jeg syns jeg kjente igjen vegger og dør, og det viste seg at hun bor i samme rekke som meg! Kort vei, altså! Flott med litt flere esker, kan være jeg trenger å stable diverse ting i den nye boden, så esker er finfint! Tror faktisk jeg skal hente noen flere..

Som tenkt, så gjort! Med fire bananesker i hus føler jeg meg godt rustet til flytting, så får vi se om det er helt på jordet, muligens også på feil jorde..jeg har tenkt til å pakke fire-fem-seks esker av gangen, flytte dem og pakke ut, sette på plass og ta med tilbake. Rett og slett fordi jeg takler eskestabler ganske dårlig. Noe annet jeg takler dårlig er å vente på at klokken skal gå..så selvom det er tidlig laster jeg på scooteren og fyker avgårde til byen! Jeg handler før bruktsjappa åpner, så blir det mye bedre utnyttelse av tiden. Med litt flaks så er folket kanskje på plass før åpningstid også, så jeg kommer i gang tidligere! Håper på det.

Ahh, jeg simpelthen digger når ting går bedre enn planlagt! Bestemte meg underveis for å ta sjansen på og sette fra meg ting på utsiden av bruktbutikken, dra og handle og årne med klær etterpå. Idet jeg er utenfor kommer dama, så jeg får satt ting inn! Ikke bare dét, hun skrev ut etiketter til meg også,

Jeg fikk satt på dét, ryddet i hyller, tatt vekk ting som ikke var mitt, hengt opp og lagt på plass det jeg hadde med FØR jeg flakset videre på Rema! Herlig😊da sparte jeg en hel time og fikk jobbe i fred og ro😊helt fantastisk😊

Så er jeg på vei hjem med både egg, lomper og jordbær! Da rekker jeg faktisk litt soling før befaringen også. For en fin dag😊Satt på plass greier, lomper er i frysern, jordbær på plass i kjøleskapet og litt kjapp soling før pappa kommer

Ops, han kommer visst litt før. Jaja, det går bra! Jeg hiver meg rundt og setter på kaffe! Skravlet litt og var skjønt enige om at å pakke noen få esker, flytte dem, pakke ut og ta med tilbake er en aldeles flott løsning. Yey! Da blir det sånn! Mindre stress og mer frihet når jeg har så jeg greier meg på begge steder.

Vi rekker akkurat å trikse ut skyvedøren til kjøkkenet før vi raser avgårde. Here we come!

Ser litt annerledes ut nå enn sist gang jeg var her!

Det er endel småfeil her og der, vinduer som ikke står stille i lufteposisjon, riper i rekkverk, hakk i parkett, fugemasse-rester, søling, skygger, ikke-fungerende ringeklokke og annet småtteri.

Vi går igjennom, peker, sier i fra, måler og spør. Damen forklarer og mannen vasker. Yeah!

Det kommer til å funke finfint med både innebygget kjøleskap og foldevegg.

Det er stikkontakt på verandaen, så jeg kan ha fryseren der inntil videre. Om jeg skal ha fryser inne må den enten være på soverommet, eller jeg må kjøpe en benkevariant. Alternativt kan jeg ha fryseskapet på badet(!)

Og gå for en smal vaskemaskin. Det kan absolutt være en mulighet. Den som lever får se.

Jeg gleder meg skikkelig nå. Det skal bli fint med rette vinkler, nytt, tett og FERDIG!

Vi fikk klaget oss ferdig og turen gikk hjemover igjen til kranglete skyvedør. Etter litt pirking ble det riktig så bra og nå fungerer den som den skal! Endelig! Har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med dette...

Antakelig vaske, tette hull og male. Og pælme gardinbrettet.

Jeg fyker en kjapp tur ned på butikken for å handle inn til 17.mai frokost, jeg får ihvertfall to, mulig fire, naboer på besøk. Koselig😊det skal sies at jeg fikk tilbud om å sitte på, men da var jeg allerede på vei og orket ikke snu. Dessuten var behovet for luft ganske prekært etter skyvedør-slåsskampen.

Vel tilbake i hus bevæpnet med både spekeskinke, røkelaks, tomat og agurk gikk jeg løs på kyllingnuggets som er dagens måltid

Sammen med ruccola fra kubikken og tomat fra butikken. Hurra! Det var på høy tid med litt fôr!

Da er det snaaaaart bare to uker igjen til overtakelse og begynnende flytting! Om seksten dager har jeg ganske sikkert flyttet de første eskene!

Yey! Har solgt et par sko og en jakke(?) i butikken i dag😊og viften er hentet! Jeg trenger ikke den etter å ha vært i leiligheten og sett på en solskinnsdag. Jeg får ikke sol før rundt to-tre, så antakelig kommer det ikke til å bli plagsomt varmt. Flott! Verandaen var også større enn jeg husket den. Null problem å lage en dyrke-kubikk der. Må jo ha litt toppløk, ramsløk, ruccola, jordskokk og spinat der også. Tror det kommer til å gå kjempefint om jeg bare får bygget den! Så flytter jeg jord og vekster etterhvert.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler