Stille og rolig😊

19.05.2024, 12:34

2 kommentarer

Sov som en stein i natt! Korsryggen gjør betydelig mindre vondt og nakken er helt ok, bare skuldrene som er litt plagsomme. Men ikke verre enn at det er til å leve med.

I dag er det hvile som står på planen, det er ganske varmt i dag også, og da blir formen så som så. Har så smått begynt å forberede pakking, jeg bærer opp esker når jeg skal opp, og kan snart begynne å pakke ned vintertøy, sengetøy og denslags. Blir nok til at jeg gjør det..har på planen å få vasket kurvstativene i kjellern også, de skal stå igjen, og de er ganske møkkete. Men det skjer ikke akkurat i dag. Nå skal jeg sole meg før det blir helt uutholdelig. 

Æsj..det plager meg at jeg ikke fant denimskjorten i går..fryktelig irriterende. Men sånn går det når jeg har ting på flere steder. Den dukker vel opp her eller der.

Fikk en forespørsel på finn på jordskokker, men etter at jeg svarte har jeg ikke hørt noe mer, så usikkert om det blir noe. Orker ikke mase på sånt, nå er det salg av inventar som står i fokus og det er sånt jeg maser på.

Etterpå skal jeg lage eggerøre så jeg kan spise dét, røkelaks og knekkebrød til middag! Da blir det en skål mindre i kjøleskapet😊den skal jeg vel ikke bruke mer, så jeg kan egentlig vaske den og pakke den ned. Kan være jeg begynner så smått på kjøkkenet en dag. Det er jo fint å vaske alt før det pakkes, så er det rent når det skal plasseres på nytt sted😊

Det har vært lite vasking denne våren! Jeg pleier jo å høytrykkspyle flosstepper og alt av uteplasser, men både høytrykk og tepper er jo solgt! Det har forsvunnet ufattelige mengder med greier de siste månedene! Utrolig hvor mange ting man har uten å være klar over det..skal vel gå igjennom og hive endel skruer og ting i kjellern også. Der er det mye som kan hives.

Det ble en stille og rolig dag😊litt soling før det ble for varmt, så en tur til søpla så en kald dusj, litt støvsuging mens eggerøren stivnet. Det ble en omelett også, når jeg først var i eggmodus. Så fikk jeg tømt noen flere egg til neste påske😊yey!

Har spist både middag, litt kake og jordbær, nå er det snart leggetid😊tar sikte på å legge meg ganske tidlig i håp om at jeg våkner stappende full av pakkelyst imorgen. Har halvveis bestemt meg for å pakke ned lageret. 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler