Rar mandag

20.05.2024, 11:13

Nå er snart dagene vanlige igjen. Dette er jo bare rot, så det skal bli fint med litt system igjen! Som jeg skulle sagt det sjæl...

Man kan jo bli svimmel av mindre. Når det er tre millioner grader og sol fra knirkefri himmel er faren for forvirring stor og skummel.

Har ikke blitt noe pakking foreløpig og jeg har ikke trua på at det blir noe heller..det er litt soling på gang nå mens jeg tuller med en kar på finn. Stakkars, han tror han skal få et gavekort på tusen kroner for halv pris. Trist for han.

Har nesten kjøpt vaskemaskin! Venter på avklaring angående henting før jeg bestiller. Det skal bli fint å få gjort! Enda en ting ute av verden. 

Jeg burde egentlig dratt frem og vasket kurvstativ, men jeg gidder ikke. Tror det var litt for tidlig å slutte med D-vitamin, så jeg har begynt igjen..jeg sluttet for en liten uke siden da jeg begynte å sole meg for alvor, men har gått tilbake til å bli megaslapp, så da begynte jeg igjen i håp om at energien tar seg opp.

Glemte å ta med gavekortet på Jernia på lørdag, hadde planlagt å kjøpe terrasseolje, men fikk ikke gjort det da..kanskje jeg gjør det en dag denne uken. Det haster jo ikke voldsomt, det er over en måned til huset skal overleveres, og desto nærmere overtakelse jeg gjør det, desto bedre er det.

Shit, i dag er det himla varmt..blir neppe langvarig soling i dag! Det ble for varmt i solstolen, så jeg ligger litt på magen. Forhåpentligvis sovner jeg litt. 

Haha..holdt ut et kvarter😂så bestemte jeg meg for å spyle. Det er gult overalt, og pollen blir seigt og ekkelt. Smækk, nå er det vekk😊da kan jeg sole meg litt til. Orker en halvtime til..

Såvidt. Ut på tissetur, så opp og kjøle ned skallen..shit au, tar meg en tur ned på lageret. Noen minutter senere er skrivebordet snart klart for stabling og jeg har sortert ut en pose med restavfall, helt bokstavelig talt. Da kan jeg snart pakke ned diverse lagervarer. Søtningsmiddel, bakemikser, kaffe og denslags. Sånn at jeg kommer til og får demontert hyllene. Men ikke nå. De få minuttene var mer enn nok aktivitet, jeg har vondt i hue, er trøtt, blør neseblod og er ganske ødelagt i kroppen. Gidder ikke styre med noe, setter på en klesvask og kaller det en dag.

Da har jeg bestilt gavekort til vaskemaskin😊hurra! Plutselig var det verdt alle de irriterende undersøkelsene..

Joa. Jeg gikk ned og pakket en eske..men det er ikke noe poeng! Det tar maks to timer å pakke ned hele lageret, det meste er jo allerede i esker og på brett. Jeg gidder ikke. Færri.

Nå angrer jeg på at jeg satte på en vask tidligere...den er ferdig...da må jeg henge opp...Blæ...bare gjør det. Javel. Smækk, færri. Så blir det ikke så tørr luft..

Merkelig å tenke på at om en måned er jeg antakelig ferdig med å flytte og da er det under en uke til huset skal overleveres..

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler