Overlevering

22.05.2024, 07:15

I dag er det overlevering av fellesarealer som skal gjennomføres, men det er ikke før om noen timer, først skal jeg nyte morgenkjøligheten. Ble vekket av tasstasstass og hoppetihopp i dag morges, jeg hadde glemt å lukke Vilma inne da jeg la meg i går kveld. La meg ganske tidlig i går også, lenge før det var blitt mørkt og ble vekket av en avbooking og en rebooking fra en som ville ha en billigere overnatting. Whatever. Jeg ville sikkert gjort det samme selv. Sovnet igjen ganske kjapt etterpå. Er trøtt og lite opplagt i dag også, håper det blir bedre utover.

Fondene gikk ned noen tusen til ila natten og regningene er fremdeles ikke trukket..håper de får orden på det snart, jeg orker ikke purringer, men det står en melding med at de vil bli betalt ila formiddagen..jeg vil gjerne også få betalt leiligheten til uken! I morgen skal jeg overføre pengene fra sparekontoen, så da er det slutt på innover-renter for denne gang. Det rekker antakelig å bli over ti tusen da! Slett ikke verst betalt for å bare ha penger på en konto! Da kan jeg ha det som sparemål også; leve av renter..men det tar litt for lang tid å spare opp, så det blir nok ikke til det og jeg må nok spe på med avkastning. 

Lurer på om jeg selger flere plagg i butikken i dag, har fremdeles ikke solgt noen av buksene jeg var nede med..forhåpentligvis forsvinner de etterhvert. Det hjelper jo å få solgt andre ting også. Lurer fremdeles veldig på hva 'balkongflagg' egentlig var..

Hmm..jeg burde vanne litt..gjorde ikke det i går, men han mistet litt interessen når jeg uansett skal forlate hagen om en måneds tid. Shit, det nærmer seg😊🤯😊

Endelig er media enige med meg i at boligprisene vil skyte i været om tre-fire år. Det er jo derfor jeg leier ut istedet for å selge nå. Gjenstår å se om det faktisk skjer, men jeg er ganske sikker på det. Hadde vært festlig med 20% verdiøkning mens jeg hanker inn leie😊lurer litt på hvordan ståa er om tre år, om jeg må bo her igjen, eller om jeg finner en annen løsning. Har egentlig ikke lyst til å flytte tilbake. Vi får se. Men at det er en coctail av faktorer er vel litt voldsomt å kalle det. Det er byggestans og vil således bli boligmangel..så en helt naturlig konsekvens er jo økte priser pga manglende tilbud, men 20% er muligens litt i meste laget. Den som lever får se. Jeg er ihvertfall veldig glad for at leiligheten min både ble igangsatt, fortsatt på og ferdigstilt! Byggetrinn to i samme prosjekt er ikke startet på og det er fremdeles usolgte boliger i første trinn. Fikk mail av megleren i går med oversikt over ledige boliger, Peab er blitt forhandlingsvillige😂skulle ønske jeg hadde litt mer penger 'til overs' og kunne kjøpt nå, det hadde sikkert vært lurt..

Jeg har snart vært singel i to år! Litt rart å tenke på hvor fort det har gått, samtidig ganske sakte. Det har skjedd veldig mye på de to årene, men det har vært to fine år😊og jeg er veldig glad for at det tok slutt når det gjorde, det forholdet var ikke spesielt sunt..jeg kommer aldri til å glemme da jeg var litt stresset for leiligheten og han svarte at situasjonen var annerledes nå, og det ikke var noe å bekymre seg for. Som om det var helt naturlig at han skulle komme til dekket bord og bare ta for seg! Stakkars, han hadde jo ikke orden på noe og har antakelig ikke fått noe mer orden selvom to år er gått! Men sånn går det når man er vant til at andre ordner opp. Om jeg skal finne meg noen må det være noen som er selvstendige og ikke dytter meg inn i en morsrolle, jeg vil ikke ha noe forsørgeransvar. Foreløpig føler jeg ikke for å ha flere folk i livet mitt, nå gleder jeg meg til å komme meg i orden på et nytt sted med alt som følger med dét.

Dama som skulle ha sengeskuff har ikke latt høre fra seg og jeg er dessverre ikke overrasket. Men jeg er kvitt det meste av ting så det kan være det samme, alt salg herfra og ut er ren bonus.

Hmm..lurer på om jeg skal spise meg litt frokost så jeg blir kvitt litt oppvask i kjøleskapet..men jeg er ikke sulten enda..

Joa! Sengeskuffdama kommer om en times tid😊hadde vært fint det! Fikk meg en halvtimes lur og endelig er regningene trukket! Det var jo flott! Og fondskontoen er opp ca fem hundre😊

Jeg har ikke lenger noen sengeskuff! Herlig! Da er det snart på tide å dra avgårde. Men ikke helt enda.

Så var jeg her igjen!

Tror deg kan bli veldig bra innerst i kroken der jeg har kjøpt! Det var såvidt sol helt ytterst da klokken var 13:30. Perfekt! På vinterstid er det ikke sol i det hele tatt! Rett og slett genialt! Vi vandret rundt, så på ditt og datt, hørte på elektriker, rørlegger, ventilasjonsdud osvosvosv. Var egentlig ganske kjedelig, men det må jo gjøres, og vi må ha på plass diverse serviceavtaler. Da har jeg ihvertfall bidratt med litt styrearbeid😊

Underveis datt det inn en booking, så da blir det litt stress..rommet er ikke klart, men det er fort gjort. Blir ikke stress, han kommer ikke før langt utover ettermiddagen.

Men jeg får ikke fred før det er klart, så jeg fikser det med en gang jeg kommer hjem. Da er det klart😊

Det ble litt mat også😊resten av kyllingnuggets'ene, hjemmegrønt, løkstilker og agurk og tomat med hjemmelaget hvitløksdressing av kesam-rest. Fikk brukt opp sylteagurken i dressingen også! Nesten tomt i kjøleskapet, altså😊

Hah! Har solgt en bukse og to topper i bruktsjappa i dag. Yeah! Kan se ut som om det ikke er nødvendig å forlenge leien😊

Herrejemini, han gjesten er jo mer stresset enn meg på en dårlig dag😂han lurer på både ditt og datt og jeg har fått beskjed om å være på plass kl 18. jada masa. Tok bilde av et klart rom, og da lurte han på hvordan han kom seg inn. Så han har ikke lest annonsen han heller..men jeg skal være her jeg! Ta det med ro..hahaha, ja, ikke sant! Han som krevde at jeg var på plass til kl 18 kommer selv en time for sent..Jau! Gleder meg til å slippe dette..

Han dukket omsider opp, og han var svært hyggelig😊det var da enda godt..så er det verdt ventingen😊

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler