Hviledag

09.06.2024, 06:38

Ting gikk ikke helt etter planen i går, fikk ikke byttet på Jula, så det ble ikke utemøbler..må tilbake på Jernia og kjøpe en kniv til..men det blir ikke før mandag. Da ble turen hjem litt kjip, jeg hadde jo håpet på nye, fine stoler😊men jeg fikk solgt sokkelbena! Det var jo fint😊rakk akkurat tilbake og fikk skiftet enda en gang før de sto på døren. Tre ganger skiftet jeg i går😂

I dag er formen heller laber, sliten etter i går, ruskete i halsen og trøtt. Jeg skrudde ned to(?) kurver i går og vasket inni alle kjøkkenskapene, så det er i orden og klart til overlevering. Deilig å få gjort. Håper jeg plutselig får masse energi hivi etter meg, hadde ikke planer om å være vrak i dag..

Vi får se utover dagen, det tar seg forhåpentligvis opp. Glad jeg snart er ferdig, det er ganske slitsomt å holde på😂og klønete å pakke ut ting uten å ha noe sted å ha det! Skapene jeg skulle få har jeg ikke hørt noe mer om, så jeg vet ikke hva som skjer der heller. Himla irriterende når folk bare slutter å svare.

Fikk en melding på oppvaskmaskinen ila natten med spørsmål om en bedre pris, så jeg sendte forslag på 200,- mindre. Det er sikkert ikke nok, men da får han komme med et forslag. Håper jeg blir kvitt den snart, begynner å bli lei all prutingen.

Joa, energien kommer etterhvert..drar bort en times  tid senere for å få litt mer orden. Tømmer benkeskapet, tilter det og oppdager at hullene ikke passer.

Neivel. Jeg har ikke noe bor og får gjort INGENTING med saken. Men det er masse annet å gjøre. Vaske gulvet er på høy tid. Riste filleryer. Montere søppelstativ.

NEIDA! Det passer ikke. Ok. Setter inn greiene som var oppi, så får jeg ihvertfall tømt en eske! Går ned i boden med et nytt lass esker. Hmm..her skulle jeg feste en tversoverpinne på kurvstativet til kleshengere..ikke nå.

Går opp igjen, vasker gulvet, flytter kommoder hit og dit, putter ting oppi dem og får vekk masse!

Rydder både det ene og det andre så det blir riktig så bra. Går ned i boden med noe småtteri og det er en gardintrapp i garasjen! Da kan jeg få knytt fast tversoverpinnen og hengt opp kleshengere😊hurra! Så ble det orden der nede igjen også.

Føler meg ganske ferdig og setter kursen hjemover. Deilig med en kort dag! 

Jeg har bor som funker til sokkelbena! Tror jeg da..setter på en vaskemaskin, pakker en eske til og spiser tortillachips med rømme og tacosaus til frokost..Hmm..jeg kan jo dra bort og bore hull nå?! Så kanskje det blir ferdig og kan flyttes inn i?

Jeg bare gjør det! Det er meldt regn om en times tid, perfekt vær å bore i😊

Hiver meg rundt og fyker avgårde!

Glemmer nøklene, drar tilbake og prøver igjen, det er veldig 'regnete' så kanskje jeg blir våt..men det ble jeg i går også.

Yeah! Madrassrest på plass i boden, samme med trådkurvene og oppvaskmaskintabletter. Så går jeg opp og pakker ut og innser at jeg har glemt drillen🤦🏻‍♀️🤣😂🤦🏻‍♀️hahahaha! Javel. Tar med skapdøren ned i boden på vei hjem igjen. Det får vente til i morgen. Jeg gidder ikke enda en tur bort. Skulle bare kaste noe litt kjapt i konteineren, og der lå det haugevis ned flytteesker! Pent brukt og klappet sammen. Så jeg greide ikke dy meg og bar dem inn i boden. Ddet var såpass mange i såpass god stand at jeg sikkert får fem-seks hundre kroner for dem! Da er det vært litt mer lemping..

Har forøvrig funnet ut at sokkelskuffene ikke passer på sigdalbena, men det gjør ingenting, skinnen kan skrus faste gulvet også. Så bare vent og se i morgen! Da har jeg forhåpentligvis et fungerende benkeskap i riktig høyde MED sokkelskuff! Kanskje utemøbler på verandaen også😊skal fikle litt med det nå.

Sånn! Da har jeg bestilt flere kniver på jernia og betalt opp gavekortet og tilgodelappen. Så får vi håpe jeg får byttet det på Jula en dag til uken. 

Jeg sovnet litt på soffan, er helt utslitt..plutselig var Matias her! Men ikke han som skal hente sengeskuffen. Har mine tvil der..

Jeg er stuptrøtt..driter i hva klokken er og går og sover.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler