Mandag og ny uke😊

10.06.2024, 05:40

Lurer på hvordan dagen i dag blir..Matias drar etterhvert, Christin kommer etterpå, og i ettermiddag kommer det er gjest, ellers er det ingenting på planen. Skal vel bort i leiligheten og bore hull til sokkelben så jeg får på plass skuffen..har demontert den andre nå, så jeg tar med den også. 

Har jækla vondt i høyrearmen..helt tydelig at jeg ikke har vært flink nok til å bruke venstre. Sendte melding til legen i går og ba om betennelsesdempende, men jeg skal nok ta det litt med ro fremover. Er jo egentlig ingen grunn til å stresse sånn heller, jeg er så godt som ferdig med å flytte ting og tang. Men det er jo sånt man tror når man er halvveis😂

Har fremdeles ikke hørt noe om skapene...jeg vil gjerne ha dem, men duden svarer ikke lenger😥

Lurer på om jeg skal kvitte meg med den ene kommoden jeg har flyttet bort, det blir litt voldsomt med så mange kommoder og jeg klarer meg fint med én i stuen. Lurer faktisk på om jeg skal la sjenken bli stående også. Den er stor, tung og egentlig ikke så fin. Vi får se. Nå skal jeg først få trikset meg benkeskap med ben og sokkelskuff😊og hadde det ikke vært mandag hadde jeg antakelig dratt bort nå, men jeg skal bevilge meg morgenfri og drar ikke bort før Christin kommer. Skal gjøre klart rommet oppe også.

Jau! Da har dagen begynt å falle på plass. Gjesten kommer kl 16, så da må jeg være hjemme. Før den tid skal jeg hente to skuffer til sigdal-kjøkken(!), og bort i leiligheten med dem. Da tar jeg med sokkelskuff og støvsuger, så får jeg støvsuget litt ordentlig. Det trengs, var mye bøss da jeg vasket i går. Blir der borte litt og forhåpentligvis får på plass benkeskapet og mulig pakke de flatpakkede flyttekassene litt utover så jeg får tatt bilde og lagt ut. Mulig jeg skal knyte sammen toppen på kurvstativet også, det er ikke plass til festepinnene på toppen😂

Har sendt melding på to andre Billy-hyller, men ikke hørt noe enda. Jeg hørte ikke noe angående de andre skapene i hele går, ei heller i dag, så håpet om å få dem svinner hen. Vi får se. Skap må jeg ha, og jeg gidder ikke vente for alltid😂men de første jeg fant hadde dører og så veldig pene ut, så jeg har mest lyst på dem...nå står annonsen som inaktiv, og det kan jo bety at de er gitt til noen andre....eller fordi jeg har fått dem...hvem vet? Plagsomt når folk ikke svarer.

Sånn! Årna litt styrearbeid😊og spikret henting av skuffer. Sjåføren min henter meg om en times tid, så da flakser vi avgårde! 

Det har vært veldig deilig med en rolig morgen..mulig jeg skal ta det litt rolig resten av dagen også, vi får se. Jeg håper jo egentlig på skap-henting!

Det ser ut som om det blir henting av hyller senere i dag😊men skuffer først! Laster en eske, strandbagen og støvsugeren inn i bilen, drar og henter skuffene

Smækk videre til leiligheten, laster av og støvsuger i full fart mens sjåføren venter. Jeg skal hjem igjen med en gang. Skal ha en slækkedag i dag. Ihvertfall foreløpig😊

Da har leieboern dratt og jeg har gjort klart til neste!

På tide å ringe fjordkraft! Jeg har bare fått halvparten av de lovede vervepoengene, og sånt skal vi ikke ha noe av. Jeg vervet meg selv i april da det var 1000 poeng å hente, men jeg har bare fått 500. Etter en samtale skulle han trylle 500 poeng til! Hurra! Hvis du også vil ha 500 kr i avslag på strømregningen kan du bruke denne linken:

https://www.fjordkraft.no/strom/verve/bestill-strom/?referrer_id=U2FsdGVkX19CsZjTjP8eepWAGV6voCCbErG9ZRdX9XU=

Funker brillefint og du kan velge oppstart og bytte avtale som du vil. Jeg har LO favør, som er billigst. Men du må være medlem i LO da..

Hmm..nå har jeg litt lyst til å dra bort og bore hull, men jeg tror det kan være lurt å vente til i morgen, så kanskje armen slutter å verke så infernalskt.

Skap-mannen begynner virkelig å gå meg på nervene...han bruker evigheter på å svare i tillegg til at han annonserer for noen andre, så alt går dobbelt så TRÆGT!

Greier ikke dy meg, så jeg drar bort i leiligheten. Jeg vil jo gjerne ha orden på benkeskapet!

Hmm..

Jeg teiper på et ark, putter inn pluggene i hullene som passer, tegner rundt de andre og borer. Det funker! Shit! Ok, bommet litt, men ikke verre enn at det lot seg tilpasse.

Jaggu! Det funket med sokkelskuffen også! Nå ståkke væla te påske..men det gjenstår å se om jeg skal ha det der, mulig jeg kommer til å kappe det litt bak og setter det i oppvaskmaskinhullet..hakke helt bestemt meg..kommer an på hva et benkeskap koster. Jeg kan ikke bruke dette å ha kjøleskapet oppå, det blir altfor høyt, og da må jeg evt bore sokkelbenhull enda en gang..vi får se. Nå begynner jeg å bli lei av oppvaskmaskinen og har satt ned prisen..

Med ben på skapet og sagflis kostet opp, gardinstenger teipet og annonse laget på flytteesker drar jeg hjemover for å fortsette hviledagen. Det var dét som var planen i dag..har avlyst hyllehenting, jeg får de opprinnelige skapene og kan hente i morgen😊herlig! Da blir det orden i en fei! Skal bli deilig å få på plass flere klær!

I morgen har jeg bare skaphenting på planen, det er også deilig! Kan pusle med det og ikke styre så veldig. Håper knivene mine kommer snart da..så jeg får meg verandamøbler😊

Hah! Fikk en rabattkode på mail der jeg kjøpte sengen, ringte dem og ba dem legge til på bestillingen min. Det gjorde hun uten å mukke! Fint! Så slipper jeg å avbestille for å rebestille😂for det hadde jeg gjort..da sparte jeg over to hundre kroner på en allerede ganske billig seng😊flott! Litt mindre dårlig samvittighet. Håper den blir levert denne uken, det var mulig de rakk det på fredag, men jeg tør ikke håpe på det, jeg blir happy så lenge den kommer ila førstkommende uke. 

HURRAAAA!!!!! Da har jeg OMSIDER fått svar av skap-mannen og avtalt henting! Det var fint å få ut av verden, har ventet lenge på en avklaring der😂men nå er det spikret😊nå gleder jeg meg skikkelig til i morgen og til å få ordentlig orden! Det blir fiiiiiiint!

Gjesten er også på plass, og han virker veldig hyggelig😊men det gjør de jo alle😂det viser seg at han ikke skal være så lenge som først antatt, men det får være greit, denne juni'en lar seg ikke planlegge og det har jeg funnet meg i.

Har bare solgt en kjetting i butikken i dag, men det er bedre enn ingenting..hadde dog håpet på massivt klessalg, jeg må tømme ett av stativene på lørdag, da får det greie seg med ett for en stund. Så får vi se om det blir en ny runde til høsten.

Ahh, så fint det var med skapene! Det har plaget meg skikkelig å vente på svar konstant! Blir enda bedre i morgen når jeg faktisk har hentet dem da..

Yey! En skjorte mindre som skal hentes på lørdag😊

Hurra! De manuelle poengene fra kundeservice er inne på fjordkraftappen og lagt til som betaling på neste strømregning😊da blir regningen på ca null. Finfint, helt innafor😊

Jeg har skikkelig lyst til å dra bort i leiligheten og sjekke om det går an å dytte en sokkelskuff under stekeovnen og om stekebrettene passer oppi...men jeg skakke gjøre det. Skal ha tvangsfri resten av kvelden og helt frem til i morgen kl 08:45 når jeg blir hentet.

Nå skal jeg snart legge meg, så er jeg klar for en ny og effektiv dag i morgen😊gleder meg til å vaske skap og få på plass! Forhåpentligvis blir det såpass med lagringsplass at jag får tømt et par av vakuumposene og slipper å kjøpe flere😊

Sigdal skulle ha over fem tusen kroner for et høyskap på badet...det syns jeg var i meste laget...kan være jeg kan bruke et av skapene jeg får i morgen og sette over vaskemaskinen...da har jeg løst dét problemet også!

Hodet er fullt av tanker😊fåkke sove..står opp igjen..

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler