Vondt i armen..

12.06.2024, 05:35

Var visst ikke så flink til å bruke venstre i går, smertene i høyrearmen er tilbake for fullt😥🤬😥da MÅ jeg ta det med ro i dag. Kan ikke risikere at den streiker helt..

Heldigvis er det ikke sååå mye arm-jobb i dag, skal bort i leiligheten etterhvert og skru opp trådhyllene i benkeskapet, dét klarer jeg med venstre. Skal putte klær inn i skapene også, noe som også funker fint med venstre. Hyllen jeg har på soverommet skal jeg, inntil videre, ha i gangen. Den kan skyves. 

Gikk igjennom og satte ned endel priser på finn i går, forhåpentligvis får jeg solgt flere ting. Fikk en henvendelse på en krakk som hadde vært fint å få vekk. Den svære, megatunge kommoden ligger ute på gis bort, håper noen henter den så jeg slipper å ha den stående tom😂

Det blir antakelig en ganske kort dag i dag, får en gjest etterpå som har med seg hund, og da føler jeg at jeg må være tilstede pga Vilma. Jeg kan jo forsåvidt ha henne i kjellern..

Jeg burde olje plattingen snart..det nærmer seg overtakelse..men det kan jeg IKKE gjøre sånn som armen er nå. Ryggen er heller ikke i optimal form til oljing. Mulig jeg gjør det i morgen, jeg MÅ jo ikke ta alt på en gang..

Håper knivene mine kommer snart også...det er så kjedelig å vente på ting😂

Jeg drar avgårde for å hente oppvaskstativ! Smækk, så har jeg dét. Underveis blir det noen meldinger med en dud som vil ha Mill-ovnen billigere enn jeg vil selge for, så litt frem og tilbake der. Han vil bare gi 750, og da kan jeg heller vente til høsten, den står så fint pakket inn øverst på hyllen i boden uansett. Ikke i veien for noe som helst. Men jeg skriver at han kan få den for 850,- som er helt uaktuelt. Så plutselig legger han inn bud på det allikevel😂flott! Mulig jeg har solgt krakken også, og en som vil ha kommode, men ikke kunne hente før i kveld og da er jeg opptatt..

Videre til leiligheten for å komme litt videre. Trårkurvene passer ikke etter at jeg kappet skapet bak, så det var litt strek i regninga..men de kan jeg bruke i skapet jeg skal ha kombiskap i.

Sluter litt med motivasjonen i dag..alt er tungt og trått. Jeg må nok ha kjøkkenmaskinen på benken inntil videre, ihvertfall, så får jeg skrudd opp en skuff til inni skapet. Sorterer hylledingser, skruer, bits og annet småtteri som ligger og slenger før jeg putter noe inn i vitrineskapene. Er usikker på om jeg kan ha dem som klesskap..vi får se.

Har lyst til å dra hjem.

Så gjør jeg vel det da! Men jeg tar meg en dusj først så jeg får testet om blandebatteriet funker. Det gjør det😊tar med noe småtteri ned i boden på vei hjem. Skal pakke inn ovnen og levere på veien og oppi konteineren lå det en eske som passet PERFEKT! Så fint! Men jeg må opp etter tape...benytter muligheten til å ta med en Sidgalskuff ned, skal bruke den når jeg får skap en gang. Eller selge den.

Jaggu lå det noen flyttekasser oppi der også, og jeg greier ikke dy meg, så jeg tar dem😊salget gikk jo så fint i går og det er gøy å selge søppel! Pluss at de var i veldig bra stand. Da kan jeg PÆLME den ene esken jeg har som nesten faller fra hverandre..bruker bittelitt tid på å slå dem sammen og stable dem vekk så det ikke er helt stappfullt, men nå håper jeg at jeg ikke finner flere😂

Avsted til butikken og avlevere pakke!

Pakke er levert, jeg har handlet jordbær på tilbud, kokosmelk og jordbærsyltetøy på ikke-tilbud og har kommet meg hjem igjen. Det var fint😊da blir det kanskje en hvil etterhvert. Skal ut med snuppelure først.

Fuck hvile, jeg bare gjør det! Beiser plattingen..

Vet jo aldri hvor lenge det er opphold..går ned i kjellern etter pensel og støter på brekkjernet..jeg har med telefonen, så jeg smekker ut en annonse!

Mens jeg beiset kom det en fiksferdig-forespørsel😊flott! Og han ville ha brannslokkingsapparat også😊jeg trenger ikke tre, så jeg selger to av dem.

Hah! Det var visst ikke så lenge jeg trengte å lagre flyttekassene jeg fant i dag tidlig, en som henter om en halvtime! Da hiver jeg meg rundt og fyker avgårde! Tar med meg fire hylleplater jeg antakelig kan få brukt om jeg kapper dem, stag og skruer! Yey! Rekker en kjapp tur innom containeren, men det er ikke kommet flere esker siden sist. Det var fint😅

Duden får eskene sine OG seks andre, så da ble det danseplass igjen! Jeg plukker ut, tar bilde av og legger ut de som er igjen. Så blir det bra. Går opp med hylleplatene, stikksag, drill og skruer og vurderer om jeg skal gjøre noe fornuftig, men gidder ikke. Drar hjem igjen. Ehh..snur i gangen og henter den andre Sigdalskuffen. Nå er det jo plass til den i boden sammen med den andre😊skal nok få brukt den til noe. Muligens ikke fronten, men skinner og selve skuffen. Sigdal lager visst ikke skap som disse passer inn i, men sånt er bagateller. Alt kan tilpasses. Tror det blir svært lite shopping på Sigdal, går heller for Ikea som er mer praktisk og tilpassingsvennlig.

På plass i heimen igjen! Og jeg trenger en forandring så jeg stikker bort til naboen😊fint med en pause fra flytt, sag, beis, tilpass, blablabla. Det er et par timer til gjesten kommer og jeg trenger å møte noen folk. 

Yey! Da er jeg hjemme på ånkli. Gjesten er her hvert øyeblikk, og da er dagen ca over. Jeg er megasliten og trøtt..men jeg har ikke så vondt i armen som jeg fryktet jeg skulle ha! Herlig! 

Smækk, der datt det inn et gavekort på 1600kr! Endelig! Da blir det snart kombiskap å få😊venter på noen flere undersøkelser så jeg får noen flere gavekort. Jeg er veldig nære på ganske mange.

Oioi! Der kom gjesten og hun er veldig koselig, og vi skravlet en hel del😊

Nå kan jeg snart ta kvelden...Neehh..jeg kan beise litt mer på plattingen, så det bare er under kubikken som står igjen. Like greit å få det gjort, så er det en ting mindre å tenke på. Det ble slett ikke bra, men vesentlig bedre😊

Naboen sa jeg skulle si ifra om jeg trengte hjelp med noe, og det tror jeg faktisk jeg skal benytte meg av! Hadde vært amazing med hjelp til å sage til hylleplater og skru fast..vi får se i morgen. Det må vaskes på verandaen nede også, og det kunne hun også hjelpe til med😊fint med sånne naboer😊

Oi! Ny booking fra i morgen til fredag. Da blir det fullt hus😂jeg har mitt eget rom inntil videre, men jeg kan alltids sove i leiligheten om det blir helt fullt. Problemet er at jeg er tom for dyner😂må hente den jeg tok med til leiligheten på søndag. Da har jeg akkurat nok. Har forsåvidt en ulldyne også, men det spørs om det er populært. Vel, de skal jo bare være én natt...helluuuu🤦🏻‍♀️jeg setter på dobbelt dynetrekk og lar min gamle bekjent få ulldyne, han liker jo denslags. Da slipper jeg å hente. Finfint!

Ble litt mye frem og tilbake, men nå er jeg i mål😊støvsuget tilogmed både trapper og hovedetasjen😊ingen av gjestene vet når de ankommer i morgen, så det må jeg ta på sparket. Men det går greit, det har jeg gjort flere ganger denne måneden! Denne junien lar seg ikke spikre, det blir mye rot og endel dobbel jobb. Færri snakka. Plattingen er ihvertfall snart ferdig beiset😊

I morgen skal jeg tilbake til psykologen! Tenk at det allerede har gått TO uker siden sist. De ukene har gått innmari fort! Sist gang jeg var der var jeg innmari utålmodig og stresset, og denne gangen er jeg litt roligere, selvom stresset er der enda. Jeg er fremdeles livredd for å ikke bli ferdig i tide til overtakelse. 

Hahaha, nå fikk jeg henvendelse på den siste sengen! Der skal det sove noen i morgen, så det passer litt dårlig å selge den da, men jeg svarte at han kunne hente den om to uker, så får vi se om dét funker.

Så gikk finn bananas...en hel drøss annonser som gikk ut på én gang, så da fikk jeg litt å henge fingra i der..men nå er det gjort😊shit for et styr..men nå er vurderinger gitt, annonser gjort om, fiksferdig kansellert og bestilt på nytt og det meste er i orden! Mulig jeg får solgt oppvaskmaskinen (igjen), fryseskapet er det også interesse for. Da blir det én eske mindre i boden i morgen når jeg skal sende en svææææær pakke😊

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler