Trøtt i trynet

13.06.2024, 06:21

Jeg la meg overraskende sent, sov som en stein, men måtte opp to ganger for å tisse. Annoying!! MenMen. Var ikke helt klar for en ny dag da klokken ringte, men det er bare å stå opp. Skal til Solveig i dag og det blir fint😊først ta livet litt med ro på soffan, armene henger på enda, men de er ganske verkete. 

Jeg får hjelp av en nabo til saging i dag! Det blir fint😊jeg tar nok med hylleplater og sag hit så jeg slipper så mye sagflis inne i leiligheten. Greiere å sage her. 

Jeg solgte kubein og brannslokkingsapparater i går som skal sendes i dag, da får jeg brukt en av de svære eskene😊og får en hel hylle ledig i boden! 

Kan være jeg får solgt oppvaskmaskinen også, kan virke litt sånn. Men han er treeeeeeg til å svare. Dama som var interessert i fryseren har lagt inn et latterlig bud som jeg har sendt en oppfølger på. Om hun gir litt mer ryker den ut og det blir kombiskap på meg😊jeg kan ikke vente til jeg kan betale hele med gavekort, det tar for lang tid. Dessuten skal jeg jo ha høyskap å ha det inni også, så jeg bruker det jeg har av gavekort nå og betaler resten. Så er det bare å spare til høyskap etterpå. har funnet en fin løsning med et 40-skap nederst som jeg kan ha den ene Sigdal-skuffen i. Tror jeg da. Det blir sakte, men sikkert mer og mer orden😊jeg er imidlertid veldig usikker på vitrineskapene som garderobeskap...jeg liker best skuffer, men kanskje det bare er en vanesak.

Smækk! Bestilt gavekort på gogift! Da venter jeg bare på å få innløst dem til ikea..

Pakket litt småtteri jeg skal ha med, ække mye igjen nå, men det dukker stadig opp ting. Kanskje jeg skal vaske ferdig skuffer og skap på kjøkkenet etterpå, kan være fint å få ferdig. Vi får se.

Yeah...syv timer senere var mye gjort😂timen hos psykologen gikk veldig fort, plutselig var den over..vi begynner å bli bedre kjent, og ting går greiere. Etter timen går jeg over veien og inn i garasjen for å mekke pakke. Jeg fisker ut esken jeg pælma i går, nå kan den jo brukes😂hahahaha, skakke kaste noe!

Jaggu lå det noen flyttekartonger oppi der også😊jeg redder dem! 

Så fyker jeg opp en kjapp tur og henter hylleplatene jeg flyttet på i går, jeg vil heller sage på friland enn inni leiligheten og naboen har sagt hun kan hjelpe. 

Sjåføren kommer, vi drar innom posten og dama banner når hun løfter esken..fullt forståelig, den veier nesten 20 kilo..vekk med den! Finfint! Så går ferden videre til naboen. Hun svarte ikke på meldingen jeg sendte da jeg var på vei, men jeg tar sjansen på at hun fremdeles kan og setter fra meg platene utenfor hos henne når jeg først har dem i en bil. Armen får mest mulig hvile i dag også. 

Stikker en kjapp tur hjem for å fylle på kaffe og egentlig spise frokost, men gjesten kommer ned og vi skravler istedet. Hun er skikkelig ålreit! Hun skal ut på tur med bussen, så hun får et busskort av meg som en tidligere gjest har lagt igjen. Jeg vet ikke om det er noe på det, men det kan jo hun sjekke. Mens vi skravler svarer naboen, og hun er klar for saging! Yey! Da tasser jeg bortover og gleder meg til å få orden😊

Ting er så mye enklere når man er to!

Hun holder, jeg tegner, teiper og sager. Veldig glad for at jeg tok med stikksagen, hun sa hun hadde det, men hun hadde bare manuell. Kjekt å slippe manuell saging med megavondt i armene😂saging med venstre går overraskende bra, og jeg er fornøyd med resultatet😊ikke tar det særlig lang tid heller, så det blir tid til en liten pause etterpå med skravling😊så tikker det inn en mail om at knivene mine har kommet! Hurra! Da kan jeg hente dem😊men ikke helt enda. Nå er jeg sulten og har lyst på frokost som ikke ble noe av før sagingen. 

Men det ble ingen frokost...tenk så fint å få hylleplatene tilbake på plass...og få hentet knivene! Fristelsen ble for stor, så jeg laster opp plater og legger i vei! Lemper av i boden 'på vei' til Mosseporten. Må jo innom pappkonteineren, og finner noen flere esker😂faen assa..jaja, den forsvinner snart. Jeg får trøste meg med det. Plutselig er den vekk. Jeg får hentet kniver og får tilogmed rabatt! Fikk nyhetsbrev i dag tidlig med 200,- i avslag på handel over 1000,- og jeg handlet jo for nesten 2000. Strålende fornøyd med servicen nok en gang😊

Jeg har egentlig planlagt å dra på Jula for å shoppe utemøbler, men velger å la være. Jeg er egentlig ganske sliten, har fremdeles vondt i armen og jeg har bedre av en pause frem til jeg får huset fullt av folk. De første gjestene kommer om tre timer, så mulig det hadde blitt stress å dra helt til Rygge. Jeg inngår et kompromiss med meg selv, drar innom leiligheten, bærer hylleplatene opp fra boden og legger fra meg knivene der. Vaske og sette på plass kan jeg gjøre i morgen. Eller en annen dag. 

I morgen blir det også en rolig start, tror jeg. To gjester som sjekker ut og rommene skal settes i stand etterpå, sånt vil jeg ha i orden før jeg drar noe sted, så da er planen å bli hjemme til det er gjort. 

Vel på plass i heimen vasker jeg skapene i kjellern 'på vei' opp, så er dét klart til overtakelse😊

Det blir omsider litt mat også! Siste pakken med sopp fra frysern, champignonsaus, jordskokk og kylling. Blir det samme i morgen, så kan jeg ta ut noe annet.

Da kom gjesten tilbake etter en fin dag og vi skravlet enda mer😊

Nå venter jeg bare på resten..har gjort klart til tatovøren så han klarer seg selv siden han ikke visste når han var ferdig i Oslo. Jeg er ganske fornøyd med at jeg avsluttet da jeg gjorde i dag, forhåpentligvis er armen enda bedre i morgen og jeg kan beise siste rest! Det snegler seg fremover etterhvert som flere og flere ting blir gjort.

Da kom franskfolka! De sykler og syns den siste bakken var seig..kan jeg være enig i. Veldig søte folk som snakker svært lite engelsk. Litt synd, disse virker skikkelig 'besteforeldre-koselige'! Men jeg har egentlig skravlet nok i dag..

Jeg fikk meg dessert også! Kjøpte jo jordbær i går som jeg helt glemte, men de var så absolutt fremdeles etandes! Men jeg har ikke servise her lenger😂Hmm...det er nesten tomt for mandelsmør, så da får den duge som dessertskål!

Nå har jeg satt på varmtvannsbeholderen, sykkelmenneskene skal sikkert dusje. 

Skjønner ikke helt hvorfor, men jeg gleder meg ikke til i morgen..sånt er jo trist😥jeg er fremdeles skeptisk til vitrineskap som garderobe, og er redd for at hyllesagingen var forgjeves..kommode-flyttingen irriterer meg også. Det var helt unødvendig å flytte på dem. Dobbel jobb er skikkelig plagsomt, så det er sikkert derfor jeg er i litt dårlig humør. Gruer meg til bytte kniver her og der også. Jeg hater å være vanskelig kunde..kanskje jeg må dra til Oslo eller noe og bytte der😂vi får se. Jeg gleder meg ihvertfall VELDIG til bytte, hente, fikse, flytte, vaske-greiene er OVER! Jeg begynner å bli ganske lei. Hah! De har åpent kjøp på Jernia! Det visste ikke jeg! Da blir det jo NULL problem😊

Har fremdeles ikke kommet til noen avklaring angående oppvaskmaskinen. Kjempeirriterende, i grunn..funderer på om jeg skal slette annonsen helt og vente en ukes tid før jeg prøver igjen. Jo, jeg gjør det.

Oioioi! Sengen min har ankommet Norge! Jeg syns det var litt rart at jeg ikke hadde hørt noe mer, men den hadde ramlet inn i søppelposten🤦🏻‍♀️da blir det spennende å se om den kommer i morgen slik det sto på siden da jeg bestilte. Ifølge sporingen er den underveis, men det står ikke hvor den er..

Var oppe en kjapp tur for å se over badet da jeg hørte de var ferdige med å dusje. Jeg liker å være sikker på at det er rent. Tørker over og pusser kranen og speilet. Shit au, jeg tar inni speilskapet, så er dét også klart. Da mangler det bare å vaske skuffene der, så er badet også vasket! Jeg dro jo frem badekaret og herjet løs der inne i mars, så denslags voldsomheter er ikke nødvendig nå. Jeg renset slukene veldig nylig også. Jeg skurer badekaret og veggene i dusjen et par-tre dager før overlevering så får det holde å pusse det blanke på selve dagen. Har delvis planlagt en pirkevask med naboene dagen før, så kan vi ta det som står igjen, som jeg har sett meg blind for, da.

Det ble litt styr på slutten..gjesten vil ha det helt mørkt, og jeg har jo flyttet gardinen..testet med en annen, men det ble ikke bra nok🤬Neivel. Jeg endte med å ta ned rullgardinen jeg bruker selv og henge over gardinstangen. Veldig quickfix, men forhåpentligvis funker det 'bra nok'. Det ble ihvertfall bekmørkt!

Så får det bare se litt jalla ut. Jeg gadd ikke dra til leiligheten nå for å hente gardinen😂kanskje i morgen..vi får se. Var ute på terrassen og flyttet på kubikken, så da er det klart for beising i morgen! Det er en fin og stille morgenaktivitet😊armen er også mye bedre etter en dag nesten helt i ro😊men jeg skal nok bruke venstre til å beise med..og fokusere på mer venstrehåndsarbeid😂

Snart kvelden nå😊venter bare på at han skal komme seg i hus. Og han kommer vel snart..det er nesten en time siden han skulle vært her. Jeg er overraskende lite trøtt! Men det har ikke vært så intenst i dag heller. Fint med en rolig dag så jeg er klar for fres i morgen! Både husarbeid, flytteeske-redding, hyllevasking og innstabling😊nå gleder jeg meg litt😊har begynt å lure på om jeg skal male vitrineskapene svarte..kanskje de blir kulere da..eller kanskje ikke. Det skal ihvertfall bli fint å få inn flere hyller! 

Da er han endelig på plass og jeg kan slappe av😊

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler