Trøtt!

14.06.2024, 07:58

2 kommentarer

Våknet før klokken, men det var av lyset, ikke fordi jeg var spesielt våken..ble liggende å slække litt til klokken ringte og hadde NULL lyst til å stå opp..men skal jeg få gjort noe kan jeg ikke ligge å dra meg halve dagen! Beina på gølvet!

Yeah. Lite å finne på på telefonen, har ikke skjedd stort der ila natten..

Tja..jeg kan jo beise ferdig plattingen, så er dét gjort😊det er ikke mye igjen, og jeg kostet i går så det går kjapt😊

Mens jeg venter på vaktmestern vasker jeg noen dørkarmer og inni skapene på badet nede

Shit au, jeg drar over dørene også. Det er jo fort gjort..mens jeg holdt på med det ble det mer og mer liv oppe😊så kom syklerne ned og dro avgårde, noe som ristet liv i den andre som drar like etterpå. Yey! Da er det bare å hive seg rundt og gjøre klart til andre gjester!

Mye er gjort på en halvtime, så nå kan jeg egentlig dra bort i leiligheten, telle over og ta bilder av flytteesker og kanskje redde flere. Fikk en henvendelse fra en som vil hente etterpå😊

Sliter litt med tiltakslysten..har lite lyst til å dra bort. 

Blæ, jeg bare gjør det..jeg MÅ komme litt videre.

Ser ut som om vaktmestern har sovnet eller noe..han har fremdeles ikke dukket opp.

Han er jo på utsiden! Flott. Da får jeg spurt om planker. Må sende mer nøyaktig mål når jeg kommer til leiligheten. Off we go! Kjellerboern har ikke dratt enda, så jeg får ikke beiset trappen🤬🤬🤬jaja, jeg lager meg en kaffe og skal akkurat til å dra da hundedamen plutselig er tilbake. Hun glemte å levere nøkkelen! Og jeg hadde også glemt det. Så flaks jeg var hjemme😊DA kan jeg dra.

Første post på programmet er å få på plass hylleplatene. Planen er jo å skru dem fast, men jeg vasker dem først.

Så må jeg jo finne ut hvor høy hylle jeg trenger til Omo-flaske, som er den høyeste. Har ingen slik flaske oppe, så da må jeg ned i boden og hente en. Jada, jeg bare gjør det. Treffer på en nabo som skal hive en flytteeske, den overtar jeg gjerne og jeg får den😊yey! Det ligger to i konteineren også, men den er tømt så de er helt nederst..fåkke tak i dem uten en plan. Men jeg kan alltids kratre oppi og ta med meg en krakk. Etterpå, kanskje. Får satt utover, tatt bilde og laget annonse på de forrige jeg fant. Kommer en etterpå for å hente og kanskje hun vil ha med disse også😊

Så kommer jeg meg opp igjen med Omo og planlegger høyde. Joa, da er det bare å skru fast. Men hvor i helvete er bitsene?!? De er SØKK vekk! Jeg leter her og der, ute og inne og på de samme stedene flere ganger, under skapene, under kommoden, men finner ikke. Så får jeg gå ned i boden IGJEN da! Annoying! Enda mer irriterende er det at jeg ikke finner dem der heller! Fatter ikke hvor de har blitt av🤬men på min lete-runde ca overalt tar jeg med meg ting 'på veien' og får på plass både det ene og det andre. Men jeg kommer ikke videre uten bits🤬🤬🤬

Joda, jeg kan la vær å skru fast, så får det bare være vinglete. Får hyllene inni, og det blir vesentlig mindre vinglete😊Riktig så ryddig ble det også!

Fortsetter å lete på de samme plassene...så, plutselig dukket de opp. Under en klut

Hah! Så fint, da! I mellomtiden har jeg bestemt meg for å utsette fastskruingen av hylleplate og heller skru på et stag. Så får jeg omsider brukt dét!

Da må skapet tømmes igjen, og både vaskemaskin og skap dras frem så jeg kommer til på baksiden. 

Fester det først øverst, men der har det ca null effekt, så jeg skrur det ut igjen og flytter det nederst. Nå ble det bra! Hurra! Da kan jeg fortsette med skapene på soverommet. Platene må vaskes der også, de er skikkelig møkkete. Jeg er veldig fokusert på å bruke venstre😊finner en ganske smart måte å skru fast på ved å først skru igjennom det opprinnelige hullet, også inn fra siden etterpå. Smart! Sånn bortsett fra at det skar seg da jeg skulle ta ut den siste tutten..da sprakk den ene siden. Det går fint, jeg går ned i boden og henter lim, tvinge og teip, skrur skruen inn igjen, kitter lim innimellom, teiper over og skrur til. 

Så får det gå som det går. Det er på undersiden av den nederste hylleplaten så det syns ikke.

Får flyttet inn ganske mye, og sortert noe, men må lage meg en hylledeler til undertøy så jeg slipper å lete frem matchende støtt. Det skal jeg få til. Men tømmer kommoden og sorterer det andre. Da kan jeg hente flere klær neste gang jeg er i boden og få enda mer på plass😊kanskje jeg kan leve med vitrineskap som garderobeskap...? Det kan hende. Bare litt teit at jeg ikke har noe stang til henge-ting, men jeg har egentlig ikke noe som MÅ henge.

Jeg la ut annonse på oppvaskmaskinen på nytt som noe av det første jeg gjorde, men det har ikke kommet noen henvendelser enda..faen..jeg vil ha den UT! Men han som har vist interesse hele veien er fremdeles interessert, så han kan hente i løpet av dagen, påstår han. Han bruker vinter og vår på å svare, men det virker som om han skal ha den. Venter fremdeles på avklaring.

Sender melding til naboen og spør om å få låne støvsugeren og det kan jeg😊men hun har glemt stangen, så da blir det for klønete, og jeg går heller for kosting. Det ble endel bøss med skru og sprekk. 

Begynner å bli skikkelig lei..men jeg må så spinat og ruccola om det skal bli noe mer fangst og frø til neste år, så jeg sorterer og og renser en god del av jorden, får frøene oppi, renser enda mer jord og strør på toppen. Utrolig hvor mye rusk og rask det er i jorden når forholdene blir mindre😂

Fremdeles ikke hørt noe mer fra han som kunne hente oppvaskmaskinen i dag og jeg har lyst til å dra hjem. Så jeg gjør det. Går innom boden med greier jeg skal ha med til butikken i morgen, sagen skal på plass og jeg pælmer både ødelagt bøtte, jordgugg og litt annet. Så er det straka vegen heimover. Jeg er SULTEN! Kommer på i siste liten at jeg skal innom og se på et skoskap som kunne vært perfekt i gangen, men det er i for dårlig stand til at jeg gidder å fikse det. Det er slitt, stygt, mangler en hylle og er skranglete. Det dukker sikkert opp noe annet en annen gang.

Endelig hjemme og fyker ut med Vilma. Beiser trappen 'på vei' inn igjen. Yey! FÆRRI! Deilig! Da er det straks tid for arktisk brød med rømme og syltetøy😊

Først snakke med oppvaskmaskin-hentern. Han ville ha kontonummeret mitt, så da kan jeg jo snart begynne å tro på et salg! Vi får nå se da..det er fredag og slett ikke sikkert det rekker å komme inn noe..

Oioi! Jeg har solgt to mini blomsterpotter i butikken:) ikke det helt store salget, men alt er bedre enn ingenting! Har lagt ut kommodene på Facebook i håp om at noen henter dem så jeg slipper å fløtte på dem enda en gang..jeg hadde egentlig tenkt til å tapetsere den ene, men har landet på at jeg ikke gidder, jeg vil bare ha dem ut og vekk.

Shit jeg er trøtt ass..holder på å sovne..tror jeg gleder meg mer til i morgen enn jeg gjorde i går. Det hjalp på humøret å få orden på badet. Men jeg lurer fremdeles på hvordan jeg skal løse henge-problemet på soverommet. Og jeg har egentlig lyst på et høyskap på badet. Tror jeg. Men det kan være det bare er en vanesak..jeg har bestemt meg for å bo der litt sånn som det er nå for å se om det egentlig funker fint. De få plaggene som krever henging kan jeg henge i boden, eller feste noen kroker på siden av skapene..

Kanskje jeg skal få flyttet om litt i boden i morgen, jeg kan med fordel sette den hyllen som står i gangen nå ned istedet, og lage hjørne med den andre hyllen som står der. Når eskene antakelig forsvinner blir det masse plass. 

Skal vel kanskje ta med noen flere løk også. Jeg så tidligere i dag at vårløken jeg satt i vinter driver med formering! Jordskokker skal jeg også ha med..

Yey, solgt en shorts i butikken😊en ting mindre å pakke med i morgen😊

Jeg går opp på gjesterommet og spretter fra hverandre klappseng-madrassene, legger den ene tilbake og rer opp på nytt, den andre madrassen drar jeg ned i kjellern, smekker på klappsengen, tar bilde og legger ut på finn. Det kommer neppe sååå mange gjester på en gang at jeg trenger alle..og jeg vil heller ha noen kroner for dem enn å la de stå igjen.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler