Klar for en effektiv dag!

19.06.2024, 05:56

Sov som en stein i natt også. Jeg har begynt å skimte enden på dette..det gjorde susen å få ut frysern! Merkelig at det ikke plager meg at den nå er flyttet, det er jo bare midlertidig..og normalt sett plages jeg av midlertidige løsninger, men det virker som om jeg har slått meg til ro med å vente på gavekort til kombiskap. Dessuten har jeg jo skrapt sammen kroner så jeg kan dra å kjøpe det i morgen om jeg vil. Det gir en viss ro. Litt irriterende at jeg bare mangler et par undersøkelser for å få et gavekort til, håper det kommer flere der snart. Jeg har 2700,- og trenger 3800,- til. Frysern kan fint stå på verandaen i sommer og utover høsten, men den kommer ikke til å funke om det blir beinkaldt, så DA må jeg ha en plan. Eller sette den inn..jeg får nye 500,- om maks tre måneder, alt annet er avhengig av mail-undersøkelser, intervjuer eller andre meningsytringer som jeg har null kontroll over, jeg svarer på alt jeg får, og mer kan jeg ikke få gjort.

Det var veldig deilig å sove skikkelig! Tror jeg kommer til å sove godt i natt også, planen i dag er ihvertfall å komme vesentlig mye videre med flytting av ting og tang. Gleder meg til å se pappa igjen! Og både gleder og gruer meg til vi skal skru sammen seng. Sånt er jo alltid spennende😂

Lurer på hva han syns om løsningene mine der borte..han sa mursteinstapetet så bra ut, men det var på lang avstand😂hvis man ser etter er det ikke sånn innmari fint🤯spiller ingen rolle, viser det seg at jeg ikke liker det kan jeg bare gjøre om, no stress.

Siden jeg ikke tok med speilskapet i går må jeg ha med det i dag, men det skal jeg få til. Skal ha med støvsugeren også. Nå som fattern kommer kan jeg få den kjørt tilbake senere. Skal pakke sammen litt småtteri som skal med, men det er ikke stort igjen! Deilig😊meeeeen, det er sikkert mer enn jeg er klar over og jeg kommer til å bli kaos der borte før alt er på plassen sin, siden ting ikke har fått noen plass enda. Jeg venter fremdeles på at jeg skal få solgt endel greier, og hadde håpet på et par-tre fiksferdig'er ila natten, men der var det stille. Har fått noen flere vurderinger da, sånt er jo fint! Jeg har aldri sett noen som har så mange som meg😊

Våknet før klokken i dag, men ble liggende og sløve litt før jeg sto opp. Det merkes i armen at jeg trikset ut frysern fra lageret i går😂

Tja..da har jeg fått med meg litt nyheter, svart en masekråke på finn, lagt et ord i Wordfeud og drukket en kopp kaffe. Da er det vel på tide å fylle kopp og flaske og dra avgårde og forberede mottak i leiligheten! Kanskje jeg må redde noen flyttekasser også😊var ingen der i går heller🤯

Hell yeah! Kom med bort og dyttet frysern på plass, plugget i og krysser fingrene🤞så er det tid for støvsuging av stue, skal ha kommoden ut fra soverommet og vil støvsuge først. Done✅flytter kommoden og klesstativ, soverommet er klart for seng!

Så støvsuger jeg her, vil ha minst mulig bøss i monteringen.

Videre på kjøkkenet og ute i gangen støvsuger jeg også, ristet tilogmed teppene! Yey! Da er tiden kommet for å demontere skapet på badet. Det ble ikke stående så lenge, så da var hyllesaging og maling litt bortkastet foreløpig. Har ikke kastet den, kan være jeg har bruk for den et annet sted. Demonterte den og satt ut på verandaen bak en kald fryser😊

Den funker, altså! Da kan jeg lage mat og fryse og kan snart flytte inn😊

Får kommoden ut i gangen, den skal tilbake til rekkehuset🤦🏻‍♀️

Den andre kan stå ved sofaen inntil videre, så er det plass til spisebordet! Hurraaaaa!

Underveis i dette får jeg sendt mål til fattern, så han plukker med seg plastplater til kjøket, svart på barnevogn-melding på finn, og snakket med sengesjåføren som er på vei! Nå blir det litt travelt, men jeg blir klar til han kommer. Og siden jeg er så utspekulert hadde jeg på meg en litt utringet topp, og han hjalp meg opp i leiligheten med den!

Yey! Man tager hva man haver..

Da kan jeg jo begynne på den! Det er klart for skap på badet, det er støvsuget og ikke noe annet som haster. Hyllen og kommoden må stå i gangen inntil videre, har hverken tid eller plass til å sette det noe annet sted nå. 

Klar, ferdig, GÅ! Pakker ut alt først og får på plass de store delene jeg skjønner av meg selv hvor skal

Sorterer skruer og måler FØR jeg begynner å skru sammen! *smarting*

Dette går jo riktig så bra! Hmm..har jeg gjort noe feil, mon tro?!?

Jeg tror ikke det, men nå må jeg ned å ta i mot skap! Han er litt før tiden😊

Jeg vasker det før jeg setter det på plass, så er det gjort. Mulig det må frem igjen etterpå, så jeg fyller det ikke helt enda..fortsetter på sengen!

Jeg stusset litt i starten, og skjønte ikke hvorfor monteringsanvisningen var som den var..i mitt hode var hode og fotende motsatt, men jeg holdt meg til anvisningen. Som viste seg å være helteit! Jeg skulle stolt på eget hue. Men men, jeg snur dem, det er fort gjort. Så ringer fattern og de har ikke plastplater på Jula, selvom nettsiden sier de har. Neivel, så blir det ikke dét..jeg fortsetter med sengen og det er ikke mange deler igjen nå!

Det er fordi de er satt sammen!

Det er bare bunnen igjen som skal ha gummidingser på hver treplanke. Det går sakte, og nå blir jeg litt stresset..pappa er på vei, og jeg blir alltid stresset når jeg får hjelp. Men det går fint, jeg får støvsuget både her og der og ryddet opp.

Går ned med pappen når jeg skal slippe han inn, og vi trer på de siste gummigreiene så sengen blir ferdig😊meeeeeen pumpe-greia som skal holde madrassen oppe funker ikke! Ingen av dem! Så den blir enten stående halvveis oppe,

Så jeg skrur de av og løfter manuelt opp og ned. Selvsagt himla irriterende, men sengen er jo funksjonell, så det er ikke heeeelt krise. Men irriterende nok, så jeg sendte avgårde en klage med bilder og beskrivelse.

Jau! Vi setter kursen mot rekkehuset og flytting av ting! Herlig! Tar med kommoden og støvsugeren tilbake, og får det på plass fra baksiden, og laster inn en eske, litt småtteri og en bag med spraymaling fra kjellern før vi kjører rundt og laster inn spisebord, to stoler, dobbeldyne, en eske med ræl, salongbordet etter oldemor Agnes og litt annet småtteri. Det går overrraskende greit!

Veldig fint å få på plass😊litt kaos blir det selvsagt med så mye på en gang, og jeg er egentlig ganske sliten.

Jeg hadde planlagt å være med tilbake for å få byttet greier på Jernia, men det tikket inn en booking underveis, så da rekker jeg ikke frem og tilbake. Faen! Men så tilbyr pappa seg å gjøre det😊det er jo null stress, jeg har kvittering, varene er uskadd og det er innen fristen, så han har null imot det. Så drar han innom en annen Jula og kjøper platene også! Jaggu! Så flott! Og det var null problem å angre kjøpet på Jernia, smækk penger på konto, og jeg fikk betalt platene med kniver på en måte😂Flott!

Jeg bruker litt tid på å få ting på plass, vasker inni badeskap, oppi skuffer og setter inn ting,

rydder ut av esker, poser og annet tull, spiller tetris i kommoden, men får plass til alt! Herlig! Så kommer pappa tilbake med platene, men det blir ikke montering av dem nå, mulig jeg klarer det selv, har ikke bestemt meg for om jeg tør prøve..men det er antakelig en mye bedre løsning enn lakk! Pappa drar igjen og jeg begir meg også på returen..snart..skal bare innom boden først..

Jeg solgte jo en saftkoker i går, så den flytter ut av skapet og ned i boden. Det er ikke 'bare' å få den inn i en hylle, det er fullt ca overalt. Jeg fant nemlig flere flyttekartonger i dag! Ganske mange, egentlig..så nå håper jeg virkelig noen kjøper dem snart! De begynner å ta ganske mye plass, men jeg klarte ikke la være når alle var riktig vei og buntet pent sammen. Men nå er det nesten en kvadratmeter med sammelnlappede esker som venter på et nytt hjem, så fint om det kommer noen interessenter på dem snart..jeg laget nye annonser med oppdatert antall, så får vi se.

Det har gått ut en drøss med annonser også, så jeg får fornyet mange på vei hjem. Gjestene kommer om ikke så lenge og det er endel å ta tak i før huset er klart for gjester.

Yeah! En effektiv halvtime senere er ny spisestue på plass i første etasje, jeg har støvsuget både oppe og nede, og er klar for gjester😊

Jeg har solgt en topp i butikken i dag😊og et munnstykke som fikk seg etikett i går😊litt senere var det noen som ENDELIG kjøpte støvsugerposer! De har jeg hatt til salgs siden jeg startet for snart halvannet år siden! Da er det bare én pakke igjen som jeg håper jeg får solgt ganske snart.

Skal ned dit en tur om ikke så lenge og muligens ha med flere Rosendahl-ting. Vi får se. Jeg skal kanskje hente bena jeg har der også, og lage en hylle nederst på badeskapet, under de bena som er der. Kanskje. Skal tenke litt på det. Jeg gleder meg mer og mer til å flytte på ordentlig! Skal vel snart flytte noen bilder også..og kaffetraktern. Den sto på planen i dag, men jeg gadd ikke siden jeg hadde gjort den klar til i morgen tidlig. Men microen er flyttet, så heretter må jeg lage mat i kjellern! Det går nok fint. Håper jeg får plass til den i overskapet, har NULL lyst til å ha den på benken. Det blir eventuelt oppå kjøleskapet når den tid kommer. 

Kanskje jeg skal flytte kommodebeistet ned i boden..men det blir så trangt der..skal tenke litt på det også..mye som skal tenkes på om dagen! Men Jula, kniver, Clas Ohlson og Jernia er jeg ferdig med å tenke på😊

Jeg er sulten...men tenkte jeg skulle vente med å spise til gjestene har kommet. Blir ofte så slækk av spising, og har det ofte som siste punkt på planen. Det ble ikke lunsj med pappa i dag, jeg hadde planlagt loff og serranoskinke, men det ble flytting, Jula og Jernia istedet, mens jeg pakket ut og fikk på plass. Jeg gleder meg til å fortsette i morgen😊😊😊skal til psykologen på morgenen, så gjestene må klare seg selv. Men det klarer de vel. Må bare huske å si det til dem.

Smækk, der fikk jeg betalt ned litt ekstra på lånet! Finfint! Har allerede nedbetalt to ganger og første trekk går i morgen. Har ikke tenkt til å ha lån så lenge..

Yeah! Da kom gjestene, og de var såååå koselige! Det er sånne som dem som gjør det gøy å leie ut! 

Det ble ganske tomt i stuen da bord og stoler ble flyttet og babykurven ble hentet i går! Så jeg bar opp benken fra lageret i går, og bordet i dag, med hjelp fra naboen😊da er det ikke sååå tomt. Men tomt nok til at det er ❤️ekko❤️jeg liker ekko!

Hah! Der datt det inn en forespørsel på nevnte spisegruppe, og de er på vei! Javel ja! Da blir det tomt på ordentlig! Nå har jeg ikke noe å sette der. Kunne satt ned skrivebordet på soverommet, men det er god, gammeldags kvalitet og må demonteres for å få ned trappen, så dét skjer ikke..

Det var så vidt jeg fikk det opp, og det var i tillegg før veggen som ble bygget i fjor.

Shit, jeg er sliten..nå skal det bli digg å legge seg! Tror jeg kommer til å sove godt i natt, vi fikk jo gjort en hel masse i går! Og i morgen blir en rolig morgen, jeg skal til psykologen og blir hentet kl 8, så det er fri helt frem til da! Skal vel kanskje pakke noe mer, men ser an armene, det ble endel skru, bær, hold, løft og vasking i dag..

Da er spisegruppen hentet og jeg har noen kroner til jeg kan nedbetale lån med! Snart. Venter til det er litt mer..yepp, det ble tomt😂

Oioi, da kommer det muligens noen for å se på kjøleskapet! Om det blir solgt blir jeg tvunget til å kjøpe kombiskap! Det er jo egentlig litt bra😊

Hva skjeeeeeer a?!? Nå vil noen plutselig ha sjalet også😊hjalp å fornye annonser, gitt!

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler