Torsdag

20.06.2024, 05:30

Har sovet ganske greit, ikke optimalt, men ikke dårlig heller, så rett og slett helt greit. Er skikkelig fornøyd med dagen i går, syns vi fikk ordnet en hel masse, og jeg gleder meg til å dra bort etterpå for å få enda litt mer orden. Jeg gleder meg til å flytte nå😊har lurt på om jeg skal flytte madrasser enten i dag, eller i morgen, eller og jeg skal vente til gjestene har vært her. Kommer en i dag som skal ha gjesterommet oppe, og to på fredag som skal ha soverommet, så det er kanskje greit å vente til lørdag morgen..Hmm..eller bare gjøre det i dag, så er det gjort..mye å tenke på😂nei, jeg venter. Det er da mer enn nok annet jeg kan flytte på. Kaffetraktern for eksempel! Og en pose med ræl.

Det er greit å vente så lenge som mulig med å legge ting oppå sengebunnen som må løftes manuelt hver gang..på en annen side kan jeg putte sengen full av ting jeg antakelig ikke trenger på leeeeeeenge. Vinterdyne, varmelaken, ekstra dyner og denslags..Hmm..tja..kanskje..vi får se. Jeg har pakket for første tur i dag, og jeg har på planen å rydde litt mer i boden så jeg kanskje får plass til hylle og kommode. Det er jo 'bare' å dra ting ut, sette utover i gangen og stable inn igjen! Og jeg har fått to henvendelser på flyttekasser ila natten, så kanskje noen blir hentet senere😊orden i boden er gøy😊jeg liker å holde på der.

Oioioi! Da har jeg sendt avgårde en melding til naboene som sa de ville hjelpe meg med flytting, så da får vi se hva de sier. Hadde vært greit med en siste finpuss på mandagen..

Sånn! Da har jeg testet diverse nøkler og sortert, samt skrevet inventarliste! Så ringte drosjen og han står utenfor feil adresse..jaja, det måtte jo skje før eller senere😂

Alt vel hos psykologen, deilig å få ryddet i hue😊selvom det er ganske ryddig oppi der nå etterhvert som jeg kommer videre. Tenk at for akkurat tre uker siden sto jeg her, tok et bilde og ventet veldig på morgendagen!

Det var fint å komme 'hjem' til et ganske ryddig rot..

Ok, litt rot..men det skal det bli en orden på nå som sengen er på plass! Putter skinnkåpe, bunad, vinterjakke og diverse annet nedi der, bretter sammen de få andre henge-greiene, putter noe i skapet og resten i sengen. Får plass til sengetepper, gardiner og en drøss med andregreier også! Herlig!

Så tar jeg bilde av hengestativet og smeller det ut på finn! Jeg trenger ikke heng! Det er bare noe jeg innbiller meg. Skal ha en krok i gangen og to på siden av hvert skap, det holder. Når jeg får ut ræl fra vitrineskapet og ned i sengen er det faktisk plass til alt jeg har av klær inni det ene og sengetøy i det andre. Så jeg begynner å like løsningen😊nå skal jeg jo ikke ha samme type hylle over vaskemaskinen og kan bruke staget på skapene på soverommet, har et stag til jeg kan ta med i morgen. Da blir det stødig og fint og trenger ikke stå helt klin inntil veggen så knotten kræsjer ved åpning. Tenkte jeg skulle lime sammen dørene også, så det blir to høye dører på hvert skap. Da ser det enda mer ut som et garderobeskap. Kan tilogmed bytte ut glassdørene på det ene til tette.

Da er det tid for å flytte hyllen i gangen ned i boden...det er jo et prosjekt. Alle eskene må ut,

Sigdalskuffer og diverse annet som står oppå må ned og ut,

så jeg fyller opp halve gangen😂fint det ikke er noen andre her akkurat nå! Jeg får det ut, teller over esker og satt klart til hun som henter etterpå før jeg går opp og henter hyllen og får lirket den inn og fyllt den med greier. Det gikk veldig greit å fylle den med noe😂stablet skuffene tilbake på toppen av skapet i påvente av et skap å ha dem i. Det kommer etterhvert.

Det er fremdeles litt tid til dama kommer, så jeg tar meg en dusj! Det har jeg tid til😊herlig!

Pusler litt oppe og tester microen inn i 'hjørneskapet', men det går ikke, gitt! Det er en lys-greie i veien🤬javel, da tar jeg ned ned igjen, tømmer hyllen ved siden av, flytter den over litt opp og tester der. Det går heller ikke, skapet er ikke dypt nok. Men jeg velger faktisk å ikke få lukket skapene helt fremfor å ha den på benken. Den skal etterhvert stå over kjøleskapet, så åpne skapdører er bare midlertidig.

Yeah! Da er jeg egentlig klar! Skravlet litt med naboene underveis i alt om en tur til Rygge, og jeg melder meg på! Med litt forbehold om hvor fort tiden går, men det viser seg at jeg rekker det😊må være tilbake til 17, da kommer det en gjest, men det var ikke noe problem. Så da blir det Europris og forhåpentligvis bytte altfor store vakuumposer og et batterilys som jeg glemte sist.

Damen hentet kassene og endte med å kjøpe ti til! Det var bittelitt strek i regninga, i og med at jeg hadde solgt dem til noen andre, men jeg har flere, bare en annen produsent, så jeg går ut i fra at det løser seg. Artig å selge søppel❤️

Så stikker jeg hjemover og tilfeldighetene ville det slik at jeg får han som var sjåføren min i fjor! Han er endelig tilbake fra Irak etter å ha vært der i månedsvis. Flott! Da har jeg to fleksible sjåfører😂

Vel hjemme igjen er det fiksing av sokkellist som står på planen. Jeg gidder ikke male sårkanten, og går for svart teip!

Funker finfint! Får teipet de fast til bena også, så da blir det bra!

Gjestene som kom i går sjekket ut helt av seg selv mens jeg var i leiligheten og jeg rekker å gjøre klart rommet til de som kommer i morgen😊hurra! Får tatt bilde av enda en gjesteseng og lagt ut, jeg skal ikke bedrive hotell lenger..

Da er det snart klart for utflukt😊

For en fantastisk dag! Jeg gleder meg skikkelig til å begynne boingen der borte!

Off we go! Først bilen på verksted, så en tur innom nabosjappa og spise burger, deretter videre til en bruktbutikk hvor jeg fant en stekespade til SYV kroner! Innafor! Jeg kjøper'n! Så tasser vi videre til slakterbutikk og jeg soler meg mens naboen gjør noe. Videre til Europris etterpå, null stress å bytte for store vakuumposer og batterilys, og enda en tilgodelapp til meg😊den skal brukes på rengjøringsmidler neste gang det er på tilbud.

Yey! Spaserer rolig og slentrende tilbake til storsenteret og jeg kjøper (!) TRE vakuumposer til. Shit. Men de var så praktiske, hendig størrelse og billige, 10,- pr stk får være greit.

Meeeeen...jeg var innom Normal også...brant av nesten en hundrings på kjeks😂🤦🏻‍♀️😂tullete..vel, jeg skulle slutte å være så gjerrig. Og det har jeg da virkelig sluttet med også! Jeg sløser jo som fy🤯

Så er denne dagen også snart over! Nå venter jeg på en gjest før jeg skal spise middag. Eller hopper over middag, siden det ble burger..

Hjemme igjen! Eller, er jeg egentlig det? Litt usikker..

Hurraaaaa! Har solgt kjøleskapet!!! Da har jeg gyldig grunn til å shoppe kombiskap! Fantastisk! Har fått depositum, og det skal hentes på lørdag, etter at gjesten har sjekket ut. Gjester som kommer etter det får bruke side by side på kjøkkenet mitt. Jeg lar ikke et kjøleskapsalg gå fra meg! Da er det bare frysern som gjenstår! Kan sette ned prisen nå som jeg uansett skal ha kombiskapet😊

Har solgt en krangreie i butikken! En av tingene jeg priset da jeg var der sist😊hadde egentlig tenkt til å hive både den og munnstykket, men fint jeg ikke gjorde det da! Bedre med 30 kroner! Ikke all verden, selvsagt, men mye mer enn ingenting. Hah, solgt puten etter mormor også😊hyggelig😊også noe til 50,- jeg ikke vet hva er....har ikke listen min her, så jeg får ikke funnet ut av det heller. Om jeg husker det kan jeg jo sjekke i morgen. Skal vel bort en tur i leiligheten da også! Selvom det gjenstår ganske lite å flytte på..har pakket ned batterilys og annet småtteri i dag. Men det dukker stadig opp noe!

Da har duden som kjøpte panelovnen endelig hentet den, så da får jeg snart betalt😊hengekøyen er også snart levert😊da blir det litt penger på konto igjen. Det er fint, der har det vært ganske tomt..

Har vasket såpehyllen som sto på badet, den var megaekkel! Da skal den med i morgen når den er tørr. Vasket flaskestativet også, kan jo være kjekt å ha, ev er det salgbar vare. Tror jeg skal vaske og ta med meg det andre også..tilogmed gassovnen fikk seg en vask! Var da voldsomt til arbeidslyst utover kvelden! Men da klarer jeg nok å fylle et bagasjerom i morgen😊har fått to nattbord og en vifte på finn som også skal hentes😊nattbordene skal jeg muligens ha på soverommet, litt usikkert enda, kanskje jeg skal lime dem sammen og ha dem under vaskemaskinen så jeg får den opp fra gulvet og i en mer hendig arbeidshøyde.

Jeg gleder meg til å fortsette i morgen! Hurra! Og jeg er så GLAD for at jeg gleder meg! Jeg har vært veldig i tvil om jeg vil flytte, men jeg blir mer og mer klar.

Yey! Solgt en pakke oppvaskmaskintabletter! FANTASTISK! Hun ville gjerne ha alle tre, men turte ikke vippse 200 kr..dumme kjerringa. Jeg har over TUSEN vurderinger, ditt naut! Men det er sikkert lurt å betale like mye for frakt og vare istedet for å få med tre ganger så mye for samme frakten. Noen folk er helt rare.

Så, ENDELIG!!! En som skal 'se på' oppvaskmaskinen i morgen ettermiddag! Deilig! Det virker som om han skal ha den også! Han planlegger å sende en bror for å hente den..Det hadde jo vært heeeelt amazing om den forsvant fra verandaen😊Har hatt en liten chat med gamle-sjåføren også, og det ser ut som om det blir Ikea i morgen😊😊😊kombiskap, here I come! Jeg får bruke de gavekortene jeg har. Trenger skap også, så da sparer jeg til dét. Jeg har jo cash til kombiskapet.

Jaggu! Der fikk jeg to nattbord også, gitt! På 60x60-ish. Brillefint under vaskemaskinen! Og under kjøleskapet! Rett og slett fantastisk! Han som egentlig skulle ha dem trakk seg, så da var jeg neste på listen😊da blir det tidlig start i morgen, skal hente både vifte og nattbord før avreise til Ikea kl 9! Det blir braaaaaaa! Nå gleder jeg med ihvertfall til i morgen😊

Har vært nede i kjellern og tatt opp kaffetraktern, må jo bruke den nå som den andre har flyttet! Fant frem en hel masse greier jeg skal ha med i morgen, både kroker fra soverommet, kroker, planker og list fra boden ute, knivlist, skojern og litt annet smått. Flott å få med! Men jeg kan ikke ta med noe når jeg skal hente nattbord, det kommer til å ta all plassen. Antakelig må jeg ta av skuffene og feste skroget bak, mulig også det må bli to turer..vi får se.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler