Ett grÄtt hÄr kommer sjelden alene

19.06.2018, 10:28

NĂ„ har det skjedd, mitt fĂžrste grĂ„ hĂ„r er offesielt  funnet😳😳 I en alder av 53 var det vel kanskje ikke til Ă„ unngĂ„, forfallet er nĂ„ et faktum. Ikke det at forfallet ikke var tilstede fra fĂžr, men en har kanskje surfet litt pĂ„ bĂžlgen av at en ikke hadde ett grĂ„tt hĂ„r enda. Da gjelder det kanskje Ă„ flytte fokus litt, konsentrere seg om noe annet som er ok. Da mĂ„ en tenke lenge og hardt fĂžr noe detter ned i det store mĂžrke rommet som heter selvtillit, det har ikke vĂŠrt mye lys i det rommet pĂ„ en stund. Kanskje pĂ„ tide Ă„ Ă„pne vinduet og lufte litt, en har da hatt litt lys i perioder der fĂžr. Jaja, hele lasset kan ikke velte pĂ„ grunn av et lite hĂ„rstrĂ„, det mĂ„ vel tyngre skyts til Ă„ velte et godt jorda kvinnfolk med et snev av sunn fornuft. 

Det er jo ikke sÄnn at jeg vÄkner i morra og er helt grÄ, fÄr vel et par Þyeblikk Ä fordÞye fakta pÄ. SÄ fÄr en nyte at Äreknutene er enda fravÊrende, enn sÄ lenge. 

Sommeren er her om det er sĂ„nn eller sĂ„nn, og vi har da alle et eller annet ubetydelig tull som vi bekymrer oss for. Hva hadde livet vĂŠrt uten bekymringer????🙄 Da hadde iallefall jeg hatt endel ( enormt mye ) tid til overs 😂😂 Kontoen for glimt av lykke er stadig i vekst, og takk for det. NĂ„r det store bildet er noe uklart til tider er det desto mer viktig og glede seg over de smĂ„ detaljene i bildet, det er de som gjĂžr hele bildet til slutt. NĂ„r de er der og blir vakre, ja da tror jeg bildet blir fint til slutt. NĂ„ skal det sies at det bildet kanskje aldri blir helt ferdig, men kanskje fint nok er ok?

Imens lever vi livet, med smÄ og store ting. For noen er de smÄ tingene store, og for noen er de store tingene smÄ. Vi er alle ulike, og takk for det. Omfavn det ulike ved oss selv og andre, godta at noen velger en annen vei enn deg selv. Da tror jeg vi hadde fÄtt det bedre med oss selv og andre, da kunne vi brukt tiden pÄ det som virkelig betyr noe. 

Av og til fĂ„r en et lyst Ăžyeblikk eller to her en sitter pĂ„ verandaen, naboene tror sikkert jeg er limt til denne verandaen hele sommeren😎 Men dette er min oase, der jeg kan kose meg og filosofere litt, drikke kaffe for meg selv eller med andre, lese eller sove litt, fĂžlge flytrafikken og drĂžmme seg litt bort, her er det trygt og godt, her er min lille oaseđŸ™đŸ»đŸ’™

SĂ„ fra min lille oase med mitt ene grĂ„ hĂ„r vil jeg Ăžnske deg en fin dag, kos det med de smĂ„ ting i det store bildet. En stor klem fra meg til deg â€đŸ’™đŸ’œ????đŸ’šđŸ–€đŸ’›

 

Tegningene er som vanlig fra Lykketegning❀, og fotoene er mine egne 😍

Del artikkel: Del pÄ X

Relaterte artikler