Et helt vanlig fly - på en helt vanlig torsdag

05.07.2018, 14:47

4 kommentarer

En har så mange tanker, og jeg er kanskje en med ALT for mye og ALT for mange tanker Så mye at jeg til tider blir litt sliten av meg selv, men mange av tankene er hyggelige også. Og med tankene kan det komme masse følelser, på godt og vondt. En kan nesten føle hvordan andre har det, om det er en person fra virkeligheten eller bare en fra fantasien.

Nå har det seg sånn at jeg har en balkong jeg elsker, her sitter jeg i tide og utide, i regn og sol, her er det godt å være. Rett som det er ser jeg fly på himmelen, og jeg elsker å se de der langt oppe. På en knallblå himmel, eller på en regntung dag når de plutselig forsvinner inn i skyene. Egentlig er det litt merkelig at jeg er så opptatt av dette, for jeg er livredd for å fly. Jeg har til og med lastet ned en app der jeg kan se hvor alle flyene skal, veldig artig????

Da er det jeg lurer på, hvor skal alle disse menneskene oppi flyene, hvem er de sammen med, er de lykkelige, er de forventnigsfulle, er de i sorg, er de syke, skal de på kjærlighetsferie, skal de på jobb eller kanskje de rett og slett bare skal på et møte. Når jeg ser disse flyene er det nesten så jeg kjenner følelsen ombord i flyet, forventninger til hva det måtte være. På vei til et sted, forandringer eller kanskje noen er på vei hjem. 

Så når jeg hører et fly, legger jeg fra meg boka, myser opp på himmelen og kanskje er det akkurat DU som sitter der oppe. På vei til noe, og da sitter jeg her nede og tenker på DEG

Livet er rart, godt og underlig. Akkurat som oss små mennesker Nyt sommerdagen og gled deg over de små og rare ting

 

Tegningene er fra Lykketegning

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler