Solnedganger og pinnsvin

20.05.2019, 10:35

Hei igjen, og plutselig er det langt ut i mai. Kirsebærtrærne blomstrer snart og pinnsvinene er tilbake, og det er vi glade for. De er så søte der de vagger rundt og lager små snøftelyder, jeg er så lykkelig over å få noen glimt av de små nesten hver dag. Lille Bolla ( ja, de har navn) har til og med vært i avisa med bilde som jeg har tatt, koselig. Så sånn går dagene her i Kirsebærskogen, og som dere ser av bildet på toppen så blomstrer kirsebærtreet snart også. 

Dette er altså Bolla, den andre heter Smula og er litt mer den sjenerte typen. Det har vært aktivitet av det ymse slaget, så vi venter spent på småsmuler og småboller🤭 Tiden vil vise ❤

 

Dagene går litt om hverandre her i hula, men vi nyter verandatid og nydelig solnedganger. Vi har kjørt mange mil på motorsykkel allerede og begynner så smått å glede oss til små ferieturer som er planlagt. Sommerkroppen lar vente på seg, så jeg kjører med den jeg har. Den får duge i år også, ett år gamlere enn i fjor og samme str. Det er jo ikke så værst da, den er iallefall ikke blitt større om den ikke har krympet. 

Jeg nyter min saktetid, og tar dagene som de kommer. Jakter hybelkaniner og prøver så godt jeg kan å holde hula i sånn stand at jeg tørr å ta imot besøk, det holder hardt når sola danser inn over den sorte tv-benken og en kan skrive handlelister i støvet 😱 Jaja tenker jeg, det kunne vært MYE værre. Det kunne vært rotete,det er mye mer krise det😳 Da får jeg pustebesvær og det som værre er, men litt støv tåler jeg😅Forstå det den som kan!

Slenger på et bilde fra 17. Mai, en flott dag her i Bartebyen. Jeg fikk på bunaden og skulle se poden gå for siste gang i barnetoget🇳🇴🇳🇴 Jeg så hele klassen hans men ikke han, og han så ikke mor som ruvet ganske godt i terrenget i sin blå trønderbunad. Jaja, han vet iallefall mor kjempet seg inn i både bunad og folkemengder for å få et lite glimt, det er det som teller.

Jeg ønsker deg en god dag, og noen glimt av lykke på din vei ❤

 

Bildene er mine egne 🌼

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler