Et lite stjerneskudd

25.09.2019, 09:16

2 kommentarer

Hei til dere vakre sjeler, på denne nydelige høstmorgen i Bartebyen. Sola skinner fra skyfri himmel og høsten er velkommen. Kveldsturen under stjerneklar himmel i går var magisk, jeg så faktisk et lite stjerneskudd for første gang. Jeg har hørt om de før og sett det på tv, men aldri opplevd det selv🤩 Morgenturen fulgte på med en flokk med grågås og knitrende høstblader i duggvått gress, hva mer kan en ønske seg som start på en septembermorgen.

Jeg tar til meg disse glimtene av lykke, lagrer de til mørkere tider. De kommer helt sikkert, men akkurat i dag skinner solen i mitt lille rike. Ikke mye som skjer i hula, livet går sin skjeve gang. Men en har vært på tidenes roadtrip med en ❤-venn, det er også påfyll til sjela. En har også kommet igang med veien til å bli støttekontakt, godt å føle at noen kanskje har bruk for en. Den ene grevlingen( hund) er på bedringens vei etter litt trøbbel med stumpen, så alt i alt er vi på rett vei. 

Nå skal jeg bare få kjøpt de piggskoene som jeg har snakket om i ihvertfall fem år, det sitter fryktelig laaaangt inne. Men når skuldrene passerer ørene på isglatte veier er det vel dags for å gjøre noe med saken🙈 Men føler litt på en måte at kjøper jeg de piggskoene er jeg offisielt en veeeeldig voksen dame😳 Jaja, noen bekymringer må en ha, som om de ikke står i kø fra før.

Balkonglivet er over for i år, har på en måte fått dosen min. Men det har blomstret, drukket kaffe, skravlet, ledd, bjeffet, spist og snakket i mobil i vilden sky. Med andre ord, en vellykket sesong 💗Nå er det en annen sesong, med lys og kos. Varme drikker og pledd, og kanskje en bok eller ti. Alle årstider har sin sjarm, men mest av alt er det høsten jeg liker best. Da lufta er som skarpest, naturen bjudar på og viser sin beste side. Vi er heldige som bor i et land som viser oss kontrastene 🇳🇴

Fra sofakroken med kaffe i koppen og sovende hunder ved siden vil jeg ønske dere en god dag, det er alltid noe godt å finne. Om det bare er gleden i en god kopp kaffe, et vakkert høstblad eller en god klem, livet gir oss små tegn. Det er bare for oss å finne dem 🍁🍂💫

Fotoene er mine egne og tegningene er som vanlig fra Lykketegning ❤

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler