Ventetid

18.02.2020, 12:18

1 kommentar

Februar er ventetid, og tiden går sakte i hula. Joda, det lyser opp med nydelige roser og litt sjokolade på Valentinesday, nyoppusset soverom hjelper også på ventetiden, men jeg synes tiden står stille. Og hva venter vi på tenker du🤔 Jeg venter på grågåsa, jeg venter på solstråler som varmer kinnet mitt, jeg venter på grønne spirer og krokus som titter opp innimellom alt det grå. Ventet vi såå mye før? Når jeg var yngre tenkte jeg ikke på årstidene, ihvertfall husker jeg det ikke. Men nå så har jeg en lengsel i meg, lengsel etter vår. Etter sjølukt og knopper på trærne, etter fuglekvitter og måkeskrik.. 
 Ha litt tålmodighet tenker du kanskje, og ja det skulle jeg ønske jeg var i besittelse av. Tålmodighet til å være i nuet, til å nyte her og nå. Jeg klarer det i korte øyeblikk, korte glimt av lykke som jeg gjemmer i hjertet mitt. Det kan være gleden av en lykkelig hund, en god kopp kaffe, en uventet latterkule, en råbra anbefaling på en Netflixserie. Små øyeblikk er overalt, noen dager ser en dem godt, andre dager famler en i blinde etter de. Det er vel helst på sånne dager en lengter mest, lengter etter alt en ikke har eller ikke når. Lengsel kan være vondt, men det forteller oss også at vi er i live og har noe å lengte etter. 

Jaja, dette gikk ikke helt etter planen, men det får gå. Noen ord ble det iallefall, og da  er det jo liv om ikke annet. Tror ikke jeg blir headhuntet til Bloggerne med det første, men det er jo heller ikke intensjonen😂😂 Ønsker deg en nydelig februardag, lag deg en fin en❤
 

Tegningene er fra Lykketegning ❤

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler