Hun kom i år også

29.03.2022, 17:54

2 kommentarer

Hun kom, grågåsa, i år også. Med håp om vår, mens bakken var dekt av et tynt lag med snø. Himmelen var knallblå og sola sloss med gradestokken og vant. Flere flokker fløy over meg da jeg var ute, mens de ropte til hverandre langt over meg. Jeg fylles av glede og en følelse av ro når jeg ser grågåsa, hun forteller meg på en måte at livet går sin gang. Og at uansett hva som skjer eller hvordan en har det, så er det ikke konstant. Og midt oppi dette kommer grågåsa med bølger av lykke, på en dag med uventet solskinn midt i dager av snøstorm og iskalde vårdager .

Det spirer og gror, i en solvegg er det knopper på syrintrærne. Lover nydelig blomstring og duft i nær framtid, en kan nesten ikke vente. En har vært i kjellern med  dunkåpa OG hentet den fram igjen, jepp, det blir trim av sånt. En har kjøpt ( trommevirvel og flaggheising) nye verandamøbler, ja det tok BARE seks år eller noe🙋‍♀️🙈 Men nå pryder en liten sofa oasen, og en gleder seg voldsomt til stasjing( er det et ord?) av nykomlingen. Det blir vel puter og pledd i lange baner, får håpe det blir plass til et par grevlinger og mor også da til slutt. 

Jaja, da ble det noen ord utav gleden over gjensynet med grågåsa i dag. Håper du også ser opp og nyter gjensynet og kjenner litt på glimtet av lykke. 
 

Bildene er mine og tegningen er av Lykketegning💚

Del artikkel:

Relaterte artikler