Rydder litt.. I klær og tanker..

11.09.2019, 14:38

Ja.. Motivasjonsarbeidet har begynt.. Såvidt.. 

Jeg heiv meg rundt å kvitt meg med tre kjoler, en pose med sommertøy og mer vil det bli.. Men nå er det tøy jeg ser for meg å ikke kunne/ville bruke igjen! Bare den følelsen er motiverende. Og det gir igjen ørlite kampvilje. 

Egentelig har jeg lyst å rydde mer i tøy.. Men jeg har fortsatt ikke noe tidsperspektiv, så tror jeg må ha LITT igjen i skapet

Neste steg er loftet. Der er tøy som er litt for små, og jakker fra den gang jeg jobba i klesbutikk, som har vært for gode til å kvittes med.. De kan snart brukes igjen.. Et mål..  

Jeg har hørt og lest endel om folk etter operasjon, hvor mye kilo som er blitt borte, hvordan de spiser nå osv.. Greit å være litt forberedt, men burde jeg fokusere på det nå? Jeg vil jo helst ikke bli for tynn, jeg vil se sunn og frisk ut.. Får helt sikkert både hengemage, hengepupper og helt sikkert ennå mer hengehake.. Men tror kanskje mye av det vil rette seg, evt får jeg ta kniven fatt.. Det er noe jeg IKKE tenker så mye på. Det jeg tenker mest på er faktisk mat.. Tror ikke jeg vil være musespist resten av livet, men vil jo heller ikke spise for mye.. 

Men er det noen som har blitt allergiske for noe? Eller mista smak for noe? 

Jeg har både lyster og ønsker om/på ting. Som ofte motarbeider meg.. På Nordagutu lærte vi bl.a at "lyst" er noe vi kjenner på, her og nå. Og "ønske" er et håp om det som kan skje på lenger sikt. Kroppen jobber i forsvar, vil ikke se at jeg selv er problemet, lukker liksom øra og øynene for realiteten. Fokuserer kanskje altfor mye på hva andre tenker og sier, enn å faktisk ta tak i egne utfordringer. - fokuserer på feil plass. Hva om du ikke klarer å oppnå målene? Hva skjer med deg da? Du blir stressa, frustrert, irritert, aldri fornøyd lenger og vekta gir feil utslag. Få tak i LIVSKVALITETEN DIN, bry deg mindre om vekta!

Joda, jøss, atte... Hadde alt detta vært såååå enkelt.. Her er vanvittig mye jobbing som må til.. Igjen! Alt var så enkelt, så lett når en var på oppholdet, så kommer en hjem.. Og hverdagen innhenter deg igjen.. Tror jeg har mye kunnskap i hodet.. Må bare hente de frem igjen OG BRUKE det! 

Godt å ha vært igjennom det jeg har vært, for når jeg tar det frem igjen nå, så kjenner jeg på usikkerheten igjen, men også på kampviljen og motivasjon. Samtidig som jeg kjenner at valget om operasjon kjennes mer og mer riktig ut for meg. For jeg har vært igjennom dette før, og ikke klart det, og kjenner det ville ikke gått denne gangen heller. Men det er fordi jeg har mer utfordringer enn bare det med kost og trening. Som hovedsakelig er hovedfokuset på disse oppholdene/rundene. - kommer tilbake til mer om det seinere.. 

Grip dagen! Den er idag, ikke imorgen

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler