Mandag 4.11.19

06.11.2019, 19:30

Jeg har rett og slett ikke orket og oppdatere fra besøket hos overlegen på mandag (vet foresten ikke om det var overlegen jeg var til sånn egentelig heller). For da jeg kom hjem var det rett på sofaen, helt utslått! Halsen sår og slimete, kroppen sliten, nesa både tett og sår, og øya så dobbelt. Ikke feber, men tydelig preget av forkjølelse. Fortsatt ikke god, men forskjell fra igår, uten tvil! Har orka litt innimellom idag.. Igår grua jeg meg for å gå på do..  

Men, over til mandagen da.. Kjente spenningen da jeg kjørte nedover, var innom på do på Esso ved Grim, for å roe nervene litt. Kom opp, venta og kom inn 10min over tid.. Men hyggelig og søt lege, men jeg kjente jeg ikke klarte være den gla jenta jeg pleier, jeg var helt pumpa av turen. Antagelig var jeg litt på offensiven, noe jeg kjente litt på hjemvei.. Men, jeg fikk beskjed jeg må igjennom samme opplegg jeg begynte på i fjor. Jeg gikk litt i bakken. Men jeg var som sagt på offensiven.. Jeg gråt faktisk på vei utover til senteret, for jeg måtte ut der og prøve å fikse noe før jeg dro hjem. 

Nå ser jeg litt lysere på det, nå er formen bedre og jeg kan såvidt tenke litt mer på anna enn å bli frisk. Så nå skal den mentale jobben begynne. 

Jeg skal gå en halvtime hver dag. Noe jeg begynner med over helga, slik at formen kan komme seg ennå mer. Jeg skal og til Oslo til helga, så den blir liksom borte i kursing.. 

Så vil jeg få en innkallelse til ny runde der nede når det er ledig på neste runde. Antagelig på nyåret ei gang. 10 uker der, så 4 uker etter ny time hos lege, så samtale med kirurg etter det, og da er veien kort til operasjon. Så går det slag i slag er jeg kanskje heldig tidligst april..  

Så nå må jeg få opp motivasjonen og gleden ved å fullføre de 10 ukene..

Glad for hjelp asså

 

Lag dere en fin kveld

 

Bamseklem fra meg

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler