Aremu ett steg nærmere St. Pauli-overgang

24.08.2020, 10:00

Starts midtbanejuvel har fått oppholdstillatelse og skal gjennomgå medisinsk sjekk.

 

foto ikstart.no

 

Det har lenge versert rykter om at Starts Afeez Aremu er aktuell for FC St. Pauli, og han har heller ikke spilt for Start siden 0-0-kampen mot Rosenborg den 16. juli.

Men avtalen har latt vente på seg ettersom klubbene ikke har blitt enige om overgangssum, og spilleren ikke har fått oppholds- og arbeidstillatelse. Det melder den kjente tyske avisen Bild.

Aremu (20) er sett på som en drømmesignering for et St. Pauli-lag som sliter defensivt. De ser nigerianeren som en komplett signering for å stramme opp det bakre leddet.

Men spilleren har ikke fått anledning til å reise til Hamburg for å gjennomføre en medisinsk test på grunn av visumtrøbbel.

Som utlending fra utenfor EU har ikke Aremu lov til å reise til Tyskland fra Norge, og den letteste prosedyren hadde ifølge avisen vært å reise tilbake til Nigeria og få visumet ved den tyske ambassaden i Abuja eller på generalkonsulatet i Lagos.

Men grunnet den pågående pandemien, er begge kontorene stengt, og innreise fra Nigeria til Tyskland er bare unntaksvis mulig.

Men takket være hjelp fra det tyske konsulatet i Oslo, ble de nødvendige søknadene og papirene satt sammen, og Aremu har fått innreise til hansabyen.

Det melder også lokalavisen Hamburger Abendblatt.

Nå er det trolig bare den medisinske sjekken som gjenstår for at Aremu kan kalle seg en Hamburger.

 

https://www.abendblatt.de/sport/fussball/st-pauli

Del artikkel:

Relaterte artikler