Twum ønsker å vinne trofeer for Ghana før han legger opp

11.09.2020, 11:10

foto ikstart.no

IK Starts Isaac Twum har uttalt at han han vil angre om han ikke blir en viktig del av Black Stars og leder dem til et stort trofé før han legger opp som fotballspiller.

Twum, som kom til Start i 2017, har ikke klart å spille seg til fast plass på Black Stars, selv om han fikk sin debut under Kwasi Appiah tilbake i 2017.

Den tidligere Inter Allies-kapteinen var en viktig del av Black Stars B (Ghanas B-lag) som i 2017 vant WAFU-turneringen, og ble også kåret til turneringens beste spiller, men hovedfokuset hans for landslaget er nå å vinne et viktig trofé med Ghana.

– Ikke alle spillere kan spille i UEFA Champions League og Europa, men å ikke kunne representere landet ditt med Black Stars vil være bekymringsfullt, sa Twum til S.K. Ntim i Bryt FM.

– Jeg vet jeg har representert både U17, U20 og andre landslag, men om jeg ikke blir et fast medlem av Black Stars vil jeg angre på det.

– Folk tror kanskje jeg har fått min debut for landslaget, men å spille i vennskapskamper er ikke en prestasjon, for vi har spillere som har vunnet trofeer for landslaget. Målet mitt er å slå igjennom på laget og lede dem som jeg gjorde med Black Stars B. For å være ærlig, vil jeg angre om jeg ikke klarer å lede Black Stars til å levere magi på samme måte som med Black Stars B.

Twum har spilt seg til fast plass på Start-laget, men er én av fem spillere som er på utgående kontrakt. Selv om ghaneseren har tatt steg og spiller sin beste fotball i Start-drakten, er det mye som tyder på at han kan forlate klubben.

Ifølge Fædrelandsvennen skal det være økonomiske årsaker til at kontrakten hans ikke er fornyet, og kanskje går Start her glipp av en fremtidig landslagsstjerne.

 

Ghanas neste utfordring er et dobbeltoppgjør mot Sudan i Africa Cup of Nations-kvalifiseringen i november.

Start har spillefri denne helgen og møter Kristiansund den 20. september.

 

 

Kilder:

https://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/SportsArchive/IK-Start-midfielder-Isaac-Twum-wants-to-win-trophy-for-Ghana-before-he-retires-1056280

Del artikkel:


Relaterte artikler