Tronstad står over serieåpningen for Vitesse

13.09.2020, 15:02

Den tidligere Start- og Haugesund-spilleren Sondre Tronstad sliter med en ankelskade og står over serieåpningen mot RKC Waalwick på søndag.

foto ikstart.no Sondre som guttespiller for IK Start.

Trolig vil midtbanespilleren være tilbake etter skaden til sesongens første hjemmekamp neste lørdag.

–         Vi har gjort alt vi kan får å få ham i stand til RKC-matchen, men den kommer for tidlig, uttalte trener Thomas Letsch til avisen Gelderlander.

Den tidligere Odd-spilleren Filip Møller Delaveris er også ute med skade og vil ikke være en del av troppen til Vitesses åpningskamp.

Trolig vil den tidligere U-landslagsspilleren Thomas Bruns ta plassen til Tronstad i serieåpningen. Kampen blir den første for lagets nye trener Thomas Letsch.

Tronstad har funnet seg godt til rette i Arnhem og stortrives i den nederlandske byen.

–         Jeg trives veldig godt. Veldig mye fin natur. Jeg sykler mye og finner fine plasser, uttalte Tronstad i podcasten Fotballradioen tidligere i år.

Tronstad spilte fast på Vitesse frem til den nederlandske sesongen tidligere i år ble stanset grunnet Corona-krisen.

Midtbanespilleren ankom Eredivisie-klubben i januar 2020 etter en overgang verdt rundt seks millioner kr etter å ha dominert i Eliteserien for FK Haugesund. Han spilte 127 kamper for Haugesund og var en av Eliteseriens beste spillere i 2019-sesongen.

Før han ankom Haugesund, var kristiansanderen tre sesonger i engelske Huddersfield etter at han forlot IK Start som 18-åring.

Han har også spilt for Norges U16-, U17- og U18-landslag.

 

 

 

 

Kilder

https://www.gelderlander.nl/vitesse/tronstad-valt-af-bij-vitesse-bruns-in-basis-bij-start-competitie~a91b39d6b/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Del artikkel:


Relaterte artikler