Reisedag og Can Tho⛴⛴⛴

02.01.2019, 08:10

1. Nyttårs dag og reisedag. Vi ble hentet av drosje kl. 12 og kjørt til flyplassen i Da Nang. Da vi forsøkte å sjekke inn fikk vi beskjed om at flybillettene   våre var blitt kansellert fordi vi ikke reiste med billettene som vi hadde til den 26.12. (Endret reiseplaner p.g.a. bryllupet). Tilslutt klarte vi å få nye billetter uten å betale og rakk flyet til Ho Chi Min. Her ble vi hentet og kjørt til Can Tho, en 3 1/2 times tur. Det var mye å se langs veien og så hadde vi en liten stopp på en lokal liten sjappe.

Vi skal bo 2 netter på Vinpearl hotell som ligger sentralt i byen. Her bor  vi i 19. Etasje og har utsikt over byen og elven. Hotellet er flott med svømmebasseng og hage i 6. Etasje. Dessverre er ikke været det beste, det regner litt og blåser så vi har ikke benyttet det flotte bassenget.

 

Utsikt fra hotellrommet.

 

Vi har vært en tur i sentrum av Can Tho i formiddag. Nytt for oss var Happy hour fra 06.00 - 18.00 på hotel Viva. Måtte en tur innom her.

Ho Chi Min i parken.

 

Klar for kinesisk nyttår som er den 5. Februar (Luna kalender). Mange utsalgssteder i byen.

kvelden ble avsluttet med middag på hotellet. Vi bestilte Set Meny som bestod av 9 retter.  Maten smakte veldig godt, det var bare på alt for mye av alt.

 

I morgen drar vi på 4 dagers elvecruise på Mekong elven. 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler