Malaysia: Kota Kinabalu - Mount Kinabalu, Hot springs, memorial, butterflygarden og botanisk hage

13.01.2019, 10:22

Solnedgang fra poolbaren på hotellet. 25. Etasje.

Det ble en lang reise fra Siem Reap til Kota Kinabalu. Mellomlanding i Kuala Lumpur, Egentlig skulle vi ventet i 7 timer, men vi fikk byttet flight så det ble bare 2 timer. 

Nå har vi vært i  4 dager her i Kota Kinabalu som ligger på Borneo i Malaysia Det er grønt og fint her og mange muligheter for turer. Vi bor på Mercure city center og i leilighet denne gang. Det er et godt alternativ for oss. 2 soverom og to bad, rimelig også.

Vi har hatt mange fine turer. 2 dager har vi leigd en drosje for ca. 9 timer. For det har vi betalt 800 kroner pr.dag og det har vært fri kjørelengde. Første dagen drog vi på langtur opp mot Mount Kinabalu. Det er mulig å kjøre opp til ca. 2000 meter. Høyden på fjellet er 4095 meter. Dessverre var det overskyet så vi fikk bare noen kort glimt det majestetiske fjellet. På turen oppover  ar vi innom Memorial over falne britiske og australske soldater i 2. Verdens krig og vi var også på Hot Sprung hvor vi dyppet tærne i de varme kildene. Vi fikk også tid til å gå i sommerfuglpark og en botanisk hage.

En salgsbod langs veien🌼

Lunsj🍻

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler