Mamutik Island🌞

13.01.2019, 12:01

Det er et must å dra ut til en øy å bade og snorkle når en er i  Kota Kinabalu. Det er som et eventyr å gå ned på piren å kjøpe billetter til speedbåt. Mange tilbydere, masse folk og mye action. Når en har bestemt seg for en av øyene så venter man til båten er fyllt opp. 

Vi reiste ut til Mamutik sammen med 7 tyske cruiseturister som skulle være en dag i Kota Kinabalu. Båtturen tok ca. 20 min. Vi betalte for båtrutene og så måtte vi betale for å gå i land.

Det er koraller i strandkanten og det er fantastisk å snorkle. Mye fargerik fisk i alle størrelser og det ble noen timer med  snorkling.

 

Da vi kom var det mange kinesiske turister som badet og snorklet,  men etter en time var alle borte. 

 

Traff på denne på stranden.

Fargerik farkost som vi møtte på vei ut til Mamutik.

Resten av dagen brukte jeg og Annika noen timer på et kjøpesenter like utenfor hotellet. Det var salg og gode priser, men vi kan ikke ha med mer enn 20 kg på innenriks reisene så ble ble mest window shopping.

Dagen ble avsluttet med nydelig middag på Chilli Vanilla, en liten restaurant som har ungarsk eier/kokk. På restauranten traff vi 3 unge leger og den ene skulle på 18 dagers ferie til Europa i februar.  Han skulle innom Oslo 4 dager og ble litt overrasket når vi fortalte hvor kaldt det kunne bli. 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler