Livets glad gutt ❤️ Gullet mitt

19.09.2023, 00:43

I morgen skal jeg til samtale med barnevernsveileder. Vi skal snakke om min sønn 🤗 jeg gleder meg! På onsdag skal jeg besøke bestevennina mi i Ålesund igjen, hun tok seg en dag fri fra jobb, på torsdag skal jeg til fastlegen, og på fredag skal jeg snakke med behandleren min fra psykisk helseteam. Blir mye frem og tilbake denne uken også. Får se om jeg og behandleren min fra psykisk helseteam tar oss en tur ut på Skodje bruene, der er det så fint! Jeg tror det er meldt regnvær, men det er bare å kle på seg godt 😊

Skodje bruene er en vakker turistplass, jeg er ute etter kald frisk luft for å klarne tankene mine. Jeg har drukket opp 1 liter med appelsinjuice istad, og er fortsatt tørst. Får satse på Farris, bestevennina mi kaller det for fisevann 😄 tror jeg skal ringe til kommuna i morgen og forhøre meg om jeg får altivitetskontakt som jeg får gå tur i lag med eller ei... jeg er ikke ensom når jeg har så mange venna rundt meg, men de har også et familieliv og sine ting å gjøre... jeg er ikke vandt til å gå ute alene på kveldstid. Fastlegen min spurte meg hva som kan skje meg på Skodje når jeg er ute og går tur.... Ja, det samme tenkte jeg helt til jeg ble dopet ned samme plass.

Hvis jeg klarer å få utvidet samværene med sønnen min, ville da alt blitt så mye enklere! Jeg tenker på han heletiden. Jeg kan finne på å gråte i puta mi om kvelden. Jeg blir fort lei meg når han sender lei seg fjes til meg på SMS når han ikke har det bra. Vi snakker med hverandre fast hver søndag, og har samvær 10 ganger i året. 4-5 timer. Jeg blir så forbanna at barnevernet ikke vil ta min sønns sine ønsker i betraktning. En dag blir det oss to igjen ❤️🥹 alt bare tar sin tid.

PS! Det er et gammelt bilde.

Del artikkel:

Relaterte artikler