Ny destinasjon - New Zealand

27.03.2020, 11:53

Ja, da var jeg i New Zealand. Flyturen over var overraskende kort, og flyet/selskapet var utrolig bra! Sett bort i fra at jeg ikke greidde å sjekke inn dagen før, som gjorde at jeg endte opp med et sete midt i mellom to andre.. ikke helt idelt når man må på do, eller er syk og alle tror du har koronavirus... Men det gikk fint! Jeg kunne se på film på veien over (og det var bare 3 timers flytur!), så jeg fant frem film, nemlig Frozen. Siden jeg har vært på reise har jeg ikke fått sett denne, så da hadde jeg en gyllen mulighet for å kunne se den. Veldig søt film, men må si jeg liker bedre den første. Satt også forøverig ved siden av en litt eldre dame, som ga meg masse reise tips for New Zealand, blant annet å reise til Bay of Island, noe jeg skal til de neste dagene. Jeg har visst en ting med å komme i kontakt med litt eldre damer av en eller annen grunn. Hehe.

Jeg kom meg av flyet og fant bagen min, og fant veien til hostellet jeg skulle bo på og møte den nye gruppen min. Da jeg kom meg frem til hostellet, skulle jeg få med meg min tunge bag på 21kg, der var det ingen heis, så jeg måtte bære den opp. Heldigvis er bagen jeg har, den beste investeringen jeg har gjort! Den kan trilles, men også gjøres om til en sekk. Helt genialt, så det var ikke så ille da jeg måtte bære den opp i andre etasje for å komme meg til rommet. Der var allerede de to jentene jeg skulle dele rom med, Lois (fra Wales) og Emily (fra England), utrolig søte jenter. Lois er med på hele turen (24 dager), mens Emily (4dager). Av en eller annen grunn, valgte jeg å ikke ta med meg håndkle fra Norge, husker ikke helt hvorfor, men sikkert fordi jeg tenkte jeg ville kjøpe meg et håndkle ganske raskt i Australia. Men jeg glemte selvfølgelig å kjøpe det før jeg dro, så derfor har jeg ingen håndkle. Heldigvis har jeg så langt greidd meg uten, og har kunnet låne på hostellene vi har bodd på. Hostellet her i Auckland, er ganske kjipt egentlig, tror kanskje det er det kjipeste jeg har vært på til nå. For det første, rommene var super små, og når da tre mennesker med store kofferter skal inn der, blir det ikke mye plass. For det andre, var det bare to toaletter og dusjer, som skulle deles på minst 18 mennesker.. samtidig føler man ikke at det er så ekstremt rent, men det er vel slik det er å bo på hostell. Vi møtte resten av gjengen litt senere, og som sist er det mange fra Storbritannia og Tyskland, facinerende greier. Forrige gruppe var litt mikset med folk, men tror denne gjengen her er ganske så like, og har samme utgangspunkt (uansett alder). Vi dro ut å spiste på en asiatisk restaurant, og etter det bestemte noen av oss for å dra til et veldig spesielt iskremsted. Vi visste vel egentlig ikke helt hva vi gikk til, for da vi kom dit var det noe helt annet enn hva jeg hadde tenkt meg. Her kunne du velge mellom forskjellige smaker, og hvordan du skulle ha isen din. Om det var dekt med sjokolade i leppeform (som jeg valgte), gullbelagt kjeks, liten kjeks, eller dekt med sjokolade i form av en stor blekksprut! Isen smeltet veldig fort, så det var bare å spise fort, noe jeg ikke er så god til når det gjelder is. Men det var nokså godt, ikke helt fan av så mørk sjokolade, men greit! På veien tilbake begynte vi å snakke litt om å dra ut, og noen av jentene lurte på om jeg ville bli med. Så Emily, Natalie og jeg bestemte oss for å ta oss en liten tur på byen, og danse litt. Jeg ble litt overrasket over at vi i det hele tatt kom oss inn på stedet vi endte opp, for vi alle hadde ganske slække klær på oss. Det ble ikke så veldig sent, men vi koste oss masse, og ble litt bedre kjent, så det var hyggelig! 

PS; Internett eller mobildata er enda verre her i New Zealand enn i Australia, så oppdateringene mine er ganske seine dessverre :(

 

Kiss kiss from my new destination

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler