24 julegavetips til årets julaften

10.10.2017, 15:44

 

Julen nærmer seg og i den anledning har vi laget en fyldig oversikt over musikkrelaterte julegaver. Kombiner disse gavene med en julestrømpe med navn på, så ha du tidenes julegave! Uansett, tilbake til musikergavene: En stor del av dem er gøyale ting, men vi har for enkelhets skyld delt opp artikkelen i 3 deler: gøyale og stilige julegaver, kult musikkutstyr og generelle julegaver 2019. Forhåpentligvis finner du noe du tror en kompis, bror eller mor hadde satt pris på!

 

Gøyale og stilige julegaver til musikeren

Gitar-isbit

En gave som vanskelig slår feil. Disse isbitpinnene er ikke bare kule å se på, men de har dobbel funksjon: samtidig som de holder drinken kald, kan man også bruke gitarhalsen til å røre med. Så enkelt og genialt.

Penner til trommissen

Kjenner du noen som alltid sitter og trommer på rytmer som bare må ut? Disse trommestikke-pennene hjelper han eller henne å få utløp for den indre musikeren, men gjør det også mulig å skrive ned låtene samtidig. Den perfekte gaven til din musikalske venn, studiekamerat eller kollega.

Høyttalere i dødningshode-design

En 120 watts høyttaler designet som en hodeskalle med kule solbriller og med tøffe detaljer, som f.eks. fjernkontrollen som er innfelt i et bein. Trenger vi egentlig å si noe mer om denne eksklusive julegaven?

Boombox hodetelefonsplitter

Musikk bør oppleves sammen! Med en hodetelefonsplitter (som attpåtil er formet som en Boombox), kan du og studekameraten, søsteren eller partneren din høre på favorittlåtene deres sammen. Det er enkelt å koble til to headsett, og den kjedeligste togreisen blir blott bare et minne. Et simpelt julegavetips som alltid leverer.

Vinylplater for gryter

Leter du etter en julegave til den kokkelerende musikkfantasten? Da trenger du ikke å lete lenger. Dette gryteunderlaget er perfekt for den som liker både musikk og mat, og som vil ha stor glede av å dekorere kjøkkenbordet med lekre gryteunderlag i retro vinyldesign.

Hercules DJControl Compact

En smart og bærbar mikser, ideell å ta med seg på reise eller mindre turer. Det perfekte alternativet for den som drømmer om å mikse musikk, men som ikke vil investere i dyrt DJ-utstyr helt ennå. Koble til en MP3-spiller, mobiltelefon, bærbar datamaskin eller iPad og start miksingen! Mikseren fås kjøpt hos Elkjøp.

 

Lydavspiller med effekter

Spill inn en beskjed og endre stemmens tone, eller lek med miksefunksjonen. Den perfekte gaven til sangfuglen som vil spille inn seg selv, og ikke glem å spill einn en morsom beskjed  til den som får lydavspilleren i julegave. Moroa tar aldri slutt med denne gøyale gaven!

Mikrofon med gravering

Gi bort en glitrende gullmikrofon til superstjernen din! Med den personlige graveringen kan du enkelt gjøre gaven ekstra personlig. En sikker gave å gi i forkant av for eksempel en konkurranse eller et jubileum!

Fotoramme til LP-plater

Den perfekte julegaven til LP-samleren. Noen LP-er betyr mer enn andre, som vi alle vet er det noen plater som bare ikke er skapt for å gjemmes bort i et skap. Hvorfor ikke pryde veggene med favorittalbumene? Rammen er produsert med det nøyaktige målet for omslaget til LP-plater.

USB-minne Mixtape

En nostalgisk gave til et 70 eller 80-tallsbarn som vokste opp med kassetter. Legg inn søsters, mors eller kompisens favorittsanger på USB-minnet og skriv ned hva den inneholder. Med personligheten og sjarmen til en klassisk kassett, kombinert med teknikken og komforten til en USB, blir dette en høyt verdsatt gave!

Bordskånere – LP-plater

Disse bordskånerne er med sitt retro design en helt ypperlig gave til vinyl-entusiasten. Ikke nok med at de ser bra ut, men de er belagt med et belegg som beskytter materialet og gir lang holdbarhet, samtidig er de sklisikre slik at drikken står stødig. Kan kjøpes på Gaveideer som har et stort utvalg av personlige julegaver

GPO Ambassador - Koffert med platespiller

Overrask en venn med en Bluetooth-høyttaler i pent vintage-design. Denne platespilleren spiller seg rett inn i hjertet hos alle musikkelskere, og derfor passer den perfekt som gave ved mange ulike anledninger.

aHEAD

Gavetipset til musikkelskeren, som også setter pris på vakkert og stilrent design. Headsettet kommer fra merket Kreafunk, som har funnet oppskriften på hvordan man kombinerer et elegant design med god lys. Og ikke nok med det – headsettet kobles til via Bluetooth. Vi er solgt!

Sittesekk designet som en høyttaler

En sittesekk designet som en høyttaler blir en lekker detalj til studioet eller øvingslokalet. Det kan også brukes utendørs, så hvorfor ikke ta den med til sommerens musikkfestivaler?

Beat It mobildeksel

For de som liker gode beats, er dette telefondekslet en genial gave. Beat It er et deksel designet med basshøyttalere og kommer i svart, hvit og gjennomsiktig design, og finnes til en rekke ulike telefoner.

 

Julegavetips til den frekvente festivalbesøkeren

Det ultimate overlevelsessettet til festivalen

Bedre føre var enn etter snar, men det er lettere sagt enn gjort. Med dette settet er det umulig å glemme alle de tingene man faktisk har bruk for, men ikke innser at man har bruk for før man har slått opp teltet. En perfekt gave til din festivalbesøkende søster, bestevenn eller kusine!

Portabel høyttaler

Musikken trenger ikke å stoppe bare fordi man har forlatt festivalområdet. Hvis du gir bort en portabel høyttaler, ser du til at det forferdelige scenarioet aldri inntreffer. Kanskje bidrar du også til at naboteltene holdes våkne natten gjennom …

Kjølebag med høyttalere

Et nokså genialt tilbehør til festivalgjengeren. Med denne kjølebagen får man både kald drikke og favorittmusikken sin – stort bedre blir det vel ikke. Bagen har skulderstropp, noe som gjør den enkel å ta med seg.

Festival-lampe med solceller


Gjør det lettere å finne frem tilbake til teltet når festivaldagen er forbi og natten har kommet. Om været er på festivalbesøkerens side, er denne solcellelampen den perfekte julegaven. Den trenger verken batterier eller strømtilførsel, så samtidig som det sippes øl i festivalcampen, vil denne lampen sippe til seg solstråler som brukes til å gi lys på kvelden. Helt genialt!

Klassiske julegaver

Minimalistisk og elegant

Forandring fryder, også på kjøkkenet. Black Fluted-serviset fra Royal Copenhagen har et tidløst og lekkert design og er det perfekte valget for det rustikke og stilfulle nordiske kjøkkenet. Nå kan du lage mat med kjærlighet og servere det med prakt. En perfekt julegave til den med øye for design og smak. Serviset kan kjøpes på Illums Bolighus i Oslo og Bergen.

Cocktailshaker med et personlig preg

En cocktail-shaker er en flott personlig gave til en bartender, eller bare en som er glad i å mikse drinker. Gjør stas på en kompis eller venninne som ofte inviterer på drinker. Kanskje den personlige cocktail-shakeren inspirerer og sørger for enda flere hyppige invitasjoner…

 

Mr. Power

I disse dager er det vanskelig for de fleste batterier å holde tritt med telefonbruken til en ivrig musikkentusiast, og samtlige av oss har oppdaget å stå uten strøm når vi virkelig trenger det. En sikker vinner under juletreet som alle vil ha bruk for – store som må, unge som eldre.

 

Den nye favorittkoppen

Ingen kan nekte for at bilder er en flott måte å bevare minnene på, men noen bilder kommer ikke ofte nok frem i lyset. Denne koppen kan være en kjærlig gave til noen du er glad i, eller en småklein gave til kompisen med bilde av ham fra den kvelden på byen han bare overhodet ikke kan huske.

 

Klaviatur-servietter

Kule servietter som gjør seg godt både til hverdag eller fest. En morsom og uhøytidelig gave til musikklæreren, eller en liten oppmerksomhet til moren som bare elsker klaver! Serviettene selges av musikkgaver.no i Lørenskog. La julekvelden komme!

Del artikkel:


Relaterte artikler