Nå er jeg tilbake

14.08.2019, 22:52

Hei!!

De siste dagene har jeg holdt på med rommet mitt. Jeg har tatt ut alt som lå i skuffer og skap, og kastet det jeg ikke trenger. I dag har jeg kommet litt lenger, men er fortsatt ikke helt ferdig. Jeg synes det er veldig gøy å rydde og vaske. For da får jeg brukt kroppen litt, men samtidig får jeg det både ryddig og rent. Det er et lite tips. Har du en dårlig dag eller bare er veldig rastløs, rydd. Det hjelper så godt å rydde og vaske, for da blir også humøret bedre av å se et rent hus. 

Jeg har som dere sikkert har merket tatt en pause fra bloggen fordi jeg har måttet ordne opp i en del ting, og når jeg i tillegg har bloggen blir det mye press. Jeg må virkelig funnet noen dager å ha fri fra bloggen på. Jeg håper jeg snart er 100% tilbake. Skal legge ut innlegg hvertfall 2 ganger i uka, og kanskje mer hvis jeg får tid. Akkurat nå den siste tiden har jeg ikke hatt så mye tid, og det er jeg veldig lei meg for. 

Appropos det å rydde og sånn,små har jeg tenkt å lage en serie til her på bloggen. Jeg hadde først om bakst. Da gikk det mye i kaker, boller osv. Også var det hest. Nå har jeg tenkt å lage en serie om interiør. Da vil jeg skrive om mine beste tips til å pynte opp med møbler osv. Jeg er veldig opptatt av at det skal være fint hjemme hos meg, for da føler jeg at jeg blir glad av å enten våkne opp til et rent hjem eller legge meg i et ryddig rom. 

Nå har dere fått en liten forklaring på hvorfor jeg har vært borte så lenge, og mine planer for bloggen fremover. Håper det er noe dere vil følge med på videre. Jeg skal på tusenfryd i morgen som jeg gleder meg skikkelig til. Ha en fortsatt fin kveld videre :)

 

Hva liker dere best å ta på tusenfryd? Skriv det i kommentarfeltet

Del artikkel:

Relaterte artikler