Hade verdens beste Åge

01.09.2019, 12:35

Hei!

Dette kjenner jeg er et veldig vanskelig innlegg å skrive, så jeg håper dere tar dere tid til å lese dette. Jeg merker at følelsene kommer allerede. Det som gjør dette så vaskelig er at jeg måtte ta farvel med min bestevenn.

Åge er en hest jeg elsker over alt på jord. Han fikk meg til å le, smile, og ha det gøy på ridningen. Åge er en frieser som er utrolig lett å bli kjent med. Noen hester føler jeg man må bruke lang tid på å bli kjent med, men Åge er en hest man blir glad i med en gang. Han har stått 7 år i Lommedalen og har trivdes veldig godt der. Hver gang jeg var lei meg eller bare trengte noen å prate med gikk jeg til Åge.

Hans tid som konkurransehest er nå over og har dratt til Jæren og stortrives. De nye eierne er så heldig som har Åge nå. De har verdens beste hest. Det finnes ikke noen hyggeligere, søtere, kulere hest enn Åge. Jeg begynner seriøst å grine hver eneste gang jeg ser å et bilde av han.

Hvis jeg skal beskrive Åge så er det veldig vanskelig. Han er rett og slett best. Han biter ikke, sparker ikke og han vil rytteren sin alt godt. Han er skikkelig oppmerksomhetssjuk, og han absolutt elsker å bli kost med. Finnes ikke noen herligere hest enn han. Ridelæreren min sa til meg at jeg og Åge var som hånd i hanske.

Mens Åge var og sjekket skaden ogsånn fikk jeg låne en annen hest som heter Zeppo. Det endte til slutt med at jeg ikke fikk ri Åge lenger. Jeg ble skikkelig lei meg, men selvom jeg ikke fikk ri han betyr ikke de at jeg ikke fikk stelle han. Jeg leide han inn i stallen og begynte å børste han. Jeg husker skikkelig godt den gangen jeg leide han ut av stallen or aller siste gang. Han betyr alt for meg!

Dette ble ikke et veldig langt innlegg fordi jeg synes det er vanskelig å skrive om han og meg. Ta godt vare på deg selv Åge. Selvom vi ikke ser hverandre noe mer, så betyr ikke det at jeg ikke tenker på deg. Jeg ser å bilder av deg og meg hver dag. Jeg begynner å grine like mye hver gang. Tusen takk for alt du har lært meg Åge. Savner deg. Love you!!

Del artikkel:

Relaterte artikler