Mamma og barnevernet

26.07.2020, 12:58

Heei!

Det har skjedd utrolig mye på kort tid. Barnevernet prøvde å flytte meg til Nannestad 21.juli, men det funket ikke. synes det ble en veldig spesiell dag med tanke på at det var 6 år siden farfar døde. jeg lagde derfor en avtale med hun i barnevernet om at vi skulle prøve å flytte meg torsdag 23.juli.

Jeg hadde med meg fostermoren i stallen onsdag 22.juli. vi hadde en veldig koselig dag med å leie Lykke på en liten tur og kose litt med Salvador. Vi dro på Burger King og spiste, også kjørte hun meg hjem. Når vi kom hjem startet dramatikken.

Når vi kjørte veien ned mot huset ser vi en bil som jeg tenkte var barnevernet, og det var det. Hun kommer ut av bilen og sier at mamma har dratt til Vestlandet. Da ble jeg veldig sur og sjokkert fordi avtalen var at mamma ikke skulle være hjemme når jeg slulle flytte, men tenkte ikke at hun skulle stikke av. farmor kom å hentet meg så vi kunne prøve å flytte på torsdagen. Det gikk ikke. jeg var så sjokkert over mamma at jeg ikke greide. jeg mener også at barnevernet flytter på en dum måte igjen. de lar meg ikke bli ordentlig kjent med fostermoren og presser meg hele tiden. Jeg har derfor vært hos farmor fra onsdag til i dag. Jeg skjøner bare ikke hvordan mamma kan stikke av sånn når jeg er så følsom og sårbar som det jeg er.  

Hvis dere har noe spørsmål eller ønsker til innlegg jeg skal skrive så skriv det i kommetarfeltet.

Del artikkel:

Relaterte artikler