Grillet Dorade

26.04.2020, 19:22

3 kommentarer

Startet så og si grill sesongen med fersk fisk. 
Denne fisken er en mild og super god fisk. 
 

 

Fisken kjøpes urenset, så start med å rense fisken. 
På denne må alle skjellene skrapes av med en skarp kniv uten tenner. 
 

Så laget jeg en marinade med oliven olje. Bruk en god og dyr olje. 
 

En god slant oliven olje, havsalt og kvernet Tellicherry pepper, spisskummen. 
Gni fisken godt inn med denne blandingen. 

Varm grillen, så den er veldig varm. 
Fisken grilles i ca 4 min på hver side. 
 

Press over fersk sitron og fin hakket persille. 
jeg serverte med ovnsbakte poteter og frisk grønn salat. 

Salat: 

Gul paprika, agurk, tomater, vårløk, persille og sorte oliven. 

Del artikkel:

Relaterte artikler