tunisisk mat

26.04.2020, 19:26

1 kommentar

Denne tunisiske mat retten er veldig smakfull middag du kan lage for å imponere. 
 

Det første man skal gjøre er å varme opp oliven olje, ca 1-2 dl i en stor kjele.

Ha i 1 fin hakket gul løk og 4 fedd presset hvitløk. 
biff kjøttet deles i ganske store biter. Dette skal surres litt sammen. 
 

Ha så oppi 1 og 1/2 ss økologisk tomatpuré og krydder. 
salt, pepper, gurkemeie og paprika krydder. ( ca 1 ts av hver)

Smak til. 
Tilsett ca 2 dl med vann.

kokes i 1t. 

Så ha oppi ca 500g med fryse erter. 
1 rød chili, snittes på langs.( ikke helt over bare så noe av smaken kommer ut i sausen.)

Kokes til ertene er ferdige. 
Toppes med fersk finhakket persille. 

serveres med fine baguetter, og salat. 

 

Salat: 

1/2 agurk, cherry tomater, rødløk, fetaost og sorte oliven. Krydres med litt havsalt og kvernet pepper. 

Del artikkel:

Relaterte artikler