Tanker

25.03.2020, 21:19

Det å skulle skrive ned sine egne tanker, kan være utfordrende og skummelt. Mange ganger tankene har streifet meg at det å blogge må være spennende, artig og ja skummelt, at de tør å blotte seg for hele verden! Så tenkte jeg skulle prøve og se hvordan det er. Jeg har ikke akkurat det mest spennende livet og hverdagen, men masse tanker er det uansett. 

I disse dager er det mange utfordringer i hverdagen, hvem skulle trodd at i 2020 skulle hele verden stoppe opp pga et virus, korona. Og det er veldig bra at myndighetene tar tak og har strenge tiltak, vi må jo passe på at dette ikke sprer seg, og tar vare på de som er i risikogruppen og de eldre. Men det er så mange flere der ute som også er syke, dem som sliter psykisk. Hvordan er hverdagen for dem? Når dem må sitte enda mere isolert og ikke har noen å prate med! Eller barn som ikke har det godt hjemme, og som må være sammen med familiemedlemmer som utfører vold. Jeg håper myndighetene har dem i tankene sine og setter inn ekstra tiltak når det lar seg gjøre. 

Så håper jeg at alle sender en tanke til alle, og at de som har en familie og komme hjem til, tenker at de er heldige som har noen, og vis at dere er glad i hverandre, For det å sitte ensom dag ut og dag inn, det er ingen drømme situasjon. 

Ta vare på hverandre og andre rundt deg, og HUSK VASK HENDER!! 

Del artikkel: