Siste dag i april

30.04.2022, 11:19

Jammen har det spiret godt i hagen de siste ukene. Vi har hatt dagtemperaturer på rundt 20 grader flere dager i april. Det har vært lite nedbør så har vært ute og vannet en del.  På søndag skal jeg ta en gjødselrunde. Og klippe rosebuskene mine. 

Plenen må klippes snart. Men synes det er så fint med disse blomstene som nå står i all sin prakt på plenen.

Ellers i hagen spirer det i hver krok. Påskeliljer er å overtall over alt. Men har noen perleblomster og tulipaner som er med i konkurransen her og.

For en herlig tid. Tenk det er ikke lenge siden vinteren var her. Og nå er det bare noen uker til en kan bære ut plantene fra planterommet så de kan skape masse glede i hagen i år. 

Har som i fjor plantet noen nye arter i år og. Selv om jeg nok har det meste jeg trenger i hagen allerede. 

Har blitt nødt å flytte noen klematiser og det spørs om de syntes det var så kjekt. De er enda ikke begynt å vise noe livstegn så jeg venter enda i spenning. 

Men enkelte av klematisene er begynt å få noen spirende blader frem. Så har ikke gitt opp håpet enda. Druesukker min i drivhuset er masse små grønne drueklaser på så lover godt. Har funnet ut at det er ingenting som kan se så dødt ut som en druebusk og en klematis🤣🤣

Startet for 2-3 uker siden og gjødsle i hagen. Klematisene fikk en god ause med benmel, frukt og bærtre fikk kukompost, plenen fikk hønsegjødsel og noen av bedene fikk hagegjødsel, roser og hortensia fikk sin egen gjødsel og jeg er begynt å legge brennenedler i vann for å lage gjødsel for sesongen. 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler