New Delhi

20.06.2020, 15:00

En regnvåt juni ettermiddag. Datteren i familien var ferdig sykepleier, og er ikke det verdt en feiring så vet ikke vi. Hun er ihuga India entusiast og denne på Tjuvholmen skulle være bra.

Bord var bestilt, hendene desinfisert og Familien på fem benket seg rundt et stort, rundt bord ved vinduet, mens vi ristet regnvann av hår og paraply. Drikkebestilling ble tatt opp umiddelbart og Papadums med tilbehør kom også raskt. En cola (til Sønn under 18), to glass rødvin og to iskalde 1664 blanc og vi var i gang.

Restauranten var full denne kvelden og stemningen var god i det store, luftige lokalet. Vennlige servitører gikk til og fra og var aldri langt unna da Mor ville ha en mango lassi eller Sønn mer cola.

Datter og yngstemann er kjedelige på indisk restaurant. De bestiller alltid chicken tikka masala, hun mild og han litt sterkere. Mor og eldste Sønn ville prøve noe nytt og valget falt på Gurdial Singhs (patras familias) signaturrett; green garlic chichen. Den var vi forøvrig svært fornøyd med. Møre og faste kyllingbiter, rikelig hvitløk og saus med sting. Masalaen var visst også god, og nan med hvitløk og ekstra ris ble brukt for å få med sausen. Far var den som var minst fornøyd denne kvelden. Han bestilte Royal Tandori mixed grill, hvor det var noen rare pølser og litt tamme smaker. Klok av tidligere erfaringer valgte vi bort både forrett og dessert. Hovedrettene var også her store, så store at begge de to eldste denne gangen uten blygsel ba om doggy bag (les omtale fra Listen to Baljit).

Med unntak av gamlefars pølsemisnøye var vi jevnt over fornøyde med kvelden. Samtalen gikk rundt den rare Koronatiden, det pågående smitteeksperimentet som pågikk i «Blacklivesmatter» demonstrasjonen og selvfølgelig hva Datter skal gjøre som ferdig utdannet. 

Så; et par lapper ut av kontoen og rett ut i striregnet. Enige om at denne var god! Service, mat og hygge stor til god karakter😊

Passer for: rett og slett alle i nærheten av Aker brygge som ønsker seg et godt, indisk måltid. 

Terningkast: 5 (og, en svak firer for de pølsene)

Del artikkel: Del på X


 #new   #dehli   #restaurant   #anmeldelse   #indisk 

Relaterte artikler