Teatro

13.01.2024, 18:54

De fire sykepleiervenninnene møttes, litt tilfeldig på Teatro i Stortingsgaten. Hun hadde fått stedet anbefalt for en tid tilbake og det var lett å få bord. To tilmålte timer etter jobb en vanlig torsdag. Og for en positiv overraskelse det ble! Flott lokale med dypgrønne sofaer i velur, mange ulike malerier og bilder på veggene, speil og litt overdådig dekor. Hyggelig og oppmerksom servitør raskt på pletten med vann og deilig rosévin i glassene. Menyen inneholdt hverken forretter, brød eller tilbehør, her er det pizza som gjelder. Åtte røde og åtte hvite, med mange og spennende ingredienser. Hun hadde planlagt en fire oster som vanlig, men ble fristet til å velge kylling. To valgte oster, to kylling. Det var ikke noe problem for en Venninne å slippe persillen på sin ostepizza (litt uvanlig ingrediens).

Pizzaene (store!) kom raskt. Oster, med Red Leicester, parmesan, cheddar, bøffel mozzarella og Fønix (blåmugg) og falt visst i smak. Hennes og Venninnens valg av Kylling, med chili, mango, kokosnøtt, peanøtter og koriander var nydelig! Crispy bunn og godt sting av chili. Det var umulig å orke alt og vi fikk med oss restene hjem i papirposer. Godt for miljøet, godt for mennene der hjemme.

Vi orker ikke dessert (åtte iskremer å velge i), men vi unnet oss i stedet et ekstra glass deilig rosé.

Etter to tilmålte timer var lokalet fullt og vi ble høflig bedt om å betale. En veldig positiv overraskelse. De har mestret godt balansen mellom overdådig og sparkling interiør og en enkel, men god meny. 

Neste gang skal gemalene få bli med⭐️

Passer for rask og god mat, etter jobb eller før kino eller teater.

Terningkast 5

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler